γίνεται χαμούλης στα σχόλια βλέπω κάτω από τη δημοσίευση
Ας αρχίσουν τα στοιχήματα για το πόσες φορές θα έχουμε τη λέξη “fire” (η πιο σωστα, φάιαρ) σε αυτό το άλμπουμ.
Παμε μωρη μπανταρα
Εγώ λέω ότι θα την χρησιμοποιήσει πολλές φορές αλλά με την ελληνική της μορφή
Ας έχει και μόνο fire επί x 1000 repeat,δεν μας πειράζει,άκουσα μελωδία και αυτό μου άρεσε.
can η cant promise λεει;
οπως και να εχει οταν ερθει η ωρα θα ειναι pre order απο μενα
ΦΟΥΕΓΟ
Αυτο το λυτρωτικο κομματι που ακουγεται ως snippet στο ολιγολεπτο κλιπ,και λεει ο Σακης “ΣΩΩΩΣΣΕΕΕΕ ΜΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕ”. ΛΥΤΡΩΣΗ.
Δε μπορω, λιωνω με τους τιτλους πλεον, τον αγαπω πραγματικα. Ειναι τεραστια μορφη. Σε λιγο θα βγαζει τραγουδια πατωντας στην τυχη κουμπια στο πληκτρολογιο.
Οσον αφορα το “χ ξ ς’ - Seal 3 - (Revelation 6:5-6) - The black horse” , μου αρεσε παρα πολυ. Βεβαια δεν ξερω αν θα ειναι απο το επομενο Rotting Christ ή παραλληλα γραφει δευτερο προσωπικο αλμπουμ και θα ειναι απο αυτο, ή αν απλα το εγραψε χθες και ειπε σημερα να το ανεβασει κι οτι γινει. Ισως να ειναι νεο προτζεκτ με τιτλο ΧΞΣ. Παντως ανεβηκε στο καναλι του στο YouTube με αυτον τον τιτλο, χωρις καμια εξηγηση.
Το μονο που ξερω, ειναι οτι Αποκάλυψις ς’ 5 Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν τρίτην, ἤκουσα τοῦ τρίτου ζῴου λέγοντος· Ἔρχου. καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος μέλας, καὶ ὁ καθήμενος ἐπ’ αὐτὸν ἔχων ζυγὸν ἐν τῇ χειρὶ αὐτοῦ· 6 καὶ ἤκουσα ὡς φωνὴν ἐν μέσῳ τῶν τεσσάρων ζῴων λέγουσαν· Χοῖνιξ σίτου δηναρίου, καὶ τρεῖς χοίνικες κριθῆς δηναρίου· καὶ τὸ ἔλαιον καὶ τὸν οἶνον μὴ ἀδικήσῃς
Φιλόλογος τύπε;
Πουτάνα όλα
Όχι απλά έκανε copy paste τα συγκεκριμένα εδάφια της Αποκάλυψης που αναφέρονται στο τραγούδι.
Πάρτο και στα νέα ελληνικά:
5 Όταν το Αρνίο άνοιξε την τρίτη σφραγίδα, άκουσα το τρίτο ον να λέει: «Έλα». Κοίταξα, και είδα ένα μαύρο άλογο, που ο καβαλάρης του κρατούσε στο χέρι του μια ζυγαριά. 6 Τότε άκουσα κάτι σαν φωνή να βγαίνει ανάμεσα από τα τέσσερα όντα και να λέει: «Ένα κιλό σιτάρι ή τρία κιλά κριθάρι θα φτάσουν ένα μεροκάματο· μην πειράξεις όμως το λάδι και το κρασί».
Προβλέψιμο το κομμάτι μέχρι αηδίας, αλλά εγώ είμαι και λίγο sucker για κάτι τέτοια. Μου θύμισε το March of Mephisto μ’ αυτά τα φωνητικά πάνω από εμβατηριακό riff, μόνος μου θα πείτε…
Ευτυχως οχι!
Συγκεκριμενα την περιγραφη του τραγουδιου στο YouTube εκανα copy paste
Καλα αυτο δεν ειναι αναγκαστικα αρνητικο.
Ο δίσκος, μου κάνει ένα “τσακ” κάτω από τον προηγούμενο.
Και τρία “τσικ” πάνω από RC + SOLO SAKIS.