Rush European Tour

hokam περιμένω όμως κριτική και του Plug Me In ε; Ακόμα δεν το είδες; Επειδή όμως είμαστε σε thread των Rush να σου πω ότι μόλις κατέβασα σε DVD format τις συμμετοχές των Rush και AC/DC στο Toronto Rocks τους 2003. Σε 1 DVD. Στο Plug Me In υπάρχουν μόνο 3 κομμάτια από τη συναυλία.

:smiley:
Δεν ειδα και τα 3 dvd ακομα ρε γαμωτο,ειμαι στη μεση και μεχρι τωρα,χωρις φυσικα να θεωρω τον εαυτο μου γνωστη ή τεραστιο οπαδο των εργων και ημερων του γκρουπ,νομιζω οτι ειναι μια καταπληκτικη κυκλοφορια.Πραγματικα φαινεται γιατι η μπαντα αυτη εγινε τοσο μεγαλη.
Απ το live αυτο εχω δει αποσπασματα στο Rush In Rio αν θυμαμαι καλα!Και τι δε θα δινα για να μαι εκει…8O

Θα το ψαξω το live παντως στα συνηθη υποπτα sites…χεχεχε

hokam μπραβο για το review…=D> =D> =D>
μας εκανες να ζηλεψουμε…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

λειπει το Tulip!

ευγε κωτσο αντε κ Ελλαδα!

Τhanks boys!Να μη ζηλευετε,απο τωρα αποταμιευουμε για την επομενη περιοδεια και με το που ανακοινωνεται εχουμε φυγει,απλα τα πραγματα!:smiley:

Μακαρι Σακη,αλλα δεν το βλεπω.Πολυ ακριβη παραγωγη και η δημοτικοτητα τους στο Ελλαντα δεν νομιζω να τη σηκωσει…Ασε που αν ειναι να παιξουν σε καμια αποθηκη απο λαμαρινα παλι καλυτερα να μην ερθουν ποτε.

Rush live at ΥΔΡΟΓΕΙΟ :lol: :lol: :lol:

ειδε φιλαρακι rush στο amsterdam,τα σπασανε παλι!

Μπραβο hokam, υπεροχο review.

Thanks Jonkyr!!!:smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=5vyJWDvz_GI

Οι Rush ξαναβγαινουν σε περιοδεια στην Αμερική. Το setlist το εχουν αλλάξει λίγο και έγινε ακόμα καλύτερο. Προστέθηκαν Ghost Of A Chance, Red Barchetta, Trees, 2112 (μέρος του)

Πρεπει να αρχισω να ψαχνω για εισιτηρια αεροπλανου; Treeeeeeeeeeees, προσκυνω! Το ειχα σε βιντεο απο τη Φρανκφουρτη στο R30 και το εσβησα νομιζοντας οτι ειναι θολη φωτογραφια. Γκρρρρρρρρραααααααααγκκκκκκκκκχχχχχχχχχχχχχ.

Τrees και 2112???Ανετα το ξανακανα το ταξιδακι αν ερχοταν Ευρωπη παλι…
Rush ρε απιστοι…8)

Ξέρει κανείς τί έγινε με εκείνο το DVD που θα κυκλοφορούσαν από τη συναυλία στην Ολλανδία;

Νομίζω το cd έχει ήδη κυκλοφορήσει. Το DVD πάει για τέλη της χρονιάς μάλλον…

Eχει κυκλοφορησει το cd.Βεβαια δεν το πετυχα στα εδω δισκαδικα,οποτε το προμηθευτηκα απ εξω.Το dvd ειχαν πει για Οκτωβρη-Νοεμβρη,αλλα οπως λεει και ο Κοζης μαλλον τελος του ετους…

Ενα πολυ καλο μπλογκ για την μπαντα και τα νεα της,το οποιο και ανανεωνεται συχνα ειναι το κατωθι,οποτε οποιος ενδιαφερεται μπορει να τσεκαρει.:wink:

http://www.rushisaband.com/

Ενα προσφατο search που ειχα κανει για το dvd επιβεβαιωνει τον Cozy παντως…

Spamming mode on

Hokam ποια ειναι αυτη η κυρια στο αβαταρ σου…??Δεν περναει απαρατηρητη…

Spamming mode off

Το newsletter από το site, που μου ήρθε χθες-προχθές, επιβεβαιώνει ότι το dvd θα κυκλοφορήσει στο τέλος του χρόνου. Άλλη μία εμπειρία για όλους… RushisTHEband…

25Noεμβρίου βγαίνει και θα είναι εκπληκτικό . Περιέχει και τα κομμάτια που προσθέσανε στην τελευταία Αμερικάνικη περιοδεία τους δηλαδη

1. Ghost of a Chance
  2. Red Barchetta
  3. The Trees
  4. 2112/The Temples of Syrinx

Πάρτε μια γεύση από Far Cry

Σκεφτόμουν γενικώς τις συναυλίες που έχω πάει. Δεν υπάρχει γκρουπ της βιρτουοζιτέ των Rush που να παίζουν 2,5 ώρες και με τόσο τρομερό show. Είναι φαντάζομαι ότι καλύτερο μπορεί να δει κάποιος αν εξαιρέσουμε τους ΑC/DC. :wink: