Χθες 23/10/2009 το θρυλικο συγκροτημα εμφανιστηκε για πρωτη φορα μετα απο 7 χρονια απουσιας λογω της αρρωστιας της marie fredriksson στο βελγιο τραγουδησαν 5 τραγουδια .Θα λαβουν μερος σε περιπου 42 ακομα συναυλιες στο night of the proms περαιτερω πληροφοριες στο roxetteblog.com καθως επισης και στο dailyroxette.com
Επισης ο per gessle ανακοινωσε οτι εχει ετοιμασει 16 καινουργια τραγουδια,καθως επισης οτι σκεφτονται για καινουργιο δισκο και για περιοδεια το 2010 ολα αυτα στο roxetteblog.com
Καινουργια συνεντευξη απο τον per gessle ο οποιος αναφερει οτι οι roxette ετοιμαζουν επισημως πλεον καινουργιο δισκο 8O8O8O8Oπληροφοριες στο dailyroxette.com
Αυτά είναι…
Προχθές αγόρασα και τρεις επανεκδόσεις: Look Sharp, Joyride & Room Service 8)
Σωστος :D:D:D:Dτα καλυτερα ερχονται:)
roxettakia…πολύ σε πάω ρε πούστη μου
οι roxette ήταν το πρώτο συγκρότημα με το οποίο είχα κόλλημα…εκει, πίσω στην 3η δημοτικού
θα το αγοράσω το καινούργιο για συναισθηματικούς λόγους περισσότερο…
Εγω να δεις κολλημα απο την κοιλια της μανας μου ακουω roxette:lol::lol::lol::lol::lol:
Αποσπασματα απο το night of the proms καθως και βιντεακια θα βρειτε στο roxette.se φρεσκα φρεσκα , σπαρταρανε:lol:
Καινουργια συνεντευξη στο σουηδικο καναλι tv4 απο την marie fredriksson και per gessle που μιλανε για τα μελλοντικα σχεδια των roxette στο dailyroxette.com
Ο per gessle αναφερει σε καινουργια συνεντευξη οτι το καινουργιο αλμπουμ των roxette θα ειναι ενα μοντερνο look sharp .Επισης καποια νεα για καινουργια περιοδεια , απο οτι ολα δειχνουν το μελλον των roxette ειναι λαμπρο :vibrate::vibrate:πληροφοριες roxetteblog.com
Αυτά είναι. 8)
Ε καλά, δεν περιμέναμε κάτι χειρότερο από τον Per. Ο άνθρωπος δεν έχει βγάλει ποτέ κακό δίσκο. (αν και ομολογώ πως το “Party Crasher” δεν μου άρεσε και τόσο…)
Εμενα απο ολα τα αλμπουμ του per μου αρεσει πολυ το world according to gessle το kix και το do you want to be my baby κορυφαια τραγουδια.
Ναι, φοβερό δισκάκι και το “Do You Want…” κόλλημα! Αλλά το κορυφαίο είναι το “Son Of A Plumber” που είναι και πιο retro. Και από τα Σουηδικά, τα δύο τελευταία είναι εκπληκτικά. Κυρίως το “Mazarin”!
Το νέο live το άκουσες; Τα σπάει!!!
Οχι δεν το εχω ακουσει, οντως το son of a plumber κορυφαιος δισκος αντε να βγει το νεο αλμπουμ των roxette δεν κρατιεμαι.
ελπίζω να μην το πήξει στα μπλιμπλίκια…αυτά περι μοντέρνου δεν μου ακουγονται καλά…άσε που look sharp όσο και να θέλει , δεν ξαναβγάζει…
έχει ενδιαφέρον πάντως
ροξετάκια είσαι ψηλός; για να ξέρω να βγάλω paper από τι ύψος και πάνω πρέπει να είσαι για να έχεις περάσει μια ηλικία και να είσαι οπαδός των Roxette…
γιατί αν κρίνω από τους άλλους 2…:lol:
Ρε πολέμιε, άσε τις εξυπνάδες για την μπαντάρα και δες αυτό που σου είπα… άντε… τσοπ τσοπ
φιλαράκι όταν έλιωνα με το Big L πήγαινες δημοτικό… (και εγώ δημοτικό πήγαινα).
Τώρα το είδα…είσαι κάθαρμα ρε… λοιδωρείς το συγκρότημα που μεγάλωσε μια γενιά ολόκληρη… Γάλα με hemo και roxette ρε…
Ειμαι 32 μαζι με τα καλοκαιρια χε χε χε:lol::lol::lol::lol:ROX THE NOX ROXETTE FOREVER THE BEST BAND IN PLANET EARTH!!!