Rowan Atkinson VS Monty Python: O 6os ξάδερφος των μαχών

Mody python παλικαρια εχουν απιστευτω γελιο καλυτερο απο τον Mr bean πιστευω.

ατκινσον.
με τους άλλους γελάει ο λεντ και ο ρονις:)

Αδικουμε τον Ατκινσον ετσι. Δεν υφισταται συγκριση, κι ατομικα να τους παρεις και να τους συγκρινεις εναν-εναν. Οι Πυθονες υπερτερουν.-

Συμφωνω κι εγω οτι ο Μαρξ ηταν σπουδαιος.

Καλός, χρυσός ο Atkinson, αλλά σύγκριση με Pythons ΔΕΝ υφίσταται ούτε καν για πλάκα…

Αχ, βλέπω τα αποτελέσματα του πολλ και ΠΟΡΩΝΟΜΑΙ!!! Αυτός ο κόσμος έχει μέλλον!:roll:
Οι πύθονες είναι 7 ουρανοξύστες πιο ψηλά. Δεν είναι μόνο οι 2 ΑΠΟΛΥΤΕΣ κωμωδίες έβερ αλλά και τα απίστευτα σκετσάκια του Flying Circus που προκαλούν γέλιο μέχρι δακρύων!

Kαι πάνω από όλα, ο κορυφαίος στίχος, το τραγύδι που ακούω στις μαύρες μου:

[SIZE=“6”]Always Look On The Bright Side Of Life![/SIZE]

Δεν θα τους συγκρινα γιατι ο Atkinson εχει φαση με τις καταστασεις που δημιουργει ενω οι Python με τις ατακες. Γενικα ομως προτιμω Monty Python χωρις δευτερη σκεψη. Οχι οτι δε μ’ αρεσει ο Atkinson.

Όποιος είπε ότι δεν του αρέσουν τα πυθόνια, ας τσεκάρει:

Monthy! :smiley:
Το στυλ του Ατκινσον δεν μου ταιριάζει τόσο γενικά, αλλά σίγουρα είναι μεγάλος κωμικός και σίγουρα χαρακτηριστικότατος!

Χμου, οι Πάιθον είναι κει ψηλά άρα γενικά δε συγκρίνονται.

Από την άλλη ο Άτκινσον είναι επίσης τεραστιότατος, δηλαδή πέρα από Μπλακ Άντερ (Άντερς! Άντερς!) , θα ήθελα να σταθώ στα λάιβ του, που σπέρνουν τον πανικό στο διάβα τους. Βρείτε, δείτε, χαρείτε. Αλλά είπαμε, Πάιθον. Ίσως να χάνει μόνο από αυτούς δηλαδή.

Και μη λέτε Πάιθονς, είναι σα να λέμε Μότορχετζ:!:

Σε πιο σύγχρονα νέα τώρα, τσεκάρουμε Ρίκυ Ζερβέ, Ντίλαν Μόραν και το τρίο Γκάτις/Πίμπερτον/Σίρσμιθ, που πάνε κι αυτοί γοργά γοργά στο πάνθεον.

σαν bean ναι
σαν black adder οχι. ->
Private Baldrick: I have a plan, sir.
Captain Blackadder: Really Baldrick? A cunning and subtle one?
Private Baldrick: Yes, sir.
Captain Blackadder: As cunning as a fox who’s just been appointed Professor of Cunning at Oxford University?
Private Bladrick: Yes, sir.
:lol: :lol: :lol: :lol:

προσκυνω baldrick!!!

Monty Python: Έρωτας! :roll: Απλά μου φτιάχνουν τη μέρα!!! :smiley:

Rowan Atkinson = The Black Adder! Κορυφαίες ατάκες και ο θεούλης Hugh Laurie (πριν τον λατρέψουμε στο House M.D.) :wink:

Επίσης, οι αδερφοί Μαρξ είναι άψογοι, δεδομένων των πολύ περιορισμένων μέσων που διέθεταν.

Και αν δεν εχετε ψάξει στο YouTube τον υπέρτατο George Carlin, πολύ απλά χάνετε! Ψάξτε τα σκετσακια του και θα με θυμηθείτε!

Ψήφος στος Monty! :slight_smile:

πραγματικα κανεις!!!
δε μου αρεσει καθολου το αγγλικο χιουμορ…και ειδικα του ατκινσον.
τωρα για μοντυ παιθον…δε ξερω…καπως κουφο μου φαινεται το χιουμορ.

το σκέφτηκα τώρα που έβαλα να δω τη ταινία με την σούπα πάπιας… Οι Marx brothers δεν είναι βρετανική σχολή… Εδώ μιλάμε για Βρετανούς κωμικούς… :wink:

(Ειλικρινά τώρα, δε σου άρεσε το “Life of Bryan”? Αδυνατώ να το πιστέψω…:frowning: )

Ον τόπικ: Σαφώς και Monty Python, αφου με το Life of Bryan άγγιξαν τη τελειότητα, αλλά είναι άδικο, γιατί οι Pythons ήταν ολόκληρη ομάδα κωμικών, ενώ ο Atkinson είναι μόνος του. Ειδικά στο Mr Bean, πιο one man show δε γινόταν. Για μένα, ο Atkinson είναι ο μόνος πραγματικός απόγονος του Benny Hill (και μου αρέσει και περισσότερο :oops:)

α) Δε μ’αρέσει ο Χιλ.
β) Και μόνοι τους οι πύθονες είναι κορυφές.
γ) Πέρα από το Μπράιαν, και ο Αρθούρος αλλά και τα σκετσάκια είναι του 10.

Για σκετσάκια δείτε προηγούμενο ποστ μου και ΛΙΩΣΤΕ!!!