Ναι ημουν (εχτες - δευτερα) και ηταν καλυτερα απο ποτε εκει μεσα και απο θεμα εξαερισμου και κοσμου. Για να λεμε και τα καλα…
Παω να γραψω 2-3 παραγραφους για τον drummer τωρα…:bow2:
ωραία.
Vic Vega, διαλέγω εσένα: πώς μπορούμε να κάνουμε καταγγελιά για τα αθεώρητα εισιτήρια, και πόσο κουλ θα ήταν αυτό?
χεχεχε!!
Παίδες, δεν ξέρω τι παίχτηκε με τα εισητήρια, δεν ήρθα.
Πάντως, στο live του Jeff Martin στο Sin City που είχα πάει τις προάλλες, το “εισιτήριο” που σου έδιναν στην είσοδο ήταν ένα τραγικό χάρτινο απόκομμα που έγραφε:
Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινογείων Δράμας !!!
ΔΟΥ Δράμας !!!
18 Ε (το εισιτήριο έκανε 20 Ε) !!!
και σβησμένο με blanco έλεγε από κάτω “Καλοκαίρι 2008” !!! 8O
Για τα πανηγύρια στην κυριολεξία! Αυτά δεν γίνονται ρε!
Πιστεύω πως πρέπει επιτέλους να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας και να μην αφήνουμε τον κάθε ελληνάρα - επιχειρηματία να μας κλέβει μπροστά στα μάτια μας.
Γιατί στo An κόβουν κανονικά εισιτήρια; πολλές φορές έχω πάει και δίνουν ένα χαρτάκι με ένα νουμεράκι πάνω, το οποίο αποκλείεται να είναι θεωρημένο. Επίσης την τιμή τη συμπληρώνουν μετά με στυλό :papas::papas:
και την ημερομηνια…
τι εκανε λεει; μου χε δαιφυγει εντελως!
Brian Cook λέμε.
εκτός από τα ΤΡΙΑ άτομα που χωράνε στην πρώτη σειρά, για τους άλλους χεστήκαμε ε? :lol:
Αχμ, αυτό με τα αθεώρητα εισιτήρια δεν ξέρω αν στέκει και τόσο νομικά, πχ όταν πάτε σε μαγαζί με είσοδο που κόβουν χαρτάκι στην πόρτα είναι θεωρημένο?
βασικα εγω λεω να αφησουμε τα “χαρτακια” κλπ και να κανουμε καμια καταγγελια στην πυροσβεστικη γιατι δεν τηρουνται βασικοι κανονες ασφαλειας εκει μεσα.
ετσι και πιασει φωτια καηκαμε σαν τα ποντικια.
http://www.rocking.gr/article7427.php
πολυ σωστος ο θεοδοσης
+2 ελαχιστες διορθωσεις στο ,αψογο κατα τ’ αλλα, κειμενο για το setlist
harper lewis
youngblood(διχως κενο)
Έχω την εντύπωση ότι διαφέρει αυτή η περίπτωση (πχ η είσοδος που βάζουν στο μο μπέτερ). Περιπτώσεις live, περνάνε στις παροχές υπηρεσιών
και κόβεται απόδειξη παροχής υπηρεσιών (μπλοκάκι/εισιτήριο).
Αν δεν είναι θεωρημένο, απλά δε φορολογείται.
Αυτά γνωρίζω, χονδρικώς.
Όποιος γνώστης, ας διορθώσει/συμπληρώσει.
Αυτό λέω, ότι μπορεί το live να μην το περνάνε ως παροχή υπηρεσιών.
Τεσπά, ούτε που με νοιάζει βασικά…
Να σαι καλα
Αμεσως διορθωση στα ορθογραφικα!!
τελικα γαμω το ηφαιστειο κατεβηκα γι αυτο και μονο αυτο δεν ειδα!#-o