Οτι θα δωσουν τα φασισταρια 25 ευρω για να ακουσουν μισο τραγουδακι που γραφτηκε για την χωρα τους! Εδω νορμαλ μεταλάδες δεν δινουνε 25 ευρω με αυτη την κριση, απο τα φασισταρια περιμέναμε…!
Τεσπα! Πραγματικα αυτη η συζητηση δεν νομιζω να οδηγει καπου!
και ναι θα ανεβω θεσσαλονικη τελικα σταντε… ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ
Ωραία, ακολουθει ολονυχτια στο Dizzy!
Και στους helloween θελω ολονυχτια μη ξεχνιομαστε!!
Πωλείται εισητήριο sabaton για αθηνα 25 ευρω από τα 28 που κάνει… οποιος ενδιαφερεται ας στειλει μηνυμα η ας ποσταρει εδω…
Διαβάστε τί γράφει για Eluveitie στο παρακάτω link
http://www.metal-archives.com/bands/Eluveitie/13991
Νομίζω ότι λύθηκε κάθε απορία μας.
καλα αυτη ειναι η θεματολογια της μπαντας.θα πουν και για ελλαδα και για γερμανια και για ολα.αφου ολο για πολεμους και τετοια λενε.δηλαδη οποιος ακουει venom κτλ ειναι σατανιστης.οποιος ratm ειναι αναρχας και τετοια.μην μπλεκουμε τη μουσικη με τα πολιτικα.ας αφησουμε τη σαπιλα απεξω.ελεος
Πρωινη ξενέρα
Sad news: Anna will miss our upcoming tour with Sabaton.
Anna Murphy, who has fallen ill last December and has already been forced to leave our recent South American tour, will unfortunately not be able to join us for the upcoming run with Sabaton. She is currently in the midst of a several month long treatment and is not able to play shows in the coming weeks. While these are sad news and we will miss Anna sorely during this tour, we will do our very best to still put on the show our fans deserve - Anna needs some time to fully recover, and is already eager to rejoin us as soon as possible. Thank you for your understanding, and for all the nice messages Anna has been receiving in the past weeks!
κριμα αλλα δε ξενερωνουμε εννοειτε!!! λιγες μερες μειναν!!
Κρίμα όντως!
Επειδή πέρα από τη συμβολή της στην μπάντα (με hurdy gurdy αλλά και φωνητικά) είναι και …show woman:
[B]http://www.youtube.com/watch?v=9T0Ux_zCbow[/B] (και ειδικά από το [B][U]2:10[/U][/B])
[B]http://www.youtube.com/watch?v=tr5lGeQarik[/B] (και ειδικά από το [B][U]2:35[/U][/B] ή το [B][U]3:25[/U][/B])
Καταρα! Τρελη ξενερα… εγω πιο πολυ για Eluveitie θα παω κ χωρις Anna χανει πολυ.
Ελπιζω να μου δωθει η ευκαιρια να τους ξαναδω με Anna k hurdy-gurdy στο εγγυς μελλον.
Απο τον Αραβιδη στο FB για τους Eluveitie:
Ερχονται σε φουλ σετ στη Θεσσαλονικη σε 15 μερες στο Principal
Θα παιξουν ακριβως το ιδιο χρονικο σετ με Sabaton μετα απο απαιτηση του διοργανωτη
[SPOILER]SavatageOrDeath, αρχισε απο τωρα να κανεις τούμπες [/SPOILER]
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk: Τι ωραίο δώροοοοοΟ!!! Είχα ξενερώσει τρελά με τη συναυλία όταν έμαθα ότι παίζουν ουσιαστικά όλο τα καινούριο και τα παλιά πολυαγαπημένα τα γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι… ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
:bounce::drunk::har::yes::yahoo::yahoo: :vibrate:
Kατσε να παιξουν tegernako και θα κανουμε κανονικες κωλοτουμπες παρεα στο πιτ!!!
αυτα ειναι γαμω…!!! ΑΑ και μαθε και το ρεφρεν του luxtos να το τσιριζουμε παρεα χααχχαχα :drunk:
Το luxtos το εχω μαθει απ’έξω, μωρη τρελα! Καθημερινα βαράει μεσα στο δωμάτιο
ετσι πρεπει!!!
3.31!!!
Απο τον Αραβιδη στο FB για τους Eluveitie:
Επειδή δεν έχω -συνειδητά- λογαριασμό στο FB, υπάρχει κάποιο άλλο λινκ με πληροφορίες; Γνωρίζουμε, εάν αυτό θα ισχύει μόνο για Σαλόνικα ή και Αθήνα; (με βλέπω να ανεβαίνω στα Βόρεια μετά από αρκετά χρόνια! 8))
ΙΜΗΟ αν όχι το καλύτερο, σίγουρα το πιο ξεσηκωτικό κομμάτι των Eluveitie!
(αν και “παίζει” να ειναι όντως το καλύτερο) Σε κάθε περίπττωση:
:respect:
Οχι, δεν υπάρχει λινκ! Το full setlist το ανεφερε στο Facebook ο διοργανωτης της συναυλίας της Θεσσαλονίκης! Τωρα αν ισχυει για Αθήνα δεν ξέρω!
Ευχαριστώ anyhow St3ven!
Σύμφωνα με το χτεσινό setlist οι Eluveitie παίξανε full set