Νέα για τους roxette

χαχαχα

πάντως ήταν καλτ ροκιν στιγμή

μα δεν σε πρόσβαλα, μία ερώτηση σου έκανα…

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

Συμφωνα με τελευταια νεα στο dailyroxette.com η εταιρια kobalt θα αναλαβει την προωθηση του νεου δισκου των roxette στην Αμερικη,επισης αναφερει και τα επομενα singles απο το νεο δισκο charm school τα οποια θα ειναι τα way out και sitting of the top of the world:D:D:D

Στο roxetteblog.com μπορειτε να βρειτε το πρωτο επισημο review για το νεο αλμπουμ των roxette charm school

Στο roxetteblog.com μπορειται να ακουσετε 30 δευτερολεπτα αποσπασματα απο ολα τα τραγουδια του charm school ενα εχω να πω τα κομματια ολα ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ8O8O8O8O

Το she s got nothing on but the radio μπηκε στο top 20 των german sales chart στην θεση 18:D:D:D(roxetteblog.com)

__Μμμ! Μ’ άρεσε πολύ το κουπλέ, αλλά το ρεφρέν… :frowning: γενικά όμορφο, ροξέτ κομμάτι, χάρηκα που τους ξαναείδα μαζί και ακούγεται και ευχάριστα, αλλά δε με πειράζει που θυμίζει άλλα, απλά με λίγο καλύτερο ρεφρέν νομίζω θα ξεφευγε! 8)

__Αλλά ωραίο. :slight_smile: (αλλά γιατί τόσο βάρος στην αντρική φωνή, μήπως δεν είναι έτοιμη/καλά ακόμα η Marie και “κρατιέται”:wink:

__Αντε να ακούσουμε και άλλα! :slight_smile:

Ακουσε και το speak to me καταπληκτικη μπαλαντα με σουπερ φωνητικα απο την marie8O8O8O

Από το fb του Gessle

Warsaw gig in Torwar Hall (cap 7,000) on June 19th is sold-out!! This is the 12th sold-out show on 2011 Roxette World Tour. Hallelujah!

Μια χαρά πάνε!!

Ακουγονται φημες οτι οι συναυλιες θα συνεχιστουν και το 2012:p:p:p

E αν έχουν επιτυχία γιατί όχι;;;

Ααααααχ να δω πως θα τα καταφέρω γαμώτο…

Πρεπει να τιμησεις τους roxette :):D:)

Αν έχεις fb θα καταλάβεις πόσο “πνιγμένος” είμαι χαχαχαχαχα
http://www.facebook.com/#!/notes/apostolos-astaldo-pantazoglou/on-tour/189794301052219?notif_t=note_comment

Αλλά ναι πρέπει και θέλω πολύ!!!

Απο οτι ανεφερε ο περ στο roxetteblog.com θα πουνε 25 τραγουδια στην συναυλια 20 παλια και 5 καινουργια θα γινει χαμος

Πωωωωωω κόλαση!!!

ασταλτνο…πόσα λεφτά έχεις ξοδέψει για εισιτήρια?

Πολλά… :confused: :confused: :confused:

Το charm school ειναι no1στα official chart της Γερμανιας και Tσεχιας8O8O8O8O8O8Odailyroxette.com

Νομίζω παιζουν και βουλγαρια…???

Nαι 29-5 θα δωσουν συναυλια στην Σοφια.