Rotting Christ

O προηγούμενος ήταν μεγάλη δισκάρα , δύσκολα να το φτάσουν.

2 Likes

Εντωμεταξύ τώρα πήρα χαμπάρι ότι ο Σάκης θα παίξει τις μπαλάντες του στο 8ball την Κυριακή με σαπόρτ Agnes Vein και είναι sold out γαμώτο.

Κρίμα

Μακάρι να μην είναι σε αυτό το ύφος ο νέος τους δίσκος.
Άγιος ο Θεός, άγιος ισχυρός και τα υπόλοιπα. Αυτό το Απαγε Σατανά, έχει κάνει μεγάλη ζημιά τελικά.

2 Likes

Πολυ βαρετο κομματι,προσπερναμε.

1 Like

Βγάζει αυτό ως χξς’ λίγο πριν το νέο δίσκο RC:

Θα τον δω σε λίγη ώρα. Άμα μεθύσω λέω να πάω να του μιλήσω με στίχους του από τα καινούρια

11 Likes

Πες του το πάτερ ημών ή fire - desire.

ΕΑΛΩ ΑΙΓΑΛEΩ, λεω.

1 Like

Θα ελεγα οτι απο τα 7 κομματια,το The Cry Of The Martyrs,το The Death μου ψιλοαρεσαν,τα υπολοιπα αδιαφορα,αργοσυρτο τεμπο και βαρετες απαγγελιες.Δεν νομιζω οτι εχει ακομη αρκετα αξιολογο solo υλικο ωστε να βγαλει μια συναυλια με 10-12 τραγουδια χωρις να παιξει RC.

Οι σφραγίδες 5-6-7 ακούγονται ευχάριστα. Πιστεύω ότι τον έτρωγε καιρό να κάνει μια δουλειά με αυτή τη θεματική, η οποία από μόνη της σηκώνει απαγγελίες, ψαλμωδίες, εμβατηριακούς ρυθμούς κλπ. Φέρνει προς Εάλω, μέχρι εκεί. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, ενδεχομένως να απασχολήσει περισσότερο κόσμο εκτός Ελλάδας. Μου κάνει εντύπωση που δεν αναφέρονται πουθενά οι υπόλοιποι συντελεστές, πχ ποιος απαγγέλει, ποιος είναι στα ντραμς.

Οι άγγελοι της Αποκάλυψης είναι.

7 Likes

Έγινε μυστηριώδης ο Σάκης με αυτά τα εωσφορικα που έχει μπλέξει.

6 Likes

Σε συνεντευξη στο tvwar,o Σακης περιεγραψε τον νεο δισκο που θα βγαλουν ως πιο μελωδικο,βασισμενο στις κιθαρες,πιο μεταλ,ατμοσφαιρικο μεταλ,πιο πολλα riffs.

Pix lax, Νταξ έκλεισα

1 Like

Επίσης πριν 4 χρόνια

Μαλάκες πείτε μου ένας ότι το “Πυξ Λαξ, Νταξ” είναι τρολιά, δεν μπορώ

5 Likes

1994
MS5qcGVn

Και 1989

Το καλό είναι πως ο δίσκος δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τις προσωπικές του δουλειές. Τέρμα τα fire, hell κλπ.
Welcome back μωρή μπαντάρα.