Roxette

ποια ειναι η γνωμη σας για τους roxette;

εσένα;:stuck_out_tongue:

απο οτι δηλωνει το ψευδωνυμο μου, ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα.Συνδιαζουν ροκ,ποπ ,μπαλαντες και κατα την αποψη μου εχουν κορυφαια τραγουδια επισης εχουν πολυ μελωδικα τραγουδια.

Eισαι ατυχος καθως ο ενας απο τους μεγαλυτερους fans των Roxette στην Ελλαδα και συντακτης του rocking.gr, ειναι φανταρος και θα ειχατε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ να πειτε. Μαλιστα, τον περασμενο Μαιο παρακολουθησε συναυλια του Per Gessle στο Μοναχο και μετα τον συναντησε και πηρε και αυτογραφα.

Fan των Roxette με την εννοια που εισαι εσυ και ο φιλος συντακτης δεν ειμαι, αλλα τους ακουω ευχαριστα. Καλη φαση θα ηταν μια συναυλια στην Ελλαδα.

μακαρι να ερθουν ελλαδα κατι ακουγεται για καινουργιο δισκο μεσα στην ανοιξη:D

Γεια σου ρε Roxettakia! Που ήσουν τόσο καιρό; :stuck_out_tongue:

Αυτός είμαι εγώ λοιπόν :smiley:

Εντάξει, τι να πρωτοπω για τους Roxette; Όταν βγήκε το “Joyride” ήμουν 7 χρονών, το άκουγε η αδελφή μου, μου κόλλησε και από τότε… έχω ό,τι έχουν βγάλει, σπάνια, συλλεκτικά, σόλο δίσκους στα σουηδικά (btw, το σουηδικό “Mazarin” του Per είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ cd, όπως και το “Son Of A Plumber” - στα αγγλικά αυτό) και πλέον… και αυτόγραφα από τον ίδιο τον Per, αφού τον συνάντησα όντως από κοντά στο Μόναχο (και μου είπε ότι πριν χρόνια είχε έρθει στη Χαλκιδική 8) ).

Ήμουν σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα γινόταν το reunion, έτσι κι αλλιώς στην ουσία δε διαλύθηκαν ποτέ, οπότε περιμένω πλέον την περιοδεία… :smiley: (αρκεί να είμαι μετά το Μάρτιο για να μπορούμε να βγούμε εξωτερικό :roll: )

Θα επανέλθω… :slight_smile:

αγαπητε cozy κατα αρχας απο οτι μου ειπαν τα παιδια στο φορουμ, εισαι φανταρος,σου ευχομαι καλη θητεια και καλος πολιτης,εγω ακουω roxette απο πιτσιρικας και απο τοτε που τους πρωτοακουσα, εφαγα το κολλημα,απο οτι λενε οι φημες την ανοιξη του 2010 ετοιμαζουν καινουργιο δισκο μετα απο 8 χρονια:)για οτι νεα θες να μαθαινεις για τους roxette υπαρχει το dailyroxette.com,εγω οτι νεα μαθαινω θα τα ανεβαζω στο site και παλι χαρηκα και θα επανελθω.