Rotting Christ

Το The Fall Of The Tyrants μου αρεσε,το δευτερο κομματι σαν leftover απο Rituals ισως,δεν τα θεωρω μαπα παντως,ειναι οκ.

Αυτα τα πανοραμικα πλανα με drone λιγο πριν πεσει η νυχτα πανω απο την Αθηνα και τον Λυκαβηττο να φαινεται σαν πυγολαμπιδα ειναι ανατριχιαστικα. Αυτη η συναυλια ειναι απο τα ελαχιστα πραγματα που στεναχωριεμαι που εχασα αυτο το καλοκαιρι που δεν ηρθα Ελλαδα. Στανταρ στα 10 αγαπημενα μου τραγουδια απο Rotting Christ το Δαιμονων Βρωσις παντως. Κι ας το γραφει λαθος ο Σακις στα Ελληνικα.

6 Likes

ΠΩ…
τραγουδάρες
ηχάρα
τρομερή απόδοση
γιατί δεν πήγα;

2 Likes

Πιθανότατα η ΑΙ το έγραψε λάθος!

:fire: :fire: :fire:

3 Likes

Γρηγορα δεν το παιζουν εδω το sorrowful farewell?

2 Likes

Και άψυχα θα προσθέσω

Πολυ.

Καθολου.

Δεν έχω ξαναδεί άλλο βιντεάκι της σειράς. Όλα τόσο κακή σκηνοθεσία έχουν; Ζαλίστηκα στο λεπτό πάνω ρε παιδιά, γιατί τόσα πολλά κοψίματα, εφέ, και γωνίες λήψης;

1 Like

Τουλάχιστον δεν είναι όσο κακό όσο το Death on the Road

Μου φαίνεται θα μείνω με το Lucifer over Athens.

Λαιβ παντως μπομπα ηταν και καθολου “αψυχα”, δεν εχω δει τα βιντεο, αλλα εντυπωση μου κανουν τα σχολια, μαλλον φταιει το μεσο για να το νιωθετε ετσι. Βεβαια, αν εχεις δει RC την τελευταια 5ετια, ξερεις ακριβως πως θα παει η φαση.

1 Like

Εμενα τα βιντεο μου δειχνουν μια αχαστη συναυλια στην οποια ολο το κοινο πρεπει να πηγαινε πανω κατω σε ολη την διαρκεια του λαηβ παντως, αδυνατω να καταλαβω που λειπει η “ψυχη”. Ισως επρεπε να μην ειχαν κρυσταλλινο ηχο και να ακους βαβουρα? Τι να πω :stuck_out_tongue: Απο τη μερια μου ζηλευω αφανταστα που δεν ημουν εκει.

2 Likes

εγω που γενικα απεχω τα τελευταια χρονια απο την μπαντα και εχω σταματησει να τους ακολουθω κ στα λαιβ, ε εδω ρε γμτ μια τριχα σηκωθηκε.

1 Like

Ακριβώς έτσι ήταν και στο λέει κάποιος που τα τελευταία 5 χρόνια τους θεωρεί κάπως " πεσμένους" . Ίσως λόγω ηλικίας να έχει βαρύνει ο Σάκης , ίσως απλά έτυχε 2 προηγούμενες φορές που τους είδα με αυτή τη σύνθεση να είχαν μέτριο ήχο ( συμβαίνει δεν τους κρίνεις από αυτό ενώ ξέρεις ότι είναι καλοί και επαγγελματίες )

Το λάιβ στο Λυκαβηττό ήταν φανταστικό σε όλα του , ήχο όρεξη απόδοση κοινό

Αντάξιο αυτού που “πούλησαν” , ένα λάιβ να γιορτάσουν τα 35 χρόνια της μπάντας

3 Likes