Rubicon (AMC - TV)

Η νεα αγαπημενη μας σειρα , απο το καναλι που μας εδωσε Breaking Bad κ Mad Men.

Ξεκιναει αργα , εως βαρετα (ειδικα τα πρωτα 5 επεισοδια σαν να ψαχνονται να βρουν ρυθμο κ κατευθυνση)

Αλλα απο το 6ο κ μετα η σειρα χωνει.Εχω φτασει στο 1.10 κ γουσταρω.Πολυ.

Aυτα για τωρα , θα επανελθω 8)

adistt εσυ θα γουσταρεις φουλ.

υγ : Τρομεροι τιτλοι αρχης κ καταπληκτικο soundtrack γενικως μεσα στη σειρα.

Οσοι ειδατε πχ ντεξτερ κ κοψατε φλεβες απο την επαναληψιμοτητα κ την βαρεμαρα , επενδυστε αφοβα.

Ωραία είναι μέχρι στιγμής η σειρούλα, μπορεί να χαρακτηριστεί επίσης βαρετή από πολλούς, και όχι άδικα γιατί δεν συμβαίνουν πολλά. Έχω την εντύπωση όμως πως έχει το δικό της στυλ, και αν τελικά το πάει κάπου όλο αυτό το πράγμα τότε το προτιμάω το αργό της tempo από επεισόδια fillers η μούφες σεζόν (όπως π.χ. την τρίτη του Dexter) που έχουν άλλες σειρές.

Άσχετο:
Ακόμα να δεις το ΟΖ;;; Tι κάνεις με Mad men, Dexter και Rubicon;; Μιλάμε για άλλη κλάση, κοντά στο επίπεδο του the wire. It’s not television, it’s HBO. :stuck_out_tongue:

Το ΟΖ ειναι στα υποψιν ειπαμε.Μην γινεσαι παλι flamer :stuck_out_tongue:

Τωρα τελειωνω το rubicon , λεω να πιασω μετα την 1η σεζον treme και μετα η deadwood η Oz

Θελω να δω κ το mad men καποια στιγμη.Κ το John from cincinatti.

HBO + AMC = Εγγυηση.

Εισαι θηριο , νομιζα οτι θαμαι ο μονος εδω που βλεπει το Ρουμπικ.

Περιμενουμε τον 3ο να παιξουμε μπιριμπα :stuck_out_tongue:

Παίζεται και με τρεις, αλλά καλύτερα να περιμένουμε τέταρτο :stuck_out_tongue:

Είδα τα δύο πρώτα και καλά πάει μέχρις εδώ. Τα λέμε όταν τελειώσει ο κύκλος.

ντεκ

ε τοτε , να περιμενουμε κ τον 5ο να παιρνει ανασες το καρε :stuck_out_tongue:

μεχρι το 5ο παει λιγο αργα ,μην το αφησεις , ειδα σε μια μερα 6-9 κ αναμενω το 10ο αποψε.

νεο επεισοδιο σημερα.εθισμος.

χαχαχα. Πάρα πολύ καλό το χθεσινό επεισόδιο. :smiley:

Τωρα το κατεβαζω,το βραδυ εχει ρουμπικον…α κατεβασα κ 1ο κυκλο ΟΖ

ειναι το επομενο για θεαση.

ειδα τρια επεισοδια, αλλα επειδη εχω πιασει πλεον καμποσες παλιες σειρες και τις βλεπω απο την αρχη+ τα τρια πρωτα ηταν απελπιστικα βαρετα, μαλλον θα φαει πουλο…αλλα ισως αμα βαρεθω πολυ ή τελειωσω την Buffy νωριτερα να δω και τα υπολοιπα…miranda richardson ftw anyways

lup

τα 5 πρωτα επεισοδια ειναι βαρετα.

ακομα κ εγω , που ειμαι φαν , το αφησα για κανα διμηνο επειδη δεν το παλεψα κ νομιζα οτι ειναι ασυνδετο κ δεν ξερουν που το πανε (τωρα βλεπω ποσο λαθος ημουν)

αλλα…απο το 6ο κ μετα δεν ξερω τι συνεβη αλλα η σειρα σκοτωνει

τα κομματια του παζλ ενωνονται σιγα σιγα μεταξυ τους κ βλεπεις…θα δεις.

ειδα χθες το 1.11

ουτε ντεξτερ ουτε τπτ.

ρου-μπι-κον.

χαχαχα, τρελός φαν-μπόι ο awake.

Καλά κάνεις Λούπιν, μην ακούς τον φαν-μπόι :p, Buffy > rubicon , τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

κατεβασα ουτως ή αλλως τα υπολοιπα, ισως του ριξω μια ματια οταν σταματησω να βλεπω τα διαφορα που βλεπω τωρα, νταξ, οι περισσοτερες σειρες χρειαζονται αρκετη υπομονη μεχρι να παρουν μπρος(ολοκληρο bsg αρχισενα μου αρεσει μετα την πρωτη)
(καλα, buffy>συμπαν αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα-και αλλο τοπικ το οποιο θα ανοιχτει συντομα:p)

ρε awake μη ρίχνεις τοσο άκυρο στο dexter που περσι το αποθέωνες…
εντάξει δεν εκανε καλο ξεκίνημα αλλα δεν κρίνεις ολοι την σεζον απο 2(μεταβατικά για μενα) επεισόδια!!!

οντοπικ
και εγω ειχα δει 2 επεισόδια αλλα δεν με τράβηξε αλλα δεν το κρίνω απο αυτά τα 2!!
αν βρω χρόνο κάποια στιγμή θα το συνεχίσω…

http://www.tvsquad.com/2010/09/16/Rubicon-james-badge-dale/

ωραιο κ το 12ο(προτελευταιο) επεισοδιο του 1ου κυκλου

μην την αγνοησετε,ειναι πολυ πολυ καλη σειρα.

Πάει και το rubicon…

AMC canceled Rubicon on November 11, 2010, stating that the show was "an opportunity to tell a rich and compelling story, and we?re proud of the series. This was not an easy decision, but we are grateful to have had the opportunity to work with such a phenomenally talented and dedicated team.?

Delete δηλαδη, οπως και με το Caprica :frowning:
Ημουν ετοιμος να τα ξεκινησω αυτα τα 2 γαμωτο.

To Caprica δεν θα μου λείψει καθόλου, παρ’ολο που είμαι μεγάλος φαν του BSG, η σειρά ήταν τεράστια απογοήτευση. Όσων αφορά το Rubicon, μαλακία που κόπηκε, δεν ήταν και καννά αριστούργημα, όμως ήταν ωραία η σειρούλα.

Ειδα μερικα επεισοδια, μεταξυ των οποιων και το τελευταιο οσο ημουν Αμερικη και ειχα φτιαχτει να δω τα επεισοδια που δεν ειχα παρακολουθησει + οσα ειχα δει, πιο προσεκτικα, αλλα φαγαμε ακυρο τλκ:(