Russian Circles 17 Απριλίου @ Rodeo

Δε θα τους εβλεπα σημερα λογω δουλειας ετσι κι αλλιως, και κωλοχαρηκα που η συναυλια ακυρωθηκε για Τριτη νομιζοντας οτι θα εχω ρεπο αλλα ειναι τοσο γαματη η τυχη μου που και τοτε δουλευω :). Αμα δεν κανω καμια τραμπα θα ξενερωσω τρελα.
Μαλακια παντως για τα παιδια που τους βολευε σημερα.

εγω παλι το βλεπω χλωμο και για σημερα,παντως οι πτησεις απο αμστερνταμ ολες ακυρωθηκαν για σημερα

αν φυγουν αυριο ισως προλαβουν

λεγεται οτι ισως παει μεχρι πεμπτη το shutdown

για να δουμε…:-k

Russian Circles Our flight today to Athens, cancelled let’s see if we can make it tomorrow. Damn

χάλια δλδ…

υπομονη και fingers crossed ρε συ

μιλησα με αλτερ
μουπαν οτι και να αναβληθει αυριο
θα το πανε για μια επομενη ημερα

απλα πεμπτη-παρασκευη εχουν 48ωρη απεργια οι ελεγκτες εναεριας κυκλοφοριας στο ελ βενιζελος #-o

αμα δεν σε θελει [-X

Η ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ
ΤΡΙΤΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ POST-ROCKERS, RUSSIAN CIRCLES
ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ.

ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ: ΟΙ RUSSIAN CIRCLES & Η ΕΤΙΚΕΤΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ?ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ? ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΧΙ 1, ΑΛΛΑ 2 ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟ RODEO LIVE CLUB ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 & ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ?ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΓΗ ΤΩΝ SIGUR ROS ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ!

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ.

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ (ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TICKET HOUSE ΚΑΙ ΤΟ FLORAL ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ METROPOLIS ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ON LINE ΣΤΟ www.ticketpro.gr ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ?ΟΠΟΙΑ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ.

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ, ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΞΤΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ RODEO LIVE CLUB (Χέϋδεν 34, Στάση ΗΣΑΠ “Πλ. Βικτωρίας”) ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ: ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟ / 21:00)

:lol::lol:

Ναι, προσπάθησα να μη σχολιάσω… :stuck_out_tongue:

δλδ εκει που λεγαμε θα το χασουμε μπορουμε να τους δουμε 2 μερες σερι 8O8O8O ?

πωπω…KAYLA.

απο το site του αεροδρομιου στο αμστερνταμ

Dutch airspace will gradually become available for air traffic on Tuesday. Air traffic to and from the airport will commence in phases. Initially flights will only take place at daylight and capacity will be limited. It will take days before air traffic to and from Schiphol will be fully resumed.

αμην.

δυστυχως την μια απο τις δυο μερες παιζουν και οι KYLESA (25)…

και ποιος μου λεει τωρα εμενα οτι ατομα απο επαρχια δεν θα μπορουν τοτε, ή καποιοι που θα χουν δουλειες το αλλο ΣΚ κτλ, δεν λεει τιποτα για εξαργυρωση και μαλλον θα πρεπε…

τεσπα σηριαλ χωρις τελος κατεληξε το ζητημα
αντε να δουμε

ναι σε φαση θα προτιιμουσα μια ακυρωση…
ααααααααααααααντε να δουμε…

ρε σεις φατε τη γλωσσα σας που θελετε και ακυρωση

ελεος δλδ

σημερα παντως εφυγαν 3 πρωινες πτησεις της ΟΑ απο αμστερνταμ :slight_smile:

λογικα μεσα σε αυτες θα ειναι και τα ρωσακια μας :stuck_out_tongue:

καιρος ηταν

μην το γκαντεμιαζετε παλι ρεεεεεεεεεεεεεε

ναι, έρχονται από σήμερα για τα λάηβς που είναι κυριακή και δευτέρα.

τελικα εχουν κλεισει για δευτεροτριτη?

για κυριακοδευτερα

κομπλεντεν…

κι αν ετρωγε κι αλλη αναβολη?
απο καθαρη τυχη με βολευουν οι ημερομηνιες…
εγω εβγαλα εισιτηρια για μια συγκεκριμενη ημερομηνια, γιατι εκεινη την ημερομηνια μπορουσα, αντε και την δευτερη… μετα τι θα γινει θα παιξουμε την κολοκυθια? :wink:

τεσπα… RUSSIAN CIRCLES ρε πουστη μου!!8)

σχετικά με τα εισητήρια:

με τις αναβολές 2 φίλοι δεν θα μπορέσουν να πάνε
και έτσι πουλάνε τα 2 εισητήριά τους - τα είχαν αγοράσει πριν το Σάββατο
20 ευρώ το κάθε ένα
στείλτε pm για να συννενοειθούμε

ξερεις κανεις που θα μενει η μπαντα ?

o awake γίνεται τρομακτικός φανμποις σιγα σιγα…Kάτι σαν ρουβίτσα :lol: