Russian Circles 17 Απριλίου @ Rodeo

γινομαι ρουσιτσα :lol:

[SPOILER]
Ο χρήστης weeping willow λέει:
μπορεις να πας στο θρεντ των russian circles
και να πεις εκ μερους μου
οτι ο awake ειναι βλακας και καραγκιοζης;

ειναι απο τα χειροτερα φαινομενα ανθρωπων, που γκρινιάζουν, λένε αλλά όταν έρθει η ώρα να πράξουν κάνουν πως έχουν ξεχάσει την στάση και τις θέσεις που είχαν.

αντε ντε![/SPOILER]

βιάζεται κιόλας το γίδι. weeping willow = :ban:

το ονομα ή το γεγονος? :stuck_out_tongue:

on topic… φανταζομαι το support παραμενει το ιδιο και τις δυο μερες σωστα?

ποστ 11, αυτού του θρεντ. Μην επαναλαμβάνομαι. Εχω εκει και λινκ αυτης της ανεξηγητης κωλοτουμπας. κατα τ’ άλλα μόνο εγώ ειμαι φλώρος

πειτε του willow να διοχετευσει αλλου το μισος του

ας παει σε κανεναν επαναστατικο αγωνα , ολο και καπου θα τον χωσουνε

αιντε που γινανε ολοι ελεγκτες εναεριας κυκλοφοριας και κρινουμε λες και ειμαστε μεντιουμ και ξερουμε τι εχει ο καθενας μεσα στο κεφαλι του

χαλαρωστε καντε λιγο σεξακι και αφηστε μας να παμε οπου θελουμε

“περιεργο παντως ρε awake να λες πράγματα κατα πως σε βολεύει, στο παρελθόν έχεις κράξει το forum για την στάση του στον συγκεκριμένο χρήστη και τον quotaρες μονίμως ως ΣΩΣΤΟ”

I second Μπάν.

Τους έχασα Roadburn, γιατί την ίδια ώρα έβλεπα Kylesa και Αncestors. Λεφτά όμως στην ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΗ “ετικέτα διοργάνωσης” - ναι δικά τους λόγια είναι, όχι δικά μου - ΔΕ ΔΙΝΩ.

Απεναντίας, θα τα σκάσω για να (ξανα)δω KYLESA γιατί αυτοί δε με θεωρούν ζώο.

επειδη βαριεμαι να γραφω το ‘σεντονι’ που εχω στο μυαλο μου , για να αποδεικνυω (για αλλη μια φορα εδω μεσα ) το δικιο μου , δεν θα γραψω τπτ

σας αφηνω να με αγαπατε 'η/και να με μισειτε.δεν τρεχει μια.

ολοι μαγκες ειμαστε και ολοι δαγκες ειμαστε.

τα λεμε στους ρωσους κυριακη/δευτερα.

Τίμιο ποστ :!:

τι παιχτηκε ρε παιδια?

μπουρδελο εγινε το θρεντ.
Τετοιο ψωμι ουτε η τολμη και γοητεια…

αληθεια ποσοι εδω μεσα που κραζουν οσους πανε στους ρωσους

δεν ταχουν σκασει σε σαπιες συναυλιες οπως πχ της didi
ή της astra ? δεν θα πανε στο σονισφιρ ? δεν εχουν παει στο ροκwave ?

επισης θα δεχθω καποιον που δεν θα παει παροτι ειναι η πιο αγαπημενη μπαντα του αυτη τη στιγμη, και οχι καποιον που ‘‘νταξ ωραιοι ειναι αλλα δεν καιγομαι κιολας αν δεν τους δω’’.δεν βλεπω κανεναν τετοιο εδω μεσα.

οποτε τελικα,ουδεις αναμαρτητος παιδες.ουδεις αναμαρτητος.ολοι εδω μεσα ταχουμε/ταχετε σκασει σε σαπιες συναυλιες/διοργανωσεις

αρα ας μην ειμαστε τοσο ‘οσιομαρτυρες’ εκ του ασφαλους :wink:

και στην τελικη , εγω εστειλα και 2 mail στον book agent των circles και τους εγραψα ‘ελατε ελλαδα αλλα ΟΧΙ ροντεο’

και οι τυποι που πηγαν και εκλεισαν ? ροντεο ? τι να κανω ? να τους βαλω το μαχαιρι στο λαιμο ?

τεσπα , εγω θα παω μπας και την επομενη φορα ερθουν αλλου.γιατι σιγουρα αμα εχει 20 ατομα (βλεπε rosetta) δεν θα ξαναρθουν ουτε με σφαιρες

(ζουγκλαου θελω να γραψεις και σε μενα για τιμιο ποστ :p)

ambulist δεν σου απαντησα γιατι ειλικρινα δεν βγαζω ακρη απο αυτα που γραφεις (για ποιον χρηστη μιλας αληθεια ?)

και οσοι με θεωρειτε μλκ , σας το ανταποδιδω με αγαπη 8)

Κανείς δε σε έκραξε/έβρισε επειδή θα πας. Για την κωλοτούμπα λέμε.

τι να κανω ρε συ red rum ( το nick ειναι απο λαμψη ???)

ειμαι πρεζακι με τους ρωσους.εδω εδωσα 1200 ευρω για να παω ολλανδια να τους δω :frowning:

το παλεψα αλλα δεν αντεχω θελω να τους δω και ας ειναι σε σκατοτρυπα

τεσπα υγεια :slight_smile:

ό,τι υπάρχει στα προηγούμενα ποστς μου δεν το έχω πει εγώ, ο BAN τα είπε! εγώ έκανα απλώς την αναμετάδοση που μου ζητήθηκε.

Όσο πιο απόλυτος είναι κάποιος σε θέματα που αφορούν άλλους τόσο πιο έντονη θα είναι η “γιούχα” όταν θα υποκύψει στην αμαρτία ( σοφό ρητό νο.5748) :stuck_out_tongue:

[SIZE=“3”]ΜΗΝ ΜΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΖΕΤΕ ΤΟ LIVE ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/SIZE]

Μπήκε η θηλυκή έκδοση του awake :stuck_out_tongue:

Μακάρι να πουλάνε κ t-shirts

συγκεκριμένα αυτο κ θα νοιώθω ολόκληρος ύστερα 8)

λοιπον

1.τα παλικαρια ειναι η πιο γαματη ποστ-ροκ/μεταλ μπαντα σημερα(τρωνε isis για πρωινο-οι neurosis ειναι σε κατηγορια μονοι τους)

2.ο ντραμμερ απλα δεν υπαρχει.μας αφησε μαλακες.

3.μεγαλη μορφη ο μπασιστας σαν ογκος και σαν μορφη

3.οσοι πατε σημερα , καλο κουραγιο.χθες που ολοι ηταν kylesa και το περιμενα ψιλοαδειο,και ομως και το μερος ηταν σχεδον τιγκα.ευτυχως βρηκαμε θεση-λουκουμι και ειμασταν 1η σειρα και βλεπαμε/ακουγαμε σουπερ.

4.ηταν παρα παρα παρα πολυ καλοι(καλυτεροι απο ολλανδια που μου φανηκαν καπως κουρασμενοι),και φουλ καυλωμενοι (ειχαν να παιξουν κ 10 μερες).μας εκατσε καλα τελικα που τους ειδαμε τωρα κ οχι στις 17 (που θα ηταν ‘καμμενοι’ απο uk tour/roadburn)

1. ο ηχος ευτυχως δεν ηταν κακος , απλα η κιθαρα ηταν ‘χαμηλα’ (ισως εξαιτιας της θεσης που καθομουν) αλλα και παλι μπασο / ντραμς γκρεμιζαν.

2. πολυ δεμενο σετλιστ και παιξανε κ ολες τις κομματαρες απο το station(στο youngblood μας εστειλαν στο διαολο).με εξαιρεση ενα ηρεμο κομματι απο geneva , δεν εκαναν ‘κοιλια’ ολη η συναυλια ηταν επος.

3. ευτυχως οι ελληναρες δεν μιλαγαν και απολαυσαμε συναυλια.

4. πολυ καλος εξαερισμος.να λεμε κ τα καλα συν οτι ειχε το μπουκαλι νερο 0,50 ευρω

9.οσοι πατε για μπλουζακια/βινυλια εχουν τελειωσει ολα κ εχει μεινει μονο το μαυρο ‘geneva’ οποτε be prepared

10.συνολικα παιξανε 1 ωρα κ 20 λεπτα.μηδεν παραπονο κ εδω.

με 2 λεξεις… ΓΑΜΗΣΑΝ.

τους αναμενουμε στον επομενο δισκο