Δεν γίνεται να μην αγαπάς αυτόν τον άνθρωπο:
(Αν και με μπέρδεψε με το promotion του προσωπικού του δίσκου)
Δεν γίνεται να μην αγαπάς αυτόν τον άνθρωπο:
(Αν και με μπέρδεψε με το promotion του προσωπικού του δίσκου)
Ωραίες εποχές
Τι ξέθαψε, όμως, ο άνθρωπος, ε. Νομίζω είχα να δω αυτό το όνομα γραμμένο πάνω από 15 χρόνια.
Chris Oliva lives forever
Δηλαδή από όταν έγινε το original post περίπου, έτσι για να μας τσούξει και λίγο
Θυμιζει αρκετα, χωρις να ειναι ολοιδιο βεβαια. Και τα δυο βγαλμενα απο τη μεσαια περιοδο των RC (γιατι αραγε )
γιατι γ@!$ει
Las Vegas - Αυγουστος 2022
Παρασκευη : Carpenter Brut επος, απο τα αλλα δε με νοιαζει τιποτα
Σαββατο : Ulver και Dance With The Dead , τιποτα αλλο
Κυριακη : Amenra, Samael, Rotting Christ, Katatonia, She Past Away, Paradise Lost… χαμος
Κριμα που δε μπορω να παω
Στο review που έκανα πριν κάνα μήνα για την συναυλία τους στη Νέα Υόρκη, ξέχασα την καλύτερη φωτογραφία που έβγαλα…
Τρελός Μεξικανός με πλήρες corpse paint
Τώρα το πήρα χαμπάρι, οπότε βρείτε κι εσείς τη διαφορά. Ακόμα κι εδώ είναι καλτίλα, εκ παραδρομής, το παληκάρι:
χαχαχαχαχα κλαιω ρε… δεν ξερει ουτε ο ιδιος το ονομα του δισκου, τον αγαπω
Έρχεται Όσλο για το Inferno festival την Άνοιξη. Μου φάνηκε πολύ περίεργο που έρχεται μόνος του αλλά νομίζω με τους Κράηστ θα παίξει στα κοντά σε κάποιο φεστιβαλ…θέλει να το ψάξω.
18 χρονια απο αυτο εδω το υποτιμημενο διαμαντι. Μετα απο μια 5αδα δισκων με περιπου την ιδια συνθεση, το Sanctus Diavolos ηταν ο πρωτος δισκος των Christ χωρις τον Βασιλακοπουλο μετα απο μια δεκαετια, και δειχνει αρκετα ψηγματα της πορειας που θα ακολουθουσαν στην μεταγενεστερη τους περιοδο, αυτη που ξεκινησε με το Theogonia 3 χρονια αργοτερα.
Κορυφη του δισκου το Athanati Este φυσικα, που αποτελει μεχρι και σημερα staple σε καθε συναυλια τους. Αυτος ο δισκος βγηκε σε μια εποχη που ειχα “ψιλοξενερωσει” με τους Rotting Christ, αφου το Genesis με ειχε απογοητευσει σε σχεση με τα πιο μελωδικα και ατμοσφαιρικα Dead Poem, Sleep Of The Angels και Khronos, με τα οποια εμαθα τους RC, κι ετσι δεν τον ακουσα σχεδον καθολου. Παρολα αυτα οταν το επιασα πολλα χρονια αργοτερα, μου αρεσε παρα πολυ και πλεον το απολαμβανω ολοκληρο. Το Doctrine επισης τραγουδαρα που γουσταρω παρα πολυ.
Γιατί;;;; Απογοήτευση.
Τι είναι αυτό το κομμάτι?
Καινούριο κομμάτι σαν Sakis Tolis.
Σε απογοητευσε που μοιαζει με RC?