Rush European Tour Dates 2011!

Γκαραντί παιδιά. Κάνετε λάθος. Δεν χρειάζονται χρήματα πλέον…
ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕ…

Κι εγώ τη γκρι ζαχαρώνω και την του crabsody…

crabsody έχεις κάνει την καλύτερη επιλογη.! αυτή και η πορτοκαλί ειναι θεϊκές.

[SPOILER]
*ο ένας θα τους δει Live, ο άλλος αγοράζει merchandise …θα πέσω στα πατώματα γαμώ τα λεφτά μου…:([/SPOILER]

Παιδια, αν ειναι παντως καποιος στο μελλον να κανει αγορα, ας μιλησει να μοιραστουμε τα μεταφορικα.

Η μπλουζα που πηρε ο crabsody ειναι και γαμω… Με βαζει και μενα σε σκεψεις…

Προσοχή με το τελωνείο για όποιον ενδιαφέρεται. Εμένα θα μου τα φέρει φίλος από Βοστώνη που έρχεται σε έναν μήνα.

Το μπρελοκ ειναι “παραδοση”. Θα αγοραστει οπωσδηποτε στο Λονδινο. Πω ρε π@$$τη, πολλα λεφτα ζητουν για τις κωλομπλουζες. Καταραμενε Ρεϊ Ντανιελς!

Για USA δεν έχει τελωνείο; Γιατί θα πάει και μένα ένας φίλος μου Βαλτιμόρη σε δυο μήνες, να του πω να μου φέρει πράγμα αν είναι.

Προσωπικές εμπειρίες.

Έχω ψωνίσει από το rushbackstage 3-4 φορές. Έχουν μια προσαύξηση για τα ταχυδρομικά για Ευρώπη, όχι μικρή, κάπου στα 50 δολλάρια, αν θυμάμαι καλά, είτε αγοράσεις ένα μπρελόκ, είτε 6 μπλούζες. Αυτό χρεώνεται αμέσως στην πιστωτική. Εκτός από την τελευταία συναλλαγή, δεν είχα καμία άλλη χρέωση, για τελωνείο ή για ότι άλλο. Μόνο την τελευταία φορά, αν θυμάμαι καλά, πρέπει να πλήρωσα στις ταχυμεταφορές, ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ, ένα καπελάκι 3 ή 6 ευρώ. Δατσόλ.

Ενας γενικος κανονας (που ισχυει σε ολα τα σαιτ αγορων και, κυριως, σε ebay και παρομοια) ειναι ο εξης:

Αποστολη με USPS (προσοχη στο “S”) ειναι αμερικανικο ταχυδρομειο και 99% παει μεσω ΕΛΤΑ οποτε δεν εχει τελωνειο. Μολις γυρισα απο το ταχυδρομειο, δεμα απο ΗΠΑ με USPS ηρθε σε εξι ημερες και παρελαβα απο ΕΛΤΑ.

Αποστολη με UPS (η γνωστη εταιρεια κουριερ) αυξανει κατακορυφα το αντιτιμο επειδη προσφερει ασφαλεια και κατα 90% σταματαει στο τελωνειο και πληρωνεις διπλο το προϊον στο τελος. Εξαρταται, επισης, απο το συνολικο ποσο που αναγραφεται στο δεμα για το αν θα κολλησει στο τελωνειο ενα πακετο ή οχι.

Ο τοξικος αναφερει τις ταχυμεταφορες (ΕΛΤΑ) συνεπως φανταζομαι οτι το rushbackstage χρησιμοποιει αμερικανικο/καναδεζικο ταχυδρομειο. Εχω κανει μια αγορα κι εγω απο το σαιτ, δεν ειχα προβλημα και μαλιστα με ολοκληρη κουτα για να χωρεσουν τα προϊοντα!

Πάρτε και ένα πεντάστερο ρεπορτάζ από το Νιου Γιορκ, Μάντισον Σκουέαρρρ Γκάρντεν.

http://http://www.examiner.com/metal-music-in-newark/rush-amaze-the-crowd-at-madison-square-garden-review

Δεν περνάν οι μέρες. ( Πρόσθεσαν 2-3 καλούδια στο merch αν κάποιος ενδιαφέρεται)

Κανονικά πρέπει να λέω 24 και σήμερα.

Απλά τωρα δεν γκρινιάζω…

[SPOILER]Ούτε πανηγυρίζω…[/SPOILER]

Double post. Αλλά ΟΚ. Κάπου εδώ νομίζω ότι μπορώ να αρχίσω να λέω ότι δεν περνάνε οι μέρες…

16 και σήμερα βραδιάζει, λέμεεε…

Τριπλπόστ, αλλά γουοτδεφάκ…

Τέλος του πρώτου αμερικάνικου σκέλους ωρέ…

Από βδομάδα στας Ευρώπας ωρέ…

9 και σήμερα ωρέ…

Άντε να μαζευόμαστε ωρέεεεε…

Εγω παλι αργω.Αυριο μπαινω στον μηνα μου!!!

Εγω ποτε θα γινω μανα;;; :frowning:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Κλαίω:D

Άντε να σας ευχηθούμε καλή πώρωση,συγκίνηση ότι θέλετε τέλος πάντων!

Κλαίω…:lol::lol::lol::lol:

Εγώ πάλι νιώθω αρκετά πρησμένη την κοιλιά μου. Φοβάμαι μην μου σπάσουν τα νερά στο αεροπλάνο…

Κι εγω κλαιω γαμω τα παντα μου…:frowning:

ΥΓ.: Παλι καλα που θα δουμε Γουοτερς και θα μετριαστει καπως η πικρα.

toxike σου έστειλα email