Rush European Tour Dates 2011!

http://www.rush.com/low/tour.html
Για να έρθουν απο εδώ δεν το συζητάω , άρα αρχίζουμε το ψάξιμο για αεροπορικά κλπ.

Περιμένουμε για άλλες ημερομηνίες μήπως και βολέψει τίποτα γιατί το διάστημα εκείνο δεν γίνεται για κανένα λόγο :frowning:

Ουφ, τα γρραφουμε ηδη (τα χαλια μας) στο θρεντ της μπαντας. Ας γινει κανενα merge αν θελετε να συνεχισουμε εδω.

Αντε ρε Λονδινο, βαλε αλλη μια μερουλα στις 26!

Απλώς αναφέρω πως δύο μέρες μετά τους Rush έχει στο Λονδίνο τελικό Champions League… λέω τώρα εγώ :roll:

Αυτη τη φορα και την συγκεκριμενη περιοδο που ερχονται Ευρωπη,αν δεν ερθουν απ τα μερη μας δεν θα μπορεσω δυστυχως να τους δω και παλι.Next time!Φετος ειναι χρονια Waters.

Εγω περιμενω να ανακοινωθουν και αλλες ημερομηνιες, λεφτα δεν παιζουν τωρα. Ευχομαι να καταφερω να τους δω.

Από την καύλα δεν άντεξα και παρήγγειλα το Snakes and Arrows blu ray. Ομολογώ ήταν παράλειψή μου…

Απ’ οσο θυμαμαι, τα εισητηρια βγαινουν Παρασκευη.

Σε ποσο καιρο λετε οι πιο εμπειροι οτι θα 'χουν εξαφανιστει για να ξερουμε τι χρονο εχουμε.

Νομίζω στις μεγάλες πόλεις θα φύγουν αρκετά γρήγορα! Καμιά βδομάδα λέω!

Αρχιδια δηλαδη…

Αν δεν βρω χρονο μεχρι νεο ετος περιπου να μαζεψω τα φραγκα και να προετοιμασω ο,τι χρειαζεται αυτο το ταξιδι (:roll:), με βλεπω χλωμο.

Εγώ ήθελα πολύ να τους δω αν και ποτέ δεν ασχολήθηκα μαζί τους πολύ (ναι οκ απαράδεκτος) αλλά για το 2011 έβαλα άλλες προταιρεότητες!

Στην snakes & arrows περιοδεία στη συναυλία στο Λονδίνο είχα πάρει εισητήριο μερικές μέρες μετά που βγήκαν αλλά ήμουν αρκετά πίσω. (Στο wembley arena έχει μόνο θέσεις για καθήμενους). Αυτή τη φορά θα είμαι στημένος και έτοιμος :slight_smile:

Καλημερα. Οι σκεψεις μου:

Sold out θα γινει σιγουρα στο Δουβλινο επειδη ο χωρος ειναι σχετικα μικρος, ομως για το Λονδινο (που ειμαι σιγουρος οτι αρκετοι ενδιαφερονται) δε νομιζω να τελειωσουν. Φυσικα, τη δευτερη μερα που ονειρευομαι μαλλον πρεπει να την ξεχασω :frowning: Διαβαζω στα “οπαδικα” φορουμ οτι πολλοι βρετανοι δεν θα κανουν τουρνε στην Αγγλια οπως παλια (ακολουθουσαν τη μπαντα και εβλεπαν απο τρεις ως και εξι συναυλιες), διοτι η υφεση εχει πληξει τους παντες. Επισης, οι τιμες των εισιτηριων ειναι υψηλες για μια μπαντα που ουσιαστικα δεν εχει βγαλει ακομα δισκο.

Αρη, προλαβαινεις :wink: Ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις εισιτηριο, ειδικα για το Λονδινο. Στην περιφερεια (Μαντσεστερ, Μπερμιγχαμ, Σεφιλντ, Νιουκαστλ, Γλασκωβη) πιθανως θα τελειωσουν τα εισιτηρια. Για Φρακνφουρτη ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν υπαρχει θεμα (ουτε το 2004 δεν ηταν sold out, ποσο μαλλον τωρα με αυτες τις τιμες), ενω για τις αλλες ευρωπαϊκες πολεις πρωτα πρεπει να μαθουμε ποιες ειναι!

Ασχετο, αλλα διαπιστωσα οτι οποιος εχει χρηματα κι ορεξη για ταξιδι-σοκ, βλεπει τους Rush στο Δουβλινο (12 Μαιου) και την επομενη πεταει Λονδινο για να δει τον Waters (14-15). Εναλλακτικα βλεπει Waters (11 Μαιου) και πεταει Δουβλινο για Rush (12). Τριτη επιλογη: Waters στο Δουβλινο (24 Μαιου), Rush στο Λονδινο (25)!!!

Ατιμοι βρετανοι.

Και το το 19/5 Rush και το 20/5 Waters στο Manchester δεν είναι άσχημος συνδυασμός!

Σε καμια περιπτωση, ισως να ειναι και καλυτερο. Απλα δεν εβαλα την “επαρχια” στο ψαξιμο στη λογικη του “ταξιδιου” (Ιρλανδια-Αγγλια). Ισως στο Μαντσεστερ να βρει κανεις ευκολότερα εισιτηρια και για τις δυο συναυλιες, ενώ στο Δουβλινο ισως τα πραγματα να ειναι λιγο δυσκολοτερα. Ωστοσο, το ταξιδι απο το Λονδινο στο Δουβλινο μπορει να κοστιζει οσο ενα ταξι στην Ελλαδα :slight_smile: ενω το τρενο για το Μαντσεστερ να βγει πιο ακριβο (ποσο μαλλον ενα αεροπορικο εισιτηριο).

Αααααρρρρργκ… και λαμβάνω και ειδοποιήσεις στο μέηλ για τις συναυλίες τις αγορές και τα λοιπά και όλο και πιο πολύ διαολίζομαι…

Στο μεταξύ η “μίνι” περιοδεία θα είναι από τον Μάρτιο ως τον Ιούλιο. Αν ήταν κανονική πόσο θα διαρκούσε;

Αυτο ακριβως ψηνω κι εγω, εχω ηδη τικετ για Waters στις 21…:-k

Στις προηγουμενες περιοδειες τους, ηταν καλες οι τιμες?

Καλυτερες απο τις φετινες. Ποιος μιλησε για παγκοσμια υφεση και οικονομικη κριση; Παντως, η τιμη του εισιτηριου ειλικρινα δεν εχει κανενα νοημα να σε κανει να σκεφτεις το ενδεχομενο να βρεθεις σε μια συναυλια τους. Πιθανως μετα τον συνδυασμο (Rush-Waters) να μην θελησεις να ξαναδεις συναυλια στη ζωη σου. Δε θα εχει νοημα αλλωστε :slight_smile:

Λιγα λογια για τα οσα ειδα σημερα σε ο,τι αφορα στην προπωληση εισιτηριων για τους Rush:

  • Ακριβα (για την τσεπη μου τουλαχιστον, αλλα και για πολλους αγγλο-ιρλανδους που ειδα να “μαγκωνουν” με τις τιμες)
  • Ευκολα βρισκεις αξιολογα εισιτηρια. Σιγουρα θα μεινουν ολοι ικανοποιημενοι και οσοι αποφασισουν να παρουν τικετια λιγο αργοτερα, θα βρουν.

Εγω ΔΕΝ παω τελικα, τουλαχιστον οχι με αυτα τα δεδομενα. Εχω μια μικρη ελπιδα (παλι) οτι θα μπει εξτρα μερα στο Λονδινο, ειδαλλως θα ελεγξω αλλες πολεις (οταν ανακοινωθουν). Η αλλαγη πτησης (απο 26 στις 25 Μαΐου) μου κοστιζει πολυ αν θελησω να παω με μια “πραγματικη εταιρεια” και να πεταξω ΠΡΩΙ, ή μπορει να μου προκαλεσει προβλημα αν παρω την easy.

Σε αυτη την περιπτωση λογικα δεν θα προλαβω, αφου η εναρξη της συναυλιας ειναι στις 18.00 και το αεροπλανο θα προσγειωνεται στις 16.30. Να παω απο τις 24 ειναι κουλο, διοτι τοτε δε θα ειμαι τουριστας αλλα μονιμος κατοικος Λονδινου κι ακομα δεν εχω κερδισει στον τζογο κανενα ποσο που να με βοηθησει να καλυψω τα εξτρα εξοδα, που ανεβαινουν γεωμετρικα!

Τα ξαναλεμε.

Έχουν βγει οι τιμές των εισητηρίων; Το O2 έχει μόνο καθήμενους όπως το Wembley Arena;