Είχε καλύτερο ήχο απ’ τη σφεντόνα.
Έδωσα λιγότερα απ’ τη σφεντόνα.
Circles VS Kylesa άσος με over μάλιστα.
Είχε καλύτερο ήχο απ’ τη σφεντόνα.
Έδωσα λιγότερα απ’ τη σφεντόνα.
Circles VS Kylesa άσος με over μάλιστα.
έδωσες λεφτά στην άλτεργκράουντ, δε συγκρίνω μπάντες, συγκρίνω χώρο, εταιρίες, σεβασμό προς τους θεατές.
Ξέρεις τη θέση μου για Αλτεργκραουντ.
Το μόνο μείον της πλέον είναι ο χώρος (20? φοιτητικό ΔΕΝ είναι άσχημα). Και αν είσαι κολλημένος και πας από νωρίς τους έχεις όλους φάτσα-φόρα και με καλό ήχο. ΚΑΙ με τραπεζάκι (βαρελάκι) μπροστά σου άμα λάχει.
2 φορές έχω πάει Rodeo, μία Melvins και μία Circles, και οι δύο ΠΟΡΩΣΗ. Μέχρι να σπάσει το σερί δεν ξαναλέω τίποτα για το Rodeo.
ok ταχουμε πει ρε σαμαν ο χωρος ειναι σκατα
την επομενη φορα λοιπον που ειναι να ερθουν ,στειλτε ολοι ενα mail στον ατζεντη τους και πειτε του ‘ελατε ελλαδα αλλα οχι στο ροντεο’
αποσο ξερω μονο εγω το εκανα φετος (αλλα δεν ειμαι μαγκας :p) και μονο εμενα πεσατε να φατε
καλη η αποχη αλλα δεν φτανει
ον τοπικ
γαμω τα live.γαμω τις μπαντες.γαμω τους χωρους(πλακα κανω)
στελιο που εκατσες ρε συ ? 1ο τραπεζι πιστα ? κ χτυπιοσουν μονο στο deah rides ? (οταν σε 6 μηνες θα μου λες για το station θα με θυμηθεις)
mail είχα στείλει κι εγώ. και στους Melvins. αλλά ήταν αργά προφανώς
οκ παιδιά, μαλακία μου, κακώς είμαι κατά της Alterground, πάμε όλοι στα λάηβ της, no big deal
Kούρασελ
Ο/η άντρας/γυναίκα που φλυαρεί ακατάπαυστα και απρόκλητα με θέματολογία που θα σκότωνε από πλήξη και έναν ψυχίατρο. Συνήθως τα κούρασελ άτομα δεν αντιλαμβάνονται το πρόβλημα, με αποτέλεσμα να οδηγούνται σε κοινωνική απομόνωση αφού κανείς δεν τολμά να τους πει ευθέως ότι του τα έχουν κάνει μπαλόνια.
Πω πω ρε φίλε, κούρασελ η τύπισσα!
…
Δεν έκατσα ρε, απλά ακουμπήσαμε πράματα στο βαρελάκι μπροστά απ τα μόνιτορς και βόλεψε.
να διευκρινίζεις που απευθύνεσαι, εγώ κατάλαβα, αλλά μη πεταχτεί κανείς από κάτω και πει “να ρε σαμαν, σου το λένε κι άλλοι, ΚΟΥΡΑΣΕΛ είσαι!”
“να ρε σαμαν, σου το λένε κι άλλοι, ΚΟΥΡΑΣΕΛ είσαι!”
ρε συ red rum τι τρελο μωρο πουναι η τυπισσα των kylesa(κουρασελ ρε συ) :p:p
ελα ξεκολλατε ολοι μια παρεα ειμαστε εδω μεσα.peace+love
Οκ βούτυρο, προφανώς στον στέλιο απευθυνόμουν, που έκανε το ίδιο ενθερμώ ποστ όπως μετά από μέλβινς. Ρε στελάρα η λογική “τα ξέρετε πως κι εγώ τους έχω χεσμένους αλλά γάμησαν, εγώ καβατζώθηκα όμως και δε θα ξαναπάω” είναι αυτή που θέλουν ακριβώς, εδώ είσαι κι εδώ είμαστε θα ξαναπάς ακριβώς όταν σου φέρουν το επόμενο όνομα που σε συγκινεί και θα το καβατζάρουν αυτοί πριν τους άλλους. Ένηγουεη.
Αν φέρνει ονοματάρες, με καλό ήχο (αν μπούκωνε κλπ άλλα θα έλεγα), φτηνότερα από άλλους και είμαι και 1η σειρά και γουστάρω, μου περισσεύει που είναι Αλτεργκραουντ.
Νταξ, αν κάποιος θέλει να σκάει 2 λεπτά πριν αρχίσει το live και δε βλέπει/ακούει τίποτα, μαγκιά του. Και καλώς θα βρίσει, γιατί οι πιο πίσω δε βλέπουν/ακούν.
Εγώ τον πολεμούσα όταν έφερνε Fuck Buttons και Dalek με 35 και γελούσε ο κόσμος. Τώρα αν προνοήσεις, βολεύεσαι και περνάς και τέλεια.
Απλό;
τους έφερνε με τόσα σε μαγαζιά που δεν ήταν δικά του.
δεν είναι ότι συμμορφώθηκε, και πάλι τα κέρατά του βγάζει, ειδικά με την τακτική των 2 live ανά μπάντα
κατι που μου θυμησαν τωρα μολις…2 live με τιγκα σχεδον μαγαζι και αθεωρητα εισητηρια…ε,ασχετα με το ποιος,πως και που, τα φραγκα τα εβγαλε ΚΑΘΑΡΑ!
(Και 5 ευρω το ποτηρι την κοκα κολα.ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ! )
βασικα στελιο συγνωμη που θα στην πω,αλλα εισαι τελειως λαθος σε ολα τα επιπεδα.
επισης εχεις φαινομενικα(γιατι ξερωπως δεν εισαι τετοιο ατομο) πολυ ‘‘λαθος’’ νοοτροπια,μιας και φαινεσαι σαν να μην βλεπεις περα απο τον εαυτο σου και την παρτη σου.
μπορει χθες να καβατζωθηκες και να εβλεπες/ακουγες τελεια αλλα σιγουρα καποια στιγμη αυτο θα αλλαξει ,και τοτε θα μπεις εδω μεσα κ θα κλαιγεσαι για το χαλια ροντεο και τους κακους ανθρωπους στην αλτεργκαου που κλεινουν τρυπες για συναυλιες.και ξερεις κατι ? κανεις δεν θα σου δωσει δικιο,εχοντας διαβασει το παραπανω ποστ σου.
σε συμπαθω , αλλα εχω μαθει να λεω τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη.και τα παραπανω γραφομενα σου , σε κανουν να φαινεσαι ειτε ηλιθιος ειτε ‘παρτακιας’ (και ξερω πως δεν εισαι τπτ απο τα 2),ενω
απλα εισαι κοντοφθαλμος κ πρεπει να το καταλαβεις κ μονος σου πως εχεις τελειως λαθος θεωρηση+εκτιμηση των πραγματων
και εγω βρηκα καλη θεση κ εβλεπα τζετ αλλα αυτο δε σημαινει κατι φιλε στελιο.στην επομενη συναυλια παλι θα εχω το αγχος να παω νωρις να πιασω καλη θεση.κ κατι φιλοι που εσκασαν πιο αργα απο μενα κατεληξαν να βλεπουν σχεδον μεσα απο τις τουαλετες
οποτε μην εχεις αντιληψη ‘δημοσιου υπαλληλου’ (νταξ βολευτηκαμε και σημερα) γιατι ετσι απλα αναβαλεις το αγγουρι.δεν το αντιμετωπιζεις.το αναβαλεις.και αυριο μπορει να βρεθεις 1ο τραπεζι τουαλετα
και πουσαι, περιμενω καλυτερη κριση απο σενα στα συγκεκριμενα θεματα,ποσο μαλλον οταν εσυ ειδικα εχεις παει κ εξωτερικο κ εχεις δει πως αντιμετωπιζεται με σεβασμο ο θεατης-καταναλωτης και υποτιθεται οτι εχει ‘ανοιξει’ λιγο το μυαλο σου
ολα αυτα στα λεω τελειως φιλικα,απλα σκεψου τα γιατι εκτιθεσαι με αυτα που γραφεις
αντε κ στην επομενη τουρ να τους δουμε στο μεγαρο
Στέλιο, εγώ δεν είμαι φοιτητής, και -μάντεψε- δουλεύω τις καθημερινές και δεν μπορώ να πάω στο ροντέο “από νωρίς”. Στην επόμενη συναυλία στο ροντέο όμως λέω να ζητήσω άδεια από τη δουλειά, να μαζέψω από νωρίς τα φιλαράκια μου (πληροφοριακά ένα παιδί που είναι 1.77 τον φωνάζουμε “κοντό”) και να πάμε να μπαστακωθούμε πρώτη σειρά για να πιάσουν τόπο τα λεφτά μας. Έχω καταστρώσει και σχέδιο κιόλας, αν κάποιον τον πιάσει κατούρημα την ώρα του λάιβ να βάλουμε ένα ανδρείκελο με αφάνα μπροστά για να του κρατήσουμε τη θέση. Όμορφο?
Αν στο ροντέο κόβαν 40 εισιτήρια (για τόσο είναι, μην γελιέστε) θα’ταν κουλ και γιέα πάμε μωρή ψαγμένη αλτεργκράου. Έτσι, όχι.
αθεώρητα? σρσλυ?
ψήνω μια ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
Καταγγελια επρεπε να χε γινει προ πολου και για αλλα θεματα, οχι μονο για τα αθεωρητα, αλλα εχε χαρει που οι RC ηταν καλοι και τα ξεχασαμε ολα…
εεε
ναι δίκιο έχεις, ευτυχώς! αν οι rc δε παίζαν καλά, θα έτρωγε μια καταγγελιάρα η αλτερ!!!
δε πάτε καλά δω μέσα.
δεν με πιανεις μαλλον…
οσο ειρωνικα το πες εσυ, το πα κι εγω…
τελως παντων
α! πάσο. sowwy!
ήσουνα στο λάηβ?