Sabaton and Eluveite @ Greece [15-16/03/2013]

Εχει κανεις σε βιντεο το Meet The Enemy απο την συναυλια της Παρασκευης; Αν υπάρχει ,παρακαλω να ανεβει :slight_smile:

++++1 όταν ανέβει το ομπρελίνο παρακαλώ να μου σταλεί το λινκ. Ευχαριστώ! :p:lol::lol::lol:

ο Ασταλντος έχει το επίμαχο βίντεο! :smiley: :smiley: :smiley:

Το ξέρω το είδαμε στην κάμερα!:smiley: Αστάλδε κάνε ένα κόπο να το ανεβάσεις… ήταν επική στιγμή θέλω να την ξαναδώ!

Δείτε το σε HD kai fullscreen!

Ευχαριστούμε MaxFuckingPayne!! :slight_smile:

PS> Btw, Mererfin, χαίρομαι που τουλάχιστον και από τα δικά σου σχόλια διαπιστώνω ότι μάλλον δεν …γεροπαραξένεψα απότομα σε ό,τι αφορά στους Eluveitie :wink: Ειδικά η “χαλάρωση” όπως ανέφερες κι εσύ στο Tegernako ήταν τουλάχιστον αξιοπερίεργη! Μιλάμε για ένα κλασσικό ξεσηκωτικό κομμάτι των Eluveitie, ίσως το καλύτερό τους… Μάλλον το εδώ κοινό τους ανακάλυψε από το Slania και μετά (και αν!)
In any case, ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες…

Απ’ ό,τι διάβασα είμαι τουλάχιστον ο τρίτος που πήγε στο λάιβ με πρόβλημα υγείας, και μάλλον αυτό έπαιξε το ρόλο του γιατί δεν μπόρεσα να το ευχαριστηθώ όσο θα ήθελα. Πήγα για Σάμπατον που λατρεύω (και θεωρώ το Carolus Rex πραγματικό αριστούργημα), και ομολογώ πως η εμπειρία του λάιβ δε με έκανε να τους λατρέψω ακόμα περισσότερο. Δεν έχω ακριβώς παράπονα, καλά πέρασα, αλλά έχω μια δυό μικροενστάσεις. Για το ήχο τα είπαμε, θα μπορούσε να είναι καλύτερος. Ειδικά ο τόνος (εννοώ η χροιά) της κιθάρας ήταν αστείος. Επίσης, θλίβομαι όταν οι μπάντες που χρησιμοποιούν τόσα πλήκτρα όσα οι Σάμπατον δεν έχουν τη διάθεση να φέρουν έναν πληκτρά για τα λάιβ. Δεν είναι καθόλου ωραίο να ακούς ζωντανά πχ το The art of war με ηχογραφημένα συνθς… Επίσης, το Metal crue δεν κάνει για κλείσιμο συναυλίας, είναι σχεδόν αδιάφορο σε σχέση με ό,τι προηγήθηκε. Να σημειώσω εδώ ότι στις “ψηφοφορίες” για τα τραγούδια έχασα και στις τρεις :stuck_out_tongue: Τέλος πάντων, τουλάχιστο μου έμεινε η γαμάτη αφίσα και η βάσιμη ελπίδα πως θα μας ξανάρθουν σύντομα και δε θα είμαι άρρωστος.
Κατά τα άλλα, τους Eluveitie τους είδα από τον εξώστη όπου δε μου φάνηκε και τόσο κακός ο ήχος. Επειδή προτιμώ το φολκ μου με λιγότερη ντεθίλα, εμένα προσωπικά δε με ξετρελαίνει το στιλ τους, και σαφώς μου έλειψε μια γυναικεία φωνή. Το κλείσιμο πάντως ήταν πολύ δυνατό. Οι Wisdom με κέρδισαν και πραγματικά δε θυμάμαι να έχω ξαναπετύχει 1η μπάντα σαπόρτ σε λάιβ να είναι τόσο ευχάριστη και ποιοτική. Θα τσεκαριστούν οπωσδήποτε.

Το κακό, IMHO, είναι ότι οι Elu έχουν αρχίσει να αλλοιθωρίζουν επικινδύνως προς πιο …metalcore μονοπάτια! #-o [-X
Επίσης, μόνιμο και διαχρονικό παράπονό μου για τις παραγωγές των Elu: άψογες folk μελωδίες και γυρίσματα με παραδοσιακά όργανα, βουλιάζουν και χάνονται μέσα στον υπόλοιπο ορυμαγδό… Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα metal/melodeath στοιχεία τους, απλώς θεωρώ ότι οι παραγωγές τους δεν έχουν σωστό balance! Ειδικά σε μερικά κομμάτια του τελευταίου άλμπουμ των Elu όπως π.χ. το Home, το κακό παραγίνεται… :frowning:
Σε αντιδιαστολή, αν κάποιος ακούσει π.χ. Arkona, θα διαπιστώσει -ειδικά στο [B]Vo Slavu Velikim![/B] που είναι μάλλον ο αγαπημένος μου- ότι τα παραδοσιακά όργανα δε πνίγονται από τα brutal στοιχεία και τα metal riffs, αλλά είναι όλα ισορροπημένα και ευδιάκριτα!

[B]+1!:thumbup: [/B]

εχετε δικιο για tegernako εγω ειμουν αυτος που φωναζε απο την αρχη tegernako ξανα και ξανα και οταν το παιξανε ενιωσα οτι δεν υπηρξε ο ενθουσιασμος που θα επρεπε…εγω προσωπικα τρελαθηκα γτ δε περιμενα με τετοιο σετλιστ γτ γενικα τα παλια τα λατρευω περισσοτερο να με ενθουσιασουν τοσο πολυ…δλδ δε θελω να σκεφτομαι τι θα γινοταν αν παιζοταν κανα bloodstained ground ή κανα dance of victory…πανω στη σκηνη τα εδωσαν ολα εβγαζαν πολυ ενεργεια και γενικα γουσταραν και αυτοι και εμεις…!!!

περιμενουμε το βιντεακι ασταλδο χαχα…!!!

Ανέβασα και το Inis Mona

Βρηκα αυτο το βιντεο! Παιζει να το εχω δει 10 φορες απο το απογευμα!

Μόλις ανέβασα το [B]Luxtos[/B], από Αθήνα…
[B]http://www.youtube.com/watch?v=R2csP3kRTFs[/B]

Δυστυχώς, τράβηξα περίπου μόνο μέχρι το σόλο…
Αλλά και πάλι, enjoy!! :slight_smile:

Μιλάμε για μια από τις ωραιότερες βραδιές folk metal συνδυασμένη με Power metal
[B]Wisdom:[/B] Τους είδα λίγο δε μπορώ να χω άποψη αλλά εξαιρετική φωνή ο τραγουδιστής τους :). Οι τύποι πάντως πρέπει να ταν πολύ ωραίο support
[B]Eluveitie:[/B] Μια από τις καλύτερες μπάντες του είδους ήρθε και γάμησε τα πάντα. Χοροπηδηχτό σε κάθε κομμάτι, τραγούδι και χαρά από όλους τους οπαδούς με εξαίρεση 2-3 κομμάτια. Στο Thousandfold έκανα crowd-surfing και στα Inis Mona και Havoc τα σπασα με όλη μου τη καρδιά. :slight_smile:
[B]Sabaton:[/B] Τραγουδάρες μόνο και όποιος είπε ότι θα γίνουν οι επόμενοι Blind Guardian του ελληνικού κοινού είχε δίκιο. Αν κρίνω από το έμπα τους και τη θερμότατη υποδοχή του κοινού αυτό θα γίνει τα επόμενα λίγα χρόνια. :wink: 40:1, Coat Of Arms, Cliffs Of Gallipoli, Carolus Rex και Primo Victoria ήταν τα καλύτερα της βραδιάς από άποψη ανταπόκρισης :D! Άντε με το καλό να μας ξανάρθουν \m/