Τα desire;
Αυτό το τελευταίο που έβγαλε το χξς666thefourhorsemenandmytesticlesaremoving είναι λίγο μάπα έως μετριοκαλο αλλά βαρετό, δε θα διαφωνήσω. Αλλά αυτό που έβγαλε ο Sakis Tolis είναι κατ’εμε καλύτερο από πάρα πολλούς δίσκους των RC. Βοηθάει φυσικά και το ότι θυμίζει Sleep Of The Angels, δηλαδή τον καλύτερο τους δισκο
Τπτ λέμε. Κομμένα μαχαίρι αυτά. Α, και το Πυλ Λαξ Νταξ Ριγγς είναι από τα καλύτερα του δίσκου, όχι πως έχει μέτριες στιγμές. Είμαι ακόμα σε έξαψη, αλλά ρε διάολε τα κατάφερε ο μπαγάσας. Κι εκεί που είναι μάστορας, στις μελωδίες και στα σολίδια.
Έχει όμως pyre-empire-choir
Γραφικοί κάποιοι τίτλοι από το tracklist,αλλά RC είσαι,πρέπει να υπάρχει και αυτό. Όχι άλλες βαρετές,ανούσιες,απαγγελίες.
εμένα μου κάνει εντύπωση ο τίτλος. πως μπορεί πριν υπάρξει ο χριστός, να είναι σάπιος ?
Φτάσαμε στα prequels
ΩωωΩ ΩωωΩ, πίνω μπάφους κι ακούω Pro
Μονο σε εμενα φαινεται γελοιο (περα απο μερικους τιτλους τραγουδιων, που οκ, δεν μου πεφτει και λογος) οτι το “Pro Xristoy” θα προφερεται απο καποιον αγγλοφωνο ως “Προ Ξριστοϊ” ή καπως έτσι;
Το διευκρινίζει ο Σάκης στα πρώτα 2’’ του δίσκου
ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ έχεις…
Το ελεγα με κανα δυο σεσημασμενους απο δω μεσα… κι ειναι ακομα χειροτερα… “Προ Ζριστοϊ” αστα να πανε
Κλοπη,ντροπή?
Άρχισαν οι γλωσσοδέτες: Η Σάρα (Smoulder) στην αναφορά της στο Bangers TV για τις πιο αναμενόμενες κυκλοφορίες της χρονιάς, το διάβασε Προ Χριστόι. Λογικά χρειάζεται ανακοίνωση από την μπάντα.
Πολύ ωραίος δίσκος πάντως
Μουσικά είναι στο ίδιο ύφος από Θεογονία και ύστερα;
Έχει ορισμένα κοινά, είναι ο πιο μελωδικός τους δίσκος και αν θα του έβαζα ταμπέλα, είναι μελωδικό επικό heavy metal.
Πες μου ότι θα ακούσω και τσιρίδες από σακητόλη