Κάποιος να το βαλει μαζι με sabaton γιατι ειναι μαζι σε τουρ ετσι και αλλιως και αν τσεκαρετε τις ημερομηνιες απο το βιντεο που λεει για ελλαδα και το σιτε των eluveitie είναι ολες κοινες. απλα εκαναν λαθος στους χώρους διεξαγωγής.
Ωραία, στο δικο μου θρεντ πάει! Μουαχαχαχα!
Βάλτε και τους eluveitie και γραψτε principal και fuzz (99,99%) !!
είναι στο ιδιο τους με sabaton!!
Sabaton + ELuveitie αυτό και αν είναι ευχάριστο νέο μετά τον καρκίνο που μας προκάλεσαν τα αποτελέσματα της εξεταστικής:D
Εεε ναι τώρα θα πάμε δεν παίζει. Eluveitie γαμώ. Πρώτη φορά θα τους δω.
Σιγουράκι μαζί??? Ρώτησε κανένας που έχει τα μέσα κανα διοργανωτή??? Αν παίξουν μαζί ελπίζω να είναι σε principal και fuzz να μαστε ανθρώπινα!
Για αρκετά live πριν φύγουν για αμερική και αφού επιστρέψουν παίζουν μαζί. Ακριβώς ίδιες ημερομηνίες. Τώρα δεν πιστεύω να είναι τυχαίο αν και δεν αναφέρουν τίποτα κανένας από τους 2. περίεργο indeed. δεν πιστεύω να τους φέρουν ξεχωριστά…
Από τις 1-3-2013 μέχρι τις 27-3-2013 όλο το πρόγραμμα των Eluveitie είναι ίδιο με Sabaton και όλα τα venues εκτός από τα Ελληνικά είναι τα ίδια. Ε δεν νομίζω να παίξουν μαζί στις άλλες χώρες και στην Ελλάδα να χωριστούν
Αν τους φέρουν χωριστα, τουλαχιστονον ας τους φερουν σε διαφορετικες πολεις την ιδια ημερομηνια, ωστε να προλαβουμε να δουμε και τις 2 μπάντες στο 2ημερο!
οχι ρε μαζι θα ειναι χαλαρωστε. απλα ειχα πει οτι με παραξένεψε η “επιλογή” κύτταρο για σαμπατον απο την 2η σελίδα.
Παιζουν κανα Savatage medley live;
[QUOTE=martian;1406498]Παιζουν κανα Savatage medley live;[/QUOTE
:-s
:-s:-s
Μονο αυτο εχουν κανει διασκευη δηλαδη;
Αυτό δεν είναι διασκευή.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:’)
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.
Ναι μονο αυτο εχουν κανει.
Λες και είναι οι μόνοι ξέρω γω.
ελπιζω οι eluveitie να παιξουν κανονικο σετ και οχι μειωμενο μπορει να μ αρεσουν οι sabbaton αλλα eluveitie λατρευουμε!!!