Rush European Tour Dates 2011!

Τι να πω και γω με την ψωροφωτογραφια μου με το Mustaine και τους λοιπους Megadeth;;;

Δεν μπορει καποιοι τοσοι κωλοφαρδια και μεις ουτε ενα λαηβ. :frowning:

Παλι καλα που ο Neil δε βγαινει φωτο (εδω που τα λεμε ουτε εξω δεν πρεπει να βγαινει), γιατι θα 'χε χοντρη προβληματαρα ο τοξικος.

Και άλλος γνωστός φορουμίτης (όχι εγώ) επισκέφθηκε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Λονδίνο και πέτυχε τον Jaymz με την οικογένεια :D.

Άντε toxike, περιμένουμε post ρε!

[B][SIZE=“3”][SIZE=“2”]Ε, ΟΧΙ[/SIZE][/SIZE][/B]… Τι κωλοφαρδια ειναι αυτη? Οντως πρεπει να ηταν γραφτο… Χαιρομαι παντως για τον τοξικο…

Ναι τον κωλοφαρδο, μην πω τιποτα χειροτερο. Ονοματα δεν λεμε, οικογενειες δεν θιγουμε.

Αλλος κωλοφαρδος εδω… Και εμεις για να πετυχουμε κανεναν περιμενουμε μετα τα live και αν…

Λέτε να ζει ο toxikos? :slight_smile:

H αληθεια ειναι οτι μ’ αυτα που κανει, πλησιαζει πολυ το θανατο. :x

Καλημερα. Ερχεται μετα τα μεσανυχτα. Ο καλυτερος ηχος που ακουσε ποτε (λεει), μισογεματο γηπεδο (περιπου 15 χιλιαρικα συνολικα, ειχε κανενα 8αρι μεσα) και αν θυμαμαι καλα ειπε και “η καλυτερη συναυλια που ειδα ποτε” :smiley:

Τα υπολοιπα φανταζομαι θα τα γραψει απο αυριο.

Κάτι νέο πες του να μας πει :slight_smile:

Μισογεματο γηπεδο και 8 χιλιαρικα στους Rush?8O[-X

Γιατι σου φανηκε παραξενο πενταγραμμε;

Ε οκ, δεν ξερω και τι νουμερα μαζευουν στην Ευρωπη οι Rush, αλλα οταν πχ ο Πλουταρχος στην Πατρα μαζευει 10000 ατομα και οι Rush στην Στοκχολμη 8000, ε μενεις λιγο μλκας:p

Μπα, μην το βλεπεις ετσι. Αλλωστε, ειχαν δυο σοου στη χωρα και ενα σε Νορβηγια-Φινλανδια. Ετσι, οι σκανδιναβοι δεν συγκεντρωθηκαν σε μια πολη, αλλα “εσπασαν” σε τεσσερις και, μαλιστα, ο καθενας στη δικη του χωρα. Πως να γεμισουν ετσι τα σταδια;

Επισης, θυμαμαι οτι το Γουεμπλεϊ το '07 ειχε μια μεγαλη μαυρη κουρτινα στο βαθος κηπος (στο “πεταλο” απεναντι απο τη σκηνη) για να μην φαινεται το κενο που εχασκε. Ενταξει, μεγαλοι χωροι, 15000+ αλλα δεν γεμιζουν ευκολα για τη συγκεκριμενη μπαντα…

Περιμενε να δεις το Ο2, κατι μου λεει οτι θα ειμαστε εμεις κι εμεις. Εννοω οτι θα φαινεται αδειο, μπορει να εχει κανενα 10αρικο-12αρι, αλλα ειναι τοσο αχανες που θα δειχνει “καπως”. Τελος παντων, και μονος μου να ημουν δε θα με πειραζε καθολου. Απλα ως θεμα συζητησης το αναφερω… Καλως-κακως, οι Rush δυσκολα γεμιζουν μεγαλους (πανω απο 10Κ) χωρους στην Ευρωπη.

Tα 'χουμε ξαναπει.

Ο κοσμος δεν εχει εκτιμησει (ή δεν εχει καταλαβει) τι μας εχουν δωσει αυτοι οι τυποι.

Και ειναι καλυτερα για ολους.

Για τους Rush πρωτα απ’ ολα, που ποτε δε γουσταραν ροκσταριλικια και δοξες, για μας που τους ακουμε, αλλα και για οποιους δεν ειχαν την τυχη να το κανουν. :wink:

Απλα, πικραινεσαι οταν εσυ δεν εχεις τη δυνατοτητα να κανεις ενα ονειρο πραγματικοτητα, τη στιγμη που παιζουν σε μισογεματα σταδια. :frowning:

Και επίσης τους είδαμε κ στην προηγούμενη περιοδεία τους πριν 3,5 χρόνια, άσε που για τα συναυλιακά δεδομένα της Σουηδίας είχανε πανάκριβο εισιτήριο.

Καλησπέρες από Στοκχόλμη

Jonkyr πόσους χωράει το O2. Ελπίζω να μην έχεις δίκιο πάντως. Ξενέρωμα να μην έχει κόσμο

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ.
ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ…

Καλημερα. Ενα 18αρι-20αρι υπολογιζω, αλλα ειλικρινα δεν ξερω ακριβη αριθμο. Απο Γουικι (http://en.wikipedia.org/wiki/The_O2_Arena_(London)):

With a capacity of up to 23,000 depending on the event, it is one of the largest indoor arenas in Europe…

@ghost_of_freedom: Δικιο εχεις, ξεχασα τις τιμες που ειναι υπερ-βασικο προβλημα για ολες τις χωρες. Εγω θα πληρωσω κοντα 100 ευρω για ενα εισιτηριο που δεν με ικανοποιει χωροταξικα, αλλα δυστυχως ο Ray Daniels εχει μετατρεψει τη μπαντα σε μια μηχανη χρηματος.

Σημασια γι’ αυτον εχει στο τελος της περιοδειας να γραψει θετικο προσημο, ειναι προφανες οτι αδιαφορει για το αν το εκαστοτε γηπεδο θα ειναι μισοαδειο. Στην Αγγλια υπαρχουν μελη σε φορα που εξηγουν τους λογους που ΔΕΝ θα δουν πανω απο 2-3 συναυλιες φετος, σε σχεση με τις 5-6 που ειχαν δει το 2007!

Τελος παντων, πληρωνουμε την τρελα μας διοτι πολυ απλα α) μπορουμε ακομα να το κανουμε, β) δεν μπορουμε να τους δουμε εδω. Αν τυχον ερχονταν εστω μια φορα στην Ελλαδα, ειμαι σιγουρος οτι με τις σημερινες τιμες (αεροπορικα, ξενοδοχεια, εισιτηριο κλπ) οι μισοι απο εμας θα σκεφτονταν να τους δουν (και) εξω.

Που ειναι ο τοξικος; Τον επιασαν στο αεροδρομιο για λαθραια εισαγωγη ουσκι;;;

[B]ΕΔΙΤ[/B]: ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ! Χαχαχα.

Ξέρεις τι περιμένουμε όλοι ε;;;; ΦΩΤΟ, REVIEW και κλπ κλπ κλπ. ΌΟΟΟΟΟΟΤΑΝ επανέρθεις στην πραγματικότητα!

Δεν ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω.

Ας μιλήσω καθαρά συναυλιακά.

Globe arena. Τεράστιος χώρος, αχανής και κατακόκκινος. Μου θύμισε το Ο2 του Βερολίνου, αλλά σε καλύτερη εκδοχή. Από όσους κλειστούς χώρους έχω δει, μακράν ο καλύτερος. Εντυπωσιακός σε όλα του, έμεινα με ανοιχτό το στόμα, μπαίνοντας μέσα. Κάθετες εξέδρες, 3 διαζώματα για τον κόσμο και άλλο ένα από πάνω με μπουθ, που δεν ξέρω αν είναι σουίτες, κοντρόλ ρουμς ή ο, τι άλλο. Έτσι κι αλλιώς ήταν τόοοοσο ψηλά και είχαμε εισιτήρια στην πρώτη σειρά στο κάτω διάζωμα. Νομίζω ότι η χωρητικότητα μπορεί να είναι και μεγαλύτερη από 16-17 χιλιάρικα, όπως το σκέφτομαι.
Συναυλία.[B] Πρέπει να ήταν η τελευταία μέρα του κόσμου[/B]. Τουλάχιστον έτσι πρέπει να νόμιζε η Αγία Τριάδα της μουσικής. Βγήκαν στη σκηνή και έπαιξαν 2 ώρες και 40 λεπτά καθαρά, χωρίς το διάλειμμα και τα εισαγωγικά βίντεο με την απίστευτη πλάκα.
Ήχος. Εντάξει, έγινε μαλακία. Η τελειότητα δεν μπόρεσε να φτάσει τον ήχο της συναυλίας και αναγκαστικά δεν μπορούμε να πούμε ότι ο ήχος ήταν τέλειος. ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ ΗΧΟ. Ασύλληπτο το πώς ακούγονταν τα πάντα, κάθε λεπτομέρεια, κάθε ήχος, κάθε νότα, κάθε χτύπημα, κάθε οτιδήποτε. Και έτσι θα μπορούσαμε να ακούσουμε και τα λάθη τους. Θα μπορούσαμε. Γιατί, απλά δεν έκαναν. (Και το λέω αυτό γιατί στη Φρανκφούρτη, πχ, δεν απέφυγαν καναδυό ψιλολαθάκια.) Οι τύποι ήταν ΑΠΟΛΥΤΟΙ. Και χάρισαν μία ηχητική απόλαυση, πρωτόγνωρη ακόμα και για άτομα που έχουν ξαναδεί το γκρουπ. Είναι κουραστικό να λέει κάποιος ότι το παίξιμό τους είναι τεχνικά άρτιο, ξανά και ξανά, αλλά έτσι είναι.
Σετλίστ. Ποτέ σε μια τέτοια περίπτωση δεν είναι κανείς ικανοποιημένος. Πάντα υπάρχει γκρίνια, γιατί έπαιξαν αυτό, το άλλο κι ετούτο και δεν έπαιξαν εκείνο και δαύτο. Όλοι όμως παραδέχονται ότι και αυτό και το άλλο κι ετούτο τα έπαιξαν τέλεια. Και έπαιξαν την τελευταία στροφή του Closer to the heart λίγο φάνκι (να το πω έτσι;) Κι ακούγονταν λίγο διαφορετικά τα πλήκτρα του Vital signs. Και την πρώτη στροφή του Working man την έκαναν ρέγγε και την γύρισαν μέσα στο τραγούδι σε ατόφιο heavy metal πηγαίνοντας σε ένα δαιμονισμένο σόλο και τελειώνοντας τη συναυλία με την εισαγωγή του Cygnus X-1…

Μείον; Ναι υπάρχουν και είναι κάμποσα.
1)Η ιδιαιτερότητα της φωνής του Lee. Ο Γέδης τα δίνει όλα. Δεν κολλάει στο να τραβήξει τη φωνή του όσο μπορεί πλέον, βγάζει φοβερή ένταση, αλλά κάπου το “χάνει”. Όχι πάντα, αλλά κάπου του συμβαίνει.
2)Η προσέλευση του κόσμου ήταν ή φαινόταν μικρή. 8 με 9 χιλιάρικα, που δεν είναι λίγα, αλλά σε ένα τόσο μεγάλο χώρο φάνηκαν λίγοι. Γεμάτη η αρένα, πολύς κόσμος στο κάτω διάζωμα, (μόνο το πέταλο είχε κάμποσα κενά), αρκετός σκόρπιος κόσμος στο μεσαίο διάζωμα και κλειστό το τρίτο. Πάντως οι μαυραγορίτες πωλούσαν την τελυταία στιγμή εισητήρια των πρώτων σειρών στην αρένα για 25 ευρώ!!! (το μάθαμε, όπως και άλλα πολλά για τα νέα της Σουηδικής heavy metal σκηνής από τον κιθαρίστα των Memory Garden, με τον οποίο ήπιαμε κάτι μπύρες το Σάββατο)
3)Το κοινό ήταν πολύ ψυχρό και βοήθησε σε αυτό το ότι όλοι κάθονταν στις θέσεις τους, ενώ αν σηκωνόταν κάποιος, τον “κάθιζαν” κάτω αμέσως. Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να σηκωθώ πάνω και αναγκαστικά χτυπίομουν στο κάγκελο που είχα μπροστά μου.
4)Σε ορισμένα σημεία το videowall πίσω από το γκρουπ παρέμενε κλειστό, χωρίς πλανα ή βίντεο που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν στα σώου τους. Δεν θυμάμαι αν στα προηγούμενα σώου υπήρχε κάτι ανάλογο, αλλά το σημειώνω.

KOΡΥΦΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ.
[B]Η πρώτη των πρώτων για μένα ήταν η εκπληκτική εκτέλεση του[/B][B] Witch hunt[/B]. Ατμόσφαιρα απόκοσμη από το υπερπέραν, από άλλη διάσταση, δεν ξέρω αποπουστοδιάλο. Ανατριχίλα σκέτη…
Μετά. Leave that thing alone (μην υποτιμάτε το οργανικό έπος, παπάδες έπαιξαν), Far cry (heavyyy), Presto (δεν το περίμενα), Marathon.
Μια κατηγορία μόνα τους: 2112 (το ίδιο διαστημόπλοιο που με πήρε μαζί του πριν 20 χρόνια), Τhe camera eye (μεγάλο απωθημένο), Subdivisions (κλασικά)
Τα υπόλοιπα ήταν απλά τέλεια…

Την ιστορία της ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ μια άλλη φορά. Έτσι κι αλλιώς δεν ήταν και τίποτα φοβερό…[-X

δεν ήταν τίποτα φοβερό λέει ο άλλος.!

*πάντως πάλι καλά που κατάφερες να γυρίσεις και δεν σε γκαντεμιασαμε απο την ζήλια μας μερικοί…