[B]ΑΥΤΑ είναι νέα!!! [/B]:D:D:D
Θα τιμήσω οπωσδήποτε!!
Με Sabaton δεν έχω πολυασχοληθεί ιδιαίτερα αν και αρκετά κομμάτια τους είναι ομολογουμένως πολύ καλά κι είμαι περίεργος να τους δω και ζωντανά, αλλά για μένα το κλου είναι οι Eluveitie που τους είχα δει πέρσι στη Γερμανία (στο Burgfolk Festival) και ήταν απλά ΦΟΒΕΡΟΙ!! Δείτε μερικά από τα βιντεάκια που είχα ανεβάσει τότε από το set τους εκεί:
και γαμω τα βιντεακια φιλε…!!
Θα γίνει χαμός! Επιτέλους ρε πούστη θα δούμε και μια φολκ μεταλ μπάντα στη Θεσσαλονίκη
ακόμα τα σιτε των δύο συγκροτημάτων έχουν διαφορετικά venues. πότε περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση;
https://www.facebook.com/events/422693354459343/
Και το event στο fb, οπου συμφωνα με αυτο θα έχουμε επισημη ανακοινωση σε “λιγες μέρες”! Αντε να δουμε!
από τις πιο τίμιες μπάντες και τρελά γούστα για τους Sabaton
Υ.Γ.: Steven, Mererfin σας έρχομαι 15 μάρτη!!
κάτσε να δουμε πρωτα την τιμη του εισητηριου και ποσο θα παιξουνε και μετα μιλάμε για τιμιοτητα!
1on.i timi tou eisitiriou den eksartatai apo aytous…pantou exoune ftina tiketa twra an 8essaloniki sas “ta poune” alliws den kserw…
2on.panta einai timia mpanta me sta8erh apodosh kai sevasmo sto koino!
με κάλυψες αυτό ακριβώς εννοούσα
25 γιούρια το εισητήριο και προπωλούνται ήδη στο tickethouse απ’ ότι έμαθα, τώρα αν μόνο εμένα μου διέφυγε το δελτίο τύπου δεν ξέρω… λογική και τίμια τιμή για τέτοιες μπαντάρες (επιτέλους). απλά ανυπομονησία…
Δελτίο Τύπου or didn’t happen!
Live στη Στοκχολμη την κυριακη(ηλεκτρικα) κ τη Δευτερα (ακουστικα σε δισκαδικο)…
Πολυ ωραιο σετλιστ, ειπανε τα τραγουδια του νεου δισκου στα σουηδικα κ ο κοσμος παραληρουσε, πιτα το venue, γυρω στις 4000 κοσμο. Ηχος στα ντραμς σαν σφυρια, προηχογραφημενα πληκτρα, ο Γιουκε σε τρελλα κεφια οπως παντα, γεματος ενεργεια αλωνιζε στη σκηνη κ μιλουσε με το κοινο. Ειναι αλλη φαση να βλεπεις σουηδικες μπαντες να παιζουν στη χωρα τους.
Παραθετω το λινκ απο την ακουστικη εμφανιση
Τελικα τι γινεται με τα εισητηρια; Κυκλοφορησαν εδω και καιρο στα τικετχαουζ στην τιμη των 25 ευρω; Ετσι με ειπε ο Αραβιδης στην συναυλια των Accept! Και που ειναι το δελτιο τυπου οεο; Ελλαδισταν ρε πο*στη!
Απ’ ό,τι βλέπω [U]εδώ[/U] (αλλά και αλλού στο Web), στην περιοδεία Sabaton/Eluveitie συμμετέχουν ως support και οι Ούγγροι [B]Wisdom[/B]!
Πάρτε μια γεύση εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=0DOOFK9xLqQ
Not bad at all!
ωραια τραγουδακια εχουν με ενα γρηγορο ακουσμα…θα τσεκαρω καλυτερα!
Είναι ωραίοι οι wisdom θα πάω από νωρίς για να τους προλάβω
Κλασσικό power αλλά καλοπαιγμένο… Θα τους τσεκάρω!
Κάτι μου λέει ότι θα περάσουμε πολύ καλά εκείνο το βράδυ! :roll:
Και τα τρία συγκροτήματα είναι …“power”! 8)
Η συναυλία τελικά θα γίνει στο Fuzz club ή στο kyttaro;; Γιατί κάτι διάβασα για αλλαγή χώρου διεξαγωγής, αλλά δεν υπάρχει πηγή που να το επιβεβαιώνει, ή μάλλον δεν έψαξα.