Roxette - 27/05/2011 TerraVibe Park

Ε τόσο δεν είχε περίπου; 7-8000??

Πιο πιθανό το 3500 - 4000.

Με το ζόρι 4 ήμασταν χτες…

έλα ρε τόσο λίγοι; πωωω μάλλον δεν μπορώ με τπτ να υπολογίσω κόσμο χαχαχα

από το φουμπού των ροξέτ

“Thanx for a most charming evening in Athens, Greece. We had a swell time. Beautiful crowd. We felt very welcome doing our premiere-gig in Greece. There will be more, for sure!!!”

Παιδιά, τα είπατε όλα! Φύγαμε 5 η ώρα από Δάφνη (οδικώς) να μαζέψουμε την υπόλοιπη παρέα. Στο Βύρωνα δε βλέπαμε την τύφλα μας από βροχή κι αστραπές. Φτάνοντας μέσω Αττικής Οδού στην έξοδο προς εθνική κόβει τελείως κι αρχίζουμε τις χαρές. Προς τον Ωρωπό άρχισε τις ψιχάλες, στη Μαλακάσα (6 η ώρα) δεν είχε τίποτα.

Άκουσα σχεδόν τα πάντα από όσα ήθελα, συμφωνώ ότι μας έλειψε το Crash Boom Bang, ευχαριστώ απείρως για το Stars και ναι, από τις καλύτερες συναυλίες που έχω δει στη ζωή μου! Σε όσα δεν τράβαγα βίντεο, κουνιόμουν ελαφρώς για να μη χάσω στιγμή από τα μάτια μου το συγκρότημα. Το κούνημα το γερό το ρίχνουμε και σπίτι που δεν τους έχουμε μπροστά μας.

Υ.Γ. Ο Μουζουράκης είναι κρυόκωλος κι ελπίζω να μην τον ξαναπετύχω σε συναυλία. Έλεος! (Κι είχα φίλη που τον συμπαθούσε και τον αντιπάθησε με όσα άκουσε :lol: )

Θέλουμε ξανά Roxette (που δεν το βλέπω, οπότε όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε), αλλά και A-ha θέλαμε ξανά και δε μας έκαναν το χατήρι οι κερατάδες οι διοργανωτές.

Θα τους ευγνωμονώ που ήρθαν και θα με παρηγορεί το DVD τους που δε θα τους ξαναδώ (εν Ελλάδι).

Ο Περ ήταν σκέτο κατσίκι και μην πει κανείς ότι κουνιόταν σαν γκέι γιατί θα πλακωθούμε! Τι χαρωπός άνθρωπος!

Πέρασα καλύτερα απο οτι φανταζόμουν!!
Αξιζε η ταλαιπωρία Καβάλα-Μαλακάσα-Καβάλα

Μερικά βίντεο

Γιατί δεν είπες τπτ ρε άνθρωπε;;;; Και ναι άξιζε η ταλαιπωρία!!

οταν το έγραψες το είδα και εγώ οτι πήγες!!#-o

χαχαχα καλά τα πήγαμε!

Ακόμα ενα βιντεο…

μακάρι να τους ξαναδούμε σύντομα…

Όπως είδαμε και τους A-ha, θα δούμε κι αυτούς. Μία και δόξα τω Θεώ να λέμε… :lol:

Έτσι την κόβω την δουλειά. Δύσκολο να τους ξαναδούμε αν και μακάρι να βγω ψεύτης!!!