Rowan Atkinson VS Monty Python: O 6os ξάδερφος των μαχών

Τα 2 αγγλικά μεγαθήρια της κομωδίας αναμετρώνται!

κανείς. εύκολα

ATKINSON απλα τα σπαει

μπλιαχχχχ… nothing i hate the british humour

Το καλύτερο πόδι ever τι μου λέτε για γκόμενες μετά …

Κακόγουστοι και άτομα χωρίς χιούμορ παρακαλούνται να μην ποστάρουν

μοντε είσαι γραφικός :tomato: :tomato: :tomato:

καλά απτον αυτιά ανύπαρκτο, χίλιες φορές οι πάιθον ε…

Python δαγκωτό και αμασέλωτο !!!

Και ο Atkinson μαρέσει αρκετά (Black Adder FTW) αλλά αν δεν ήταν οι Python …

εσύ και ο Ράμος είστε ανύπαρκτοι…

Μπάνε δες τη Μαύρη Οχιά και έλα πες μας μετά! :bleh:

Leris. Σου είναι πολύ δύσκολο να βάλεις ένα φυσιολογικό τίτλο? Σε παρακαλώ, πάλιωσε το αστείο με τα σόγια. Μη το επαναλάβεις…

Monty Python, αν και λατρεύω όλα τα Black Adder…

θα την δω όταν γυρίσω.

κ όταν προσκυνήσετε τους Μαρξ.

άντε με τους βρετανούς ΑΜΑΝ.

μέχρι κ να πλακωθούμε βαριέμαι τώρα.

Θα ελεγα Παιθονς αλλα θελω να δω Μαυρη Οχια πρωτα και μετα να απαντησω.:-s

Ο Ατκινσον στην Μαυρη Οχια ειναι απλα αξεπεραστος,αλλα δυστυχως οταν πρεπει να συγκριθει με τις μεγαλυτερες και ευφυεστερες κωμικες περσονες ολων των εποχων ε τοτε δυστυχως ο αγωνας ειναι ανισος…

και εσύ με τους ΜΑρξ είσαι? σε συμπαθώ όλο κ περισσότερο !!!:lol: :lol: :lol:
εδιτ : όποιος σύντροφος ψήφισε “κανείς” μαζί με μένα, ας στείλει αγωνιστικό χαιρετισμό

αν δεν βγουν οι πάιθον με τουλάχιστον 60% μεταναστεύω στον Σείριο με τον λιάκουρα … …

Νταξ δουλεια δεν εχουμε ανοιγουμε θρεντς
χαχαχα

τεσπα
δεν συγκρινονται ενας ανθρωπος με μια ομαδα ανθρωπων
oσο αφορα τον atkinson
σαν mr bean ειναι απλα οκ
σαν μαυρη οχια εσπερνε
αλλα δεν ηταν μονο αυτος!!!
ηταν καταρχας οι δημιουργοι της σειρας ben elton και richard curtis
richard curtis ιδιαιτερα ειναι ο τυπας που γραψε 4 γαμοι και μια κηδεια, notting hill, bridget jones, love actualy
επισης περα απο τον rowan atkinson ηταν και το φοβερο επιτελειο τρομερων ηθοποιων που τον πλαισιωναν
Tony Robinson - ο θεος Baldrick
Hugh Laurie - ο πανιβλακας πριγκηπας\αξιωματικος στο β παγκοσμιο
και οι guest stars Miranda Richardson και Stephen Fry

επειτα monty pythons
νταξ οτι και να πουμε ειναι λιγα
ο ορισμος του φλεγματικου βρετανικου χιουμορ
η επιτομη του ακυρου
η πεμπτουσια του εξυπνου χιουμορ
αιωνιο ρισπεκτ στο καλυτερο μη μουσικο συγκροτημα ολων των εποχων!!!

ναι, κομματι ακυρο το thread, αλλα τεσπα, ωραια η οχια αλλα τπτ σαν τους παιθονς…

Αυτή την απέχθεια του Montecristo απέναντι στους Pythons η αλήθεια είναι πως δε την έχω καταλάβει ακόμα. :-s Θα μου πεις, τα γούστα είναι γούστα. Ξέρω ουκ ολίγο κόσμο που δε τους γουστάρει. Αλλά τι να γίνει, για μένα ταινίες σαν το Holy Grail και το Life of Brian δεν έχουν γίνει πολλές. Α, και το λέει κάποιος αυτό που γουστάρει πολύ τους αδερφούς Marx :wink:

Κατα τ’ άλλα η σύγκριση του poll είναι άκυρη. Καλός ο Rowan Atkinson, αλλά εντάξει, είπαμε.

ρε σεις ! δεν έχω απέχεια. οι άνθρωποι τα σπάνε. απλά ΔΕΝ είναι “ότι καλύτερο υπάρχει”. αυτό μόνο

εδιτ : μιας κ το αναφέρεις. την σκηνή του καθρέπτη στην σούπα πάπιας οι πάιθον δεν την γυρίζουν ούτε σε τρεις ζωές. κ όλα αυτά οι θεούληδες τα κάνανε στις αρχές του αιώνα, ε

Ε ναι. Η αλήθεια είναι πως το να υψώνουμε κάτι στη θέση του “καλύτερου” είναι πέρα για πέρα υποκειμενικό. Και αρκετοί απο εκείνους που έχουν δει τις ταινίες των μεν, αγνοούν τους δε, και έτσι μειώνεται το πεδίο σύγκρισης που έχουν.

Όπως και να χει, ακόμα και ο Rowan Atkinson σε σχέση με άλλους σύγχρονους κωμικούς ξεχωρίζει, μέσα στη σύγχρονη μετριότητα… Κι αυτό γιατί δε μπορώ να σκεφτώ κάποια άλλη ομάδα, ή μεμονωμένο κωμικό τα τελευταία 10-20 χρόνια που να έκανε τη διαφορά… Ο Jim Carrey ίσως? Μπα, δε θα το λεγα.

edit στο απο πάνω edit: οι Μαρξ είναι απλά σπουδαίοι, πολύ μεγάλοι, και το οτι έκαναν ό,τι έκαναν κατά τη δεκαετία του '30, για όσους ασχολούνται έστω και λίγο με τον κινηματογράφο δε σημαίνει κάτι απαραίτητα, καθώς τόσα και τόσα αριστουργήματα έγιναν δεκαετίες πριν…

Όπως και στη μουσική, έτσι και παντού, δεν ισχύει απαραίτητα, “το καινούργιο είναι καλύτερο”…

Οσο κι αν μου αρεσει o Rowan Atkinson…ε θα ηταν ιεροσυλια να τον συγκρινω με τους ΘΕΟΥΣ!