Attention all planets of Solar Federation, we THE TERRA REPUBLICANS have assumed control
Ennoousa oti o kanapes mou einai diathesimos gia miden dollaria
Το έπιασα εγώ και καπάρωσα θέση
Sorry, αλλά δεν άντεξα, μόλις το έργαψες.
Καλά κάνουν τα παιδιά. Και ο Peart αυτό θα ήθελε.
Δεν το επιασα, αλλα βρηκες ηδη πελατη.
Πισω μαλακες, ο καναπες ειναι δικος μου
@QuintomScenario ποσο εχει σημερα η κατοσταδα απο κονσερβες μπιφαρονι ρε; Πιστευω κατω απο $130, θα σου αφησω και καβα για το μωρο, θα ξεπεταχτει πιο γρηγορα.
Ρε τι διαβάζουμε…
Who is Anika Nilles? The drumming prodigy elevating Rush’s sound to new heights. Check details
Read more at:
Σύμφωνα πάντως με έγκυρη εκτίμηση από συνάδελφο της κυρίας, δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο. Χίλες φορές να παίρνανε τον Γκάβιν Χάρισον.
Το πόσο τεράστια μπάντα ήταν/είναι οι Zeppelin αποδεικνύεται εκκωφαντικά και τώρα. Btw, δείτε και το τελευταίο ντοκυμαντέρ όπου συνεχίζουν να μιλάνε για τον Μπόναμ λες και είναι ακόμα ζωντανός.
Σύμφωνοι, γνωστά και χιλιοειπωμένα τα επιχειρήματα σε τέτοιες περιπτώσεις: δικιά τους είναι η μπάντα, έχουν ανάγκη να βγουν να παίξουν, δεν είναι υποχρεωμένοι να υπακούσουν σε κάποιον αόριστο κώδικα ακεραιότητας, είναι η ματαιοδοξία και όχι τα λεφτά κλπ όμως ο μακαρίτης δεν ήταν απλώς ένας καταπληκτικός drummer, ήταν μέρος της τριάδας για όλη πρακτικά την πορεία τους, ισότιμης βαρύτητας συστατικό στην πράξη και όχι “τιμής ένεκεν”, ενός αδιάσπαστου συνόλου.
Στην τελική, ας βγουν σε περιοδεία με το όνομα “Geddy and Alex are Moving Pictures” ή “Dirk and Lerxst Roll their Bones” ή κάτι παρεμφερές, πάλι θα το έπιαναν το… υπονοούμενο οι οπαδοί και θα έτρεχαν μαζικά να τους δουν!
Έχουμε δει πολύ πιο τραγικές περιπτώσεις συγκροτημάτων να βγαίνουν σε περιοδεία και να είναι μόνο ένα γνήσιο μέλος, οπότε δεν βλέπω τίποτα κακό στην προκειμένη.
Ένα πράγμα που μάλλον δεν μπορούμε να καταλάβουμε εμείς οι απέξω είναι το ότι αυτοί οι τύποι δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα άλλο πέρα από το να παίζουν μουσική, οπότε το έχουν ανάγκη. Προφανώς και τα λεφτά παίζουν το ρόλο τους αλλά δεν θεωρώ ότι αυτό είναι το βασικό για την απόφασή τους.
Τέσπα δεν είμαι κανένας τρελός φαν οπότε δεν καίγομαι, αν ερχόντουσαν Ελλάδα πολύ ευχαρίστως να τους έβλεπα.
Να ξανακάνουμε αυτές τις συζητήσεις αν ανακοινώσουν Ευρώπη.
Ο @toxikos όταν/αν ανακοινωθούν ημερομηνίες στην Ευρώπη:
Εδώ πας στις παρουσιάσεις βιβλίων, τη μουσική θα αφήσεις ;
Mε παρέσυραν κυρΠαντελή μ’.
Άσε που πήγα να δω και την Άρσεναλ.
Προσωπικά κατανοώ τη συναισθηματική επένδυση που κάνει κάθε οπαδός σε αγαπημένη του μπάντα. Δέχομαι ακόμα και να κάνει projection ένα συγκεκριμένο αξιακό κώδικα που δεν επιτρέπει τη συνέχεια της πορείας μιας μπάντας σε τέτοιες περιπτώσεις.
Ωστόσο δε θεωρώ απαραίτητα πιο «σωστό» ή ότι τιμάει καλύτερα τη μνήμη του εκλιπόντα αυτό που έκαναν οι Zeppelin από αυτό που κάνουν οι Rush. Αν ο Plant δε βρίσκονταν σε εντελώς άλλα ηχητικά μονοπάτια (μπορεί κανείς να ανατρέξει στο τι απάντησε στον Iommi που τον κάλεσε στο Back to the Beginning) ενδεχομένως να περιόδευαν και αυτοί. Ενδεχομένως να το έκαναν αν ο Page με τον Plant δεν σκοτώνονταν στις 2 live «επανασυνδέσεις» τους στα 80s ή αν όντως τον περίμεναν να τελειώσει την περιοδεία του με την Alison Krauss το 2008. Καμιά φορά είναι απλά θέμα συγκυριών τις οποίες καταλήγουμε να μεταφράζουμε σε αξίες.
Αν ανακοινώσουν οτιδήποτε στην Ευρώπη οι Rush θα προσπαθήσω να πάω και θα το έκανα είτε στη μαρκίζα έγραφε Lifeson and Lee, είτε Rush.
Παιδιά, εγώ να κάνω μια ερώτηση, όχι κακοπροαίρετη (πραγματικά), είναι μία φλασιά που μου ήρθε διαβάζοντας ξανά τα ίδια debates που γίνονται κάθε φορά σε τέτοιου είδους reunion.
Γιατί δεν κάνουν συναυλίες με ελεύθερη είσοδο; Θέλω να πω ότι συμφωνώ πως οι Rush (χωρίς να έχω δει το Ε9 τους, ΟΚ) μάλλον δεν έχουν ανάγκη από κάποια φράγκα επιπλέον, υπερισχύει αυτό που ειπώθηκε περί γούστων, συνήθειας κλπ. Το να επέλεγες να το προσφέρεις όλο αυτό δωρεάν στους οπαδούς σου, δεν θα κατέρριπτε εμπράκτως τις όποιες κατηγορίες περί “εκμετάλλευσης του ονόματος” και δεν θα έγερνε την πλάστιγγα εμφανώς στο “fun” του πράγματος, την ειλικρινή σύνδεση μουσικού-οπαδού χωρίς κάποια οικονομική συνδιαλλαγή κλπ κλπ; Από περιέργεια ρωτάω, πώς και δεν έχει γίνει ποτέ (ή αν έχει γίνει και το αγνοώ) κυρίως από ονόματα-μεγαθήρια για τους οποίους κατευθείαν λέμε πως “δεν έχουν ανάγκη τα λεφτά, το κάνουν για άλλους λόγους”, κι αυτοί ωστόσο όχι μόνο δεν έχουν σκεφτεί ποτέ να κάνουν κάτι τέτοιο για να στηρίξουν ένα τέτοιο επιχείρημα, μα απεναντίας συνήθως βαράνε και τις τιμές των εισιτηρίων στο ψαχνό.
Μια απλοϊκή και γενική απάντηση στην ερώτησή σου είναι ότι για μια συναυλία ή για μια περιοδεία δουλεύουν δεκάδες/εκατοντάδες άνθρωποι για μεγάλα χρονικά διαστήματα και όλοι αυτοί πρέπει να πληρωθούνε. Επίσης, τα venues, ο εξοπλισμός, οι μετακινήσεις κλπ κλπ κλπ κοστίζουν. Οπότε “ελεύθερη είσοδος” σημαίνει να πληρώνει η μπάντα από την τσέπη της.
Θυμάμαι όταν οι U2 έκαναν την περιοδεία 360, λέγανε ότι η περιοδεία “ίσιωσε” από τη μέση και μετά, μέχρι τότε έμπαινε μέσα. Γιατί είχε 3 σκηνές που “ταξίδευαν” για να προλαβαίνουν να παίζουν κάθε 2-3 μέρες.
Αυτά κάνουν τζιζ
Τώρα το να έκαναν τζάμπα συναυλίες οι RUSH, που έχουν γράψει το 2112, το The Trees κ.ο.κ., πραγματικά είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο
(Προς Παντελή)
Ναι, ναι, αυτό το σκέφτηκα κι εγώ και έχεις δίκιο, γι΄αυτό στο τέλος του post μου έθιξα και τις τιμές των εισιτηρίων, εννοοώντας πως όλα αυτά που λες θα μπορούσαν να υπολογιστούν σε κάποια τιμή κόστους ενδεχομένως κλπ. Θα μου πεις “μπορεί αυτή να είναι η τιμή κόστους, φίλε μου, και οι Rush (ή όποιοι άλλοι) απλά στο τσακ να μην μπαίνουν μέσα!”, κι εγώ εκεί δεν θα έχω τι να σου απαντήσω.
Για μια μεγάλη περιοδεία αποκλείειται να στο πω αυτό γιατί αποκλείεται να είναι αλήθεια . Πάντως εδώ μιλάμε για 12 ημερομηνίες σε 7 διαφορετικές πόλεις, σε αρένες. Δεν ξέρω πόσο θα έχουν τα εισιτήρια, αλλά θεωρώ η συγκεκριμένη μίνι περιοδεία είναι πάρα πολύ μικρή για να φέρει κάποιο σοβαρό κέρδος. Δε θα μου κάνει έκπληξη αν απλώς βγάλει τα λεφτά της (έτσι όπως είναι ε).
Dynamic Pricing has entered the chat.