Rotting Christ

Τωρα ειδα το βιντεο με την Κατσαρινη, πραγματικα συμπαθεστατος ο Σακης ε. Δεν ξερω πως γινεται να μην τους εχω δει ποτε live ακομα κι ενω τους ακολουθω 25 χρονια περιπου… Πρεπει να διορθωθει αυτο οσο πιο συντομα γινεται.

5 Likes

Για όποιον έχει Spotify, ανέβασαν το φοβερό “Live in Studio - The Early Days” που υπήρχε πριν μόνο στο YouTube:

4 Likes

Ωραίος, είναι αυτό που ένας τυπάς στα σχόλια στο YouTube έγραφε “Is that bass tone even legal?”! :joy: Τρομερή μίξη!

2 Likes

Τώρα το έβαλα να το ακούσω και συμφωνώ απόλυτα για το μπασακι

Πεντακάθαρα όλα τα όργανα , τρομερή μίξη indeed . Πολύ οργανικός/φυσικός ήχος

12 Likes

Το ειχα ηδη λατρεψει το τραγουδι, αλλα οταν εσκασε ο στιχος “Sleep Of The Angels” ανεβηκε στο 11 στα 10

3 Likes

ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολύ καλό

δεν ξέρω γιατί δεν θέλησε να το κυκλοφορήσει με το όνομα των RC , δικό του θέμα και όχι τόσο σημαντικό αλλά θα κολλούσε σαν ύφος και αισθητικά

αδιάφορο βέβαια εφόσον ΓΑΜΑΕΙ

2 Likes

Ρε πολυ καλο οντως!

1 Like

Among the Fires of Hell

Προβλεπέ, αλλά έκανε την έκπληξη στα τύμπανα:
Fotis Benardo (Playing the drums), οπότε ναι, είναι σόλο.

Ωραίο πάντως, πολύ ωραίο.

1 Like

Επικό, heavy as fuck, ταξιδιάρικο… (αχ αυτά τα leads)

Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην είναι RC αυτή η δουλειά, αλλά ο Σάκαρος ξέρει καλύτερα από εμάς.
Τραγούδι καρφί AEALO

1 Like

ωραιο το κομματι και εγω εχω την ιδια απορια με τους υπολοιπους…γιατι δεν εβγαινε σε μελλοντικο δισκο των RC;

Εκεί που λέει “among the living/among the stars” περίμενα ένα “among two storms”, αλλά μάλλον είπε να μη γίνει τόσο cheesy.

6 Likes

Το κομμάτι είναι σε απανωτά repeat.

Απροσδόκητα εθιστική, ατμοσφαιρική τραγουδάρα, full στην αναφορά στην -αγαπημένη μου- “A Dead Poem” / “Sleep of the Angels” περίοδο. Αυτά τα “ζεστά” lead, σκέτη ανατριχίλα. Εξαιρετικό!

2 Likes

Απο μουσική αρκετά δυνατό και πιασάρικο με 90ς ατμόσφαιρα. Οι στίχοι πάλι…στην ουσία τα ίδια, κολλάμε και ενα τσιτάτο του Blake για ξεκάρφωμα. Συνολικά καλύτερο από τα τελευταία RC. Η ερώτηση φυσικά ειναι γιατί σόλο;

Το σόλο άλμπουμ του Σάκη θα κυκλοφορήσει με το Hammer του Μαρτίου

4 Likes

Το ποσταρω εδω

3 Likes

Κάτι γυρισματακια στο ρεφρέν μου θύμισαν τον τρόπο που τραγουδούσε ο quorthon της επικής φάσης του , για κάποιον λόγο

Μ’ αρέσει η lead κιθάρα καθόλη τη διάρκεια

Αλλά συνολικά δεν μου είπε κάτι ιδιαίτερο συγκριτικά με το πρώτο που βγήκε

2 Likes

Μετά από αυτή τη σφαλιάρα που έφαγε η ανθρωπότητα, ξεκινάω και πάλι από την αρχή και θα διαθέσω το δίσκο μου από το Bandcamp και τα κανάλια μου. Υπάρχουν, φυσικά, οι ROTTING CHRIST, αλλά όπως και όλα τα σχήματα, είμαστε ανενεργοί σχεδόν τρία χρόνια, οπότε έγραψα νέα μουσική και τη διαθέτω μέσα από τα κανάλια μου στον κόσμο. Εγώ τη ζωή μου, το οικονομικό που λέμε, το κερδίζω στο δρόμο, παίζοντας συναυλίες. Βγάζω μουσική παίζοντας στο ύφος του “A dead poem” και του “Sleep of the angels”, mid tempo καταστάσεις ROTTING CHRIST δηλαδή και τα διαθέτω στα κανάλια μου, στο Spotify και οπουδήποτε να τα ακούσει ελεύθερα ο κόσμος. Αυτά τα τραγούδια, ένιωθα ότι δεν ταίριαζαν στους ROTTING CHRIST και αργότερα, ίσως κάνω και φυσική κοπή για να το ακούσει ο κόσμος ολόκληρο.

Απομειναρια των RC μεσες ακρες δηλαδη,καλα οκ,δεν μας χαλαει ιδιαιτερα,παλι RC vibe εχουν τα κομματια αυτα.Καλυτερα που τα εβγαλε σολο για να μην αρχισει η γκρινια οτι εκαναν πισωγυρισμα.

Βασικά … μακάρι να έπαιζαν έτσι οι RC τώρα

4 Likes