Rush European Tour

H βιρτουοζιτέ των Καναδών δεν υπάρχει πουθενά, ούτε σε studio, ούτε σε live. Δέχομαι ότι οι ACDC είναι απωθημένο για όλους μας και κάτι τελείως διαφορετικό. Oι Καναδοί, είναι μία κλάση μόνοι τους…

Οι AC/DC έπαψαν να είναι απωθημένο μου πριν από 8 χρόνια και 6 μέρες. Απλά είναι η απόλυτη ροκ συναυλία. Οτιδήποτε μπορεί να εκθειαστεί μετά από αυτούς :wink:

Ενας χρονος και λιγες μερες περασαν απο τοτε που εζησα αυτη τη μοναδικη εμπειρια και ακομα δεν εχω ξεχασει ουτε λεπτομερεια απ τα live.Η 25η Νοεμβρη ειναι αρκετα κοντα πλεον για να χουμε και το απολυτο ενθυμιο στα χερια μας.8)

Τελειότητες και τους αναμένουμε και γι’άλλο ευρωπαϊκό tour.
Natural Science .-
drum solo του professor.
Southpark και Tom Sawyer

Μακάρι. Αλλά δύσκολο το βλέπω να περιοδεύσουν και το 2009. Δεν είναι και τζόβενα πια

Έχει κυκλοφορήσει μία φήμη για tour το 2009, όπως και ότι ξαναμπαίνουν στο studio για νέο άλμπουμ. Θεωρώ ότι και τα δύο είναι μούφα και θα αποδειχθεί. Δε μας έχουν συνηθίσει σε συνεχόμενη δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια. Μακάρι να ξαναγινότανε. Δεν υπάρχουν λόγια για την κορυφαία live απόλαυση από ένα εκ των κορυφαίων συγκροτημάτων του πλανήτη…

Πήρα επιτέλους το Snakes and Arrows live σε blu ray. Ότι και να πει κανείς είναι λίγο… Ποιός περιμένει ως τον Μαιο.;

Σε αυτές τις δύο συναυλίες είναι που τους είδα. Το bluray είναι τόσο τέλειο που όταν το έβλεπα νόμιζα ότι βρισκόμουν και πάλι στο Ahoy.

EDIT: Είχα διαβάσει και το τρομερό review του hokam και μάλιστα του είχα στείλει και μήνυμα τότε, γιατί ήμασταν κι οι δύο στις ίδιες συναυλίες :slight_smile:

Κάπου σήμερα τελείωσε το όνειρο για επέκταση της ευρωπαϊκής περιοδείας για τον Ιούνιο…
Σήμερα ανακοίνωσαν πάλι τη Βόρεια Αμερική για όλο τον Ιούνιο και ως τις 2 Ιουλίου…

[SPOILER]Για Las Vegas κανείς στις 24-6;;;; Ε;;;:stuck_out_tongue:

[SPOILER]Ή να κανονίσω 2-4 μέρες πριν για L.A. να το συνδυάσω με τους τελικούς του NBA;

[SPOILER]Ρε, δεν πηδιόμαστε λέω γω;[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

Εγω παντως (καλα ναμαστε)θα ειμαι Festhalle τελος Μαιου.Ειναι ενα ονειρο που αξιζει κανεις να το κυνηγησει.

:slight_smile:

Καλα να μαστε να τις ξαναζησουμε αυτες τις στιγμες μαν!!:smiley:

Μακάρι!

Ρε θα πάει κανένας Βερολίνο? Έχει και την προηγούμενη Toto!!!

Εγω θα παω την προπροηγουμενη Κολωνια, αλλα θα φυγω καπακια και δεν εχω ακουσει ποτε στη ζωη μου Toto.

YΓ.: Βασικα, ξερω λιγο τον Πορκαρο ως ντραμερ. :stuck_out_tongue:

να φέρουμε την κουβέντα για την φετινή περιοδεία εδώ;;

Παντου.

Οπου μπορουμε σπαμμαρουμε για τους RUSH. 8)

οκ.

ΓΙΑ ΕΛΣΙΝΚΙ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΝΕΙΣ;;;

Ασε εγω εχω κλεισει εισητηρια απο τον Ιουνη για Βερολινο και δεν ακολουθει κανεις. Τους κανω δωρο και το εισητηριο

Αν μου το 'λεγες, θα 'ρχομουν εγω τζαμπα, αφου Κολωνια θα παω μονος απο Θεσσαλονικη. :stuck_out_tongue:

Eίστε πάντως καλύτερα από μενα, που έχω παρει το τικέτο της συναυλιας, αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θα μπορέσω να πάω. Δεν έχω ούτε αεροπορικά, ούτε τίποτα, χαχα και αν τα καταφέρω να πάω, θα μου κοστίσει ο κούκος αηδόνης…

Κάνας άλλος δεν πρόκειται να πάει όξω; Πρόπερσι υπήρξε συμμετοχή, φέτος;;;

Υγ. Ο jonkyr, πάντως, θα πάει Λονδίνο. Ψάξτε τον…