Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος των Routes " Land of holy dope" .
Όσοι γουστάρετε stoner και ψυχεδέλειες και αλητείες και παραμορφώσεις και orange ενισχυτάρες να ούμε , ακούστε το και θα γουστάρετε τιγκα . Guarantee λέμε.
Ο δίσκος κυκλοφόρησε από την ίδια την μπάντα και έχει διανομή από Distroball Records , μέσω του webstore της πολυαγαπημένης CTS (ναι, είμαστε φίλοι).
Το προηγούμενο τους που το είχα τσιμπήσει από ένα live τους μου άρεσε αρκετά αν και ομολογώ στην σκηνή είναι πολύ καλύτεροι από ότι στο studio. Θα ακουστεί και αυτό κάποια στιγμή πάντως.
Λοοιπόν, εγώ που λέτε τα ελληνικά στόνερς τα βαριέμαι γενικά, σε λάιβ είμεθα οκ, αλλά άμα είναι να βάλω σπίτι μου βάζω μόνο 1000ΜΟΝΤΣ και άμα, αλλά αυτό εδώ [I]γαμάει ό,τι υπάρχει. [/I]
Φάση ΠΑΛΙΟΙ monster magnet με τα υπεργκρουβζ και τις πσυχεδελιές, Keyser, Redrum και λοιπές κυρίες ακούστε ε.
Εντάξει τζουτζούκο το κατάλαβα, άρχισα να τον ακούω, αλλά επειδή πλέον δεν ακούω μουσική έτσι πέρα απ’την πρώτη ακρόαση, καλό θα είναι το χαλκιδαίηκο συνάφι σας να μας ξηγήσει που θα τον βρούμε το δίσκο για να τον ψωνίσουμε και να τον εμπεδώσουμε.
Παίδες έτοιμο και το release party - live στην Αθήνα … έχει γίνει αντίστοιχο post στο section των συναυλιών . Free είσοδος στο Roi Mat club με διάφορα δώρα και γενικά μεγάλο τζέρτζελο …
[SPOILER]φήμες για αυστηρό un-dress code στην πόρτα ελέγχονται ως ανακριβείς . Μπορείτε να έρθετε κανονικά ντυμένοι . Το πως θα βγείτε είναι άλλο θέμα [/SPOILER]
Τώρα που τον έχω και του χω δώσει δύο ολοκληρωμένες και προσεκτικές ακροάσεις, το μόνο που έχω να προσάψω στο δίσκο είναι ότι κυκλοφόρησε τώρα στις αρχές του καλοκαιριού ώστε να κολλάει απόλυτα με το κλίμα. Δεν πειράζει, θα λιώσει τότε.