Rotting flesh, typhon, headshot, blood brothers live στο ονομα του ροδου 1/4

Η μεγαλη death μπαντα του βορρα κατεβαινει στην αθηνα για ενα ακομα headlining show στις 1/4… Mαζι παιζουν οι αθηναιοι blackodeathaδες Typhon, οι Headshot των 2 schoolwave και οι Blood Brothers… Τιμη εισoδου με μπυρα 8 ευρω… Καλη ευκαρια για ολους τους deathades αλλα και οποιονδηποτε μεταλλα να στηριξει την ελληνικη μεταλ σκηνη :slight_smile:

Γαμώ. Τους Typhon τους ξέρω και προσωπικά τους περισσότερους, τους έχω δει 4 φορές και μου άρεσαν πολύ!Πολύ καλό ατμοσφαιρικό Black metal με λίγο από Death. Τους Rotting Flesh τους έχω δεί άλλη μια φορά και ήταν πολύ καλοί. Headshot Thrashάδες από το Schoolwave και Blood Brothers δε ξέρω.

Πέρα από αυτό πάντως είμαι μέσα:metal:

deadpiece==Φίλιππος a.k.a. κιθαρίστας των Typhon?:-k

Συγνώμμη για το double post αλλά ρε παιδιά από εδω μέσα μόνο εγώ πήγα?:-kΤέσπα οι Typhon και οι Rotting Flesh τα σπάσανε, αν και οι Typhon είχαν πολλά προβλήματα στη σκηνή, κυρίως με τον ήχο στα σολο. Όσο για Headshot, τα παιδιά ήταν καλοί, πολύ καλή φωνή του τραγουδιστή και ο κιθαρίστας που έπαιζε τρελά αλλά ουσιώδη σόλο για τη πλάκα του. Καλή συνέχεια τους εύχομαι. Μια όμορφη βραδία εν κατακλείδι με φίλους, μπύρα και μπόλικο κοπάνημα8)