Russian Circles - Empros (October 2011)

Empros στον δρόμο του Geneva!

Νέος δίσκος ετοιμάζεται και 4 μήνες θα λιώνεται.

Πάρτε και free όλα τους τα άλμπουμ :smiley:
http://russiancircles.tumblr.com/

Τρομερό το νέo site τους.

Γαματοι οι Russian Circles.Δεν ηξερα οτι βγαζουν καινουργιο αλμπουμ.Ελπιζω να ειναι γαματο κι αυτο!!
Empros.Γαματος τιτλος :stuck_out_tongue:

Εμπρός, λοιπόν.

Νέο τραγούδι:

Ανυπομονώ για το live :smiley:

Έλα κρύψτο. δεν κάνει να ποστάρουμε προστυχιές.

edit: Convergaρει.
είμαι στο 1 16 μασταντόνισε ξαφνικά
Ντουμίζει ντουμίζει! :smiley:

Όλη την Ευρώπη γυρνάνε ρε πούστη μου, χάθηκε να περάσει και από μας μια βόλτα αυτό το πακετάκι;

Venerate;
CTS;
Άλλος;

Δεν κλικαρω τιποτα! Συνηθως γουσταρω σποιλεριες αλλα στην περιπτωση των Russian Circles θα περιμενω να παρω το δισκακι :smiley:
Δεν εχω αμφιβολια οτι θα γαμαει. Με τετοιες αλμπουμαρες πισω τους δεν ξερω πως θα μπορουσαν να τα σκατωσουν. Απλα αναμονη =]

Πφφφφ,δε μου αρεσει καθολου οταν ανοιγουν θρεντς για νεους δισκους μηνες προτου την κυκλοφορια τους γμτ.Εδικα οταν προκεται για αγαπημενες μπαντες.Αντε να περιμενεις τωρα !:evil: :stuck_out_tongue:

[SPOILER][SIZE=“3”][B]ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΜΠΑΝΤΑΡΑ !ΔΙΣΚΑΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΑΛΙ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ![/B][/SIZE][/SPOILER]

Αντε ωραια μια χαρα! θα τους δουμε μαλλον και λαιβ 5 ιουλιου μιλανο και θα μας φυγει και αυτο το αποθημενο! :smiley:

[B][SIZE=“7”]ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ!!![/SIZE][/B]

εχω και πληροφορειες για το αλμπουμ και γενικα για τους russian cirles. αυριο περισσοτερα.

δυο λεξεις:

[B][SIZE=“6”][COLOR=“Red”]Γ Α Μ Η Σ Α Ν Ε___Σ Η Μ Ε Ρ Α ! ! ![/COLOR][/SIZE][/B]

όσο ζει κανείς μαθαίνει! ρε τη γαματή μπάντα είναι τούτη ? ότι εβαλα στο youtube μέτραγε άσχημα 8O

Αναμενουμε με αγωνια!Μετα απο τετοιες δισκαρες τι να περιμενεις??

Φραπε κατεβασε το Enter ΤΩΡΑ,τα βιντεο στο youtube δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτη τη δισκαρα!

αυτά είναι νέα!!! :D:D:D:D άντε τώρα να διαβάσεις…:(:(:frowning: :? :?

Τώρα το είδα… αυτά είναι, αναμένουμε με αγωνία.

Ο Dave μου ειπε θα ερθουν [B]σιγουρα [/B]Ελλαδα τον χειμωνα για την περιοδεια του δισκου.
Το [B]Empros [/B]ειναι πραγματικα το ονομα του νεου δισκου. Το αναφερω γιατι δεν το εχουν επιβεβαιωσει καπου. Μονο στο wiki το’χει.
Οι ηχογραφησεις ειναι καπου στη μεση και θα τελειωσουν μετα την περιοδεια με Boris (απιστευτοι live!)

Του τα “εψαλα” για το Rodeo και το οτι υπαρχουν δεκαδες καλύτερα clubs να παιξουν.
Μου ειπε ο ιδιος οτι ηταν τραγικο και το οτι θελουν καλυτερο, του ειπα οπου αλλου εκτος απο Rodeo.
Το merch τους ηταν φτωχο, τα ξεπουλησαν ολα. Μονο κατι ΧL t-shirts και τα album τους ειχαν. Τιποτα συγκλονιστικο. Κανενα νεο shirt, κατι σαν “tour 2011” ή τετοια.

Απιστευτο παλικαρι.

:D:D μου έφτιαξες τη μέρα!

Στους ρώσσους σε κακή ποιότητα.

Λοιπόν, πολύ καλός ο δίσκος, κλασσικός russian circles. Αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν να κρατάνε το επίπεδο της μουσικής τους σε ένα συγκεκριμένο ποιοτικό επίπεδο. Ο δίσκος είναι σαφώς κατώτερος του Geneva για μένα, αλλά δεν υστερεί πουθενά
Αγαπημένα κομμάτια: [B]Schipol και Atackla[/B]

Στο επόμενο δίσκο ελπίζω για καμιά έκπληξη

a day early for dl or stream http://russiancircles.bandcamp.com/album/empros

Περιμένω να κατέβει :roll: Το εξώφυλλο τα σπάει