:twisted: Ελπιζω να μην φτασουμε εκει το απογευμα και μας πουν οτι αναβαλλεται γιατι πραγματικα θα γινει χαμος…τουλαχιστον να το ξερουμε απο την αρχη…
Αυτό έγραψα και εγώ χτες SAK-OZZY…Αλλά πολύ το φοβάμαι μην έχουμε αναβολή την τελευταία στιγμή…:?
ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά με τον καιρό… την ελαφριά βροχή την παλεύουμε, μακριά όμως από καταιγίδες… φτου φτου σκόρδα
Το θεμα ειναι πολυ απλο: 2009 rockwave , ημερα με motley crue κλπ και προπωληση με το ζορι 3000 κομματια, βροχη 10 λεπτων στις 4 το απογευμα…= Ματαιωση.
2010 metallica κλπ 25000+ δυνατη βροχη για αρκετη ωρα…= Κανενα προβλημα!
για τα νούμερα που αναφέρεις δεν γνωρίζω. πάντως ο καιρός το 2009 ήταν πολύ χριεότερος από το 2010, καμιά σύγκριση. ήμουν εκεί και τις δύο χρονιές…
ώρα 16:30 και στην Μεσογείων ρίχνει πολύ βροχή… εύχομαι να βελτιωθεί ο καιρός για το βράδυ στη μαλακασα…
Ε ρίχνει ό,τι έχει τώρα για να είναι καλά μετά 8)
Προς το παρον καρεκλες ρίχνει!!! Ελπίζω αν ειναι να ανακοινωσουν τπτ να μην το κανουν τελευταια στιγμη
Εδώ στο Περιστέρι ψιχαλίζει περίπου 30’ τώρα αλλά μπουμπουνίζει πάρα πολύ…Ακόμα και με αυτό τον καιρό δεν ξεκινάω για Μαλακάσα…[-X
Καταρρακτώδης βροχή και εδω τώρα…
Ότι δεν έριξε ολόκληρο χειμώνα σήμερα βρήκε να το ρίξει ρε πούστη μου!?!?!?
Πάντως τώρα εδώ στα πιο βόρεια σταμάτησε. Και σα να ψιλοανοίγει. Δε θα έχουμε πρόβλημα.
Εγω ξερω οτι το βραδυ που ακυρωθηκααν οι Motley Crue φυγαμε απο μαλακασα απογευμα με ηλιο και πηγαμε και ειδαμε Loreena McKennit χωρις κανενα προβλημα. Ο χαμος ειχε γινει την προηγουμενη ημερα. Αν η DiDi θελει να γινει σημερα θα γινει. Αν την συμφερει να τα αρπαξει απο ασφαλειες για ακυρωση λογω επικινδυνων φαινομενων…δεν θα γινει.
στo meteo.gr λεει βροχη στην μαλακασα στις 21΄00 !!! και αυτη η γ… ντιντι ενα τηλεφωνο δεν σηκωνει οποτε γινετε κατι …τελευταια φορα που πηρα εισητηριο για το χωραφι
Τι να πεις τώρα μετά απο αυτό…
Τα παιδιά το έχουν το άθλημα για πλάκα!!!
Φοβερή συναυλία!!!
Έπεξαν κοντά στις δυο ώρες και μου φάνηκε οτι πέρασαν δέκα λεπτά!!!
Όλες οι επιτυχίες ήταν μέσα (κι ας ήθελα κι ένα crash!boom!bang!)!!!
Κόσμος 3 με 4 χιλιάδες,αλλά ευτυχώς είχε προνοήσει η didi και είχε βάλει τη συναυλία στη μικρή σκηνή και φαινόμασταν μια χαρά!!!
Το κοινό πάντως πολύ χαλαρό,σαν αγγούρια να τραβάνε βίντεο και φωτογραφίες!Χορέψτε λίγο ρε γαμώτο,κουνηθείτε!!Πάλι καλά που φωνάζαν κι όλας!!
Πάντως δε με χάλασε εγώ το καταευχαριστήθηκα!!
Άψογος ήχος και ευτυχώς ούτε μια σταγόνα βροχής!!!
Μακάρι να τους ξαναδούμε και κρίμα που δε μας είχαν έρθει νωρίτερα!!!
Μορφάρα η τύπισα με το ντέφι που δε σταμάτησε να κοπανιέται!!!
Κανένα αρνητικό!Απο τις πιο τίμιες συναυλίες που έχω δει!
Η μάλλον…υπάρχει ένα αρνητικό…μας γύρισαν 20 χρόνια πίσω,στα πάρτυ του γυμνασίου και μελαγχόλησα…μεγαλώσαμε ρε γαμώτο…μεγαλώσαμε…
δεν υπαρχουν λογια …απ τις καλυτερες συναυλιες που εχω δει τα τελευταια χρονια !!!μακαρι να τους ξαναδουμε συντομα!!!
οσο για τον καιρο …οταν βγηκαν οι roxette ειχε κα8αρισει ο ουρανος και στο τελος της συναυλιας στο church of your heart αρχισε να ψιχαλιζει
Φτάσαμε από Σαλόνικα περίπου στις 4:30. 10 λετπά καταρρακτώδους βροχής μας γάμησαν. Στις καντίνες την βγάλαμε κάτω από ομπρέλες. Ευτυχώς μετά άνοιξε λίγο ο καιρός αλλά ήμασταν παπιά! Ευτυχώς πλέον παλιά καραβάνα σε τέτοια κόλπα είχα προνοήσει και είχα φέρει μαζί μου εξοπλισμό. Φουλ σετ αλλαγής και ήμουν κομπλέ.
Στα της συναυλίας τώρα:
Μουζουράκης: τι γαμάτο τυπάκι ο άνθρωπας ρε;;; Δεν ήξερα ούτε ένα τραγούδι του (μόνο το ρεφρέν της Λακτα) αλλά πέρασα πολύ καλά! Θέλω να τον ξαναδώ σε δικό του show!
Roxette: αααααααααχ συγκίνηση γαμώτο αν και παντού γύρω μου είχα άσχετες γκόμενες αλλά δε γαμείς; Στο πρόγραμμα είναι και αυτό. Setlist όπως ακριβώς το περίμενα με όλες τις κλασσικές επιτυχίες. Η μπάντα όλη καταπληκτική και ο κιθαρίστας (όχι ο Par, ο άλλος ο ψυχάκιας) και γαμω! Το μόνο που με στεναχώρησε και με ξενέρωσε είναι ότι η κωλοαρρώστια άφησε εμφανή σημάδια στην Mari. Πραγματικά τις αξίζουν ΑΠΕΙΡΑ μπράβο που μετά τα όσα πέρασε είναι ακόμα εκεί πάνω και τραγουδάει.
Και επιτέλους πίσω Καβάλα και ύπνος… πολλά τα χιλιόμετρα (1400 στο σύνολο) Άρη σε 24 ώρες!!!
Από τις πιο όμορφες συναυλίες…
Ενταξει τι να λεμε τωρα, τα λογια ειναι περιττα σε τι να σταθω στην φωναρα της θεας μαρυ στον καταπληκτικο περ στον απιστευτο κριστοφερ (ο κιθαριστας) στα απιστευτα τραγουδια ,στον κοσμο που ηξερε τα τραγουδια απεξω ,στην καταπληκτικη ατμοσφαιρα ηταν εμπειρια μακαρι να τους ξαναδουμε απο τα λιγα συγκροτημα που μαμανε live η αποδοση τους ηταν λες και ακουγες το cd.Eπισης και ο Μουζουρακης αφασια σκετη πολυ καλος ROXETTE FOREVER THE BEST LIVE IN PLANET EARTH:bow2::bow2::bow2::bow2::bow2::vibrate:
λοιπόν έχουμε και λέμε: πολύ καλή συναυλία, αλλά δυστυχώς με λιγότερο κόσμο απ ότι υπολόγιζα…(@ astaldo: τελικά είχε λιγότερο κόσμο από Kiss)
μουζουρακης: προσωπικά, πέρα από 2 γνωστά τραγούδια του, δεν μου είπε κάτι κ βαρέθηκα. εκεί που με χάλασε όμως ήταν όταν έβριζε… κατ εμε απαράδεκτη συμπεριφορα…
Roxette: τι να λέμε τώρα μας ισοδωσαν. Αν σκεφτείτε ότι η τραγουδίστρια πέρασε από αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο και χημιοθεραπείες και ότι ήταν στη σκηνη για 1 ώρα και 50 λεπτά, τι να πω, μπράβο της για την σωματική και ψυχική δύναμη που έχει.
κρίμα που δεν τους είχαμε δει πριν αρρωστήσει η Mari, ελπίζω προσωπικά να τους ξαναδούμε σύντομα.
ήχος πολύ καλός, μου άρεσεη ροκ χρειά που έδινε ο lead κιθαρίστας τους, εξαίσιο παίξιμο ο τύπος στα keyboards.
…και ευτυχώς δεν φάγαμε ούτε σταγόνα
Πολύ μικρή προσέλευση για το βελενεκές της μπάντας.Δεν μιλάμε για κανένα τυχαίο συγκρότημα. Στην Νότιο Αφρική γέμισαν στάδια. Πάνω από 30.000 κόσμος.Αλλά αυτές οι συναυλίες κατά γενική ομολογία δεν είναι για το “χωράφι”. Ηταν και ο καιρός επίφοβος και ετσι όσοι ειναι της τελευταίας στιγμής, που στην Ελλάδα είναι αρκετοί προτίμησαν να μην πάνε. Βάλε τις βενζίνες και την ταλαιπωρία… Κρίμα γιατί και η μπάντα θα περίμενε περισσότερο κόσμο στην Ελλάδα αφού ήταν η πρώτη φορά. Οι διοργανωτές παίρνουν ρίσκα. Γλιτώνουν λεφτά λόγω του venue, αλλλά χάνουν από την περιορισμένη προπώληση εισιτηρίων. Σε νορμάλ μέρος η συναυλία αυτή ήταν για 7.000-10.000 κόσμο.