Σιγοψήνομαι κι εγώ…
Με το καλο…
Δε θέλω να το γρουσουζεύω, κάτι αχνοφαίνεται στον ορίζοντα. Ίσως σε καμιά βδομάδα να ξέρω περισσότερα…
Αλλά για την ώρα…
[SPOILER]ΑΡΡΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ[/SPOILER]
Κι εγώ θα είμαι στου Λονδίνου!
Που εχεις εισιτηριο Κοζι;
Τοξικέ ΜΙΛΑ!
Αρκετά μπροστά, μπλοκ Α3 (να 'ναι καλά η προπώληση που έχει η O2 για τους συνδρομητές της 8))
Δεν μπορώ να πω πολλά, ούτε λίγα, γιατί δεν τα ξέρω ακόμα. Αν γίνει κάτι, θα αρχίσω να ξέρω μέσα στην άλλη βδομάδα. Δεν το αφήνω έτσι, όσο και αν μου κοστίσει πλέον. Το θέμα είναι ότι το πρόβλημά μου είναι το ίδιο με την αρχή. Δεν ξέρω ποιο ΣΚ θα μπορέσω. Αν μπορέσω…
Και έτσι προχωράω…
Για την ώρα ζηλεύω όλους τους συμφορουμίτες, με φθόνο και ένα έχω να πω…
[SPOILER]ΑΡΡΡΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ…[/SPOILER]
Επειδη πιστευω οτι ο Ασταλντο καταλαβε λαθος…
(Αυτο καταλαβαινω απο την αντιδραση “Τοξικέ ΜΙΛΑ!”, γιατι προσωπικα δεν εχω τοσο ενδιαφερον για το αν καποιος αλλος θα δει RUSH, χωρις παρεξηγηση :p)
O Toξικος δε μιλαει για πιθανη καινουρια ημερομηνια, αλλα για την [B]προσωπικη[/B] του δυνατοτητα να δει καποια συναυλια τους.
Όχι ρε σωστά κατάλαβα! Απλά ζηλεύω απίστευτα και παράλληλα χαίρομαι που κάποιος ίσως μπορέσει να τους δει!
Eγω δε χαιρομαι καθολου!
Ναι ρε σκαούσι Astalde, καλά κατάλαβες. Αλλά πολύ αναμονή ρε γμτ. Ας είναι, όμως. Αν είναι να κάτσει, ας φάω κι άλλη. Εκεί που δεν το έβλεπα με τπτ, τώρα μου δίνω 20 με 30 περσέντ.
Μακάρι να υπήρχε άλλη ημερομηνία να την λέγαμε…
@iron aris: κι εγώ σ’αγαπάω ρε μπαγάσα…
Τωρα μου ηρθε η φλασια… Τη φωτογραφικη μηχανη α) πως θα την περασω και β) πως θα τραβαω φωτο στα κρυφα; Αλλαξαν τακτικη οι ασπροκωληδες σχετικα με αυτο το θεμα; Ηταν μλκς και οι Ρας σε ο,τι αφορα στο policy για φωτογραφιες, ελπιζω να εχουν σοβαρευτει πλεον…
Που να δεις για τις ηχογραφήσεις πόσο μαλάκες είναι :lol:.
Δεν ξερω τι λετε εσεις, αλλα εδω μεσα ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ. :x
Αν λεει ο Νηλ οτι δε θα γινονται ηχογραφησεις και δε θα βγαινουν φωτογραφιες, θα γινεται ΕΤΣΙ.-
ΤΕΛΟΣ.-
Το βρισκω ανουσιο ολο αυτο, οπως ειχα πει και για τους Manowar…
Αν θυμάται καλά ο Jonkyr (γερνάει, είναι η αλήθεια), στη Φρανκφούρτη υπήρχε μέγα θέμα με τις μηχανές. Όχι όμως ιδιαίτερα σοβαρό στο Λονδίνο το 07. Ειδικά τη δεύτερη μέρα από τις κερκίδες του είχαμε μπιπ τη μάνα με το φλας, χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα στο επερχόμενο τουρ, θα δείξει. Όποιος τον φάει πρώτος, το λέει και στους άλλους
Στο Ροτερνταμ το 07 τραβηξα ανετα οσες φωτο ηθελα(με νορμαλ φωτογραφικη ε και οχι με το Χαμπλ ανα χειρας) αλλα μου την ειπαν 2 φορες οταν προσπαθησα να τραβηξω βιντεο.Βεβαια μετα σκεφτηκα οτι ειμαι μαλακας με το να τραβαω βιντεο ενω γυριζουν γυρω μου 10 καμερες που κινηματογραφουν τη συναυλια για dvd και το κοψα και καθολου δεν με χαλασε τελικα.
Ο Neil εχει προβλημα με τα φλας κυριως.Οπως γραφει ο ιδιος σε βιβλιο του,δεν εχει θεμα με το να τραβαει κανεις μερικες αναμνηστικες φωτο,το θεωρει ανθρωπινο,αλλα μερικοι λεει το παραγαμανε.Και ναι εχει και δικιο.Δλδ ελεος,εχεις μπροστα σου τους Rush και καθεσαι και τους βλεπεις μεσα απ τη μηχανη σου??Να φωτογραφιζες την κωλαρα της Σακιρα το καταλαβαινω,τη μυτογκα του Lee τι να την κανεις να την βλεπεις?Αλλο 5-10 φωτο και αλλο 2 κτηνομπαητ φωτο+βιντεο.Ασε που ενοχλεις και τους πισω.[-X
[B][SIZE=“7”]RUSH !
21 Σεπτεμβρίου στο Terra Vibe ![/SIZE][/B]
λαθος…στις 22 Σεπτεμβριου ειναι