Sabaton/Blind Guardian @Release Athens Festival 21/07/2022

Αν πάρεις το combo με slipknot βγαίνει 30 ευρώ η μέρα.Και μόνοι τους να ερχόντουσαν οι guardian πχ στο fuzz κατω από 35 αποκλείεται να είχε το εισιτήριο.Οπότε ακόμα και να φύγει κάποιος πριν τους sabaton κερδισμενος θα είναι.
Κι εγώ για guardian παω αλλά είμαι σίγουρος ότι καλά θα περάσουμε και στους sabaton.

1 Like

Ακομη και αν δεν εχετε βλεψεις η δεν σας πολυαρεσει μια μπαντα ενταξει καθιστε και απολαυστε παιζει να βγει κατι καλο. Μην τα παιρνετε ολα αρνητικα.

Αντε καλα να περασετε οσοι πατε και περιμενουμε ανταποκριση

οσο για Σιμον :heart_eyes: :heart_eyes: :heartbeat: :heartbeat:

1 Like

Όσες φορές έχω δει Sabaton πέρασα πολύ ωραία …

Σημαντικό που θα παίξουν φουλ σετ οι Blind Guardian

1 Like

Εγώ έχω δει δύο φορές επικα και μια φορά σαμπατον
Έρχομαι για Γκάρντιαν αλλά μαρεσουν και οι άλλοι δε με χαλάνε καθόλου
Επίσης θα παίξει obsessive devotion οπότε :grin::grin::grin::grin::grin:

3 Likes

Παιδια μην περιμενετε full set Guardian, δεν βγαινουν τα κουκια.

…οφείλουμε να πούμε ότι ο αγαπητός Hansi Kürsch και η εκλεκτοί σύντροφοί του θα αποδώσουν στην Πλατεία Νερού ολόκληρο το Somewhere Far Beyond.

2 Likes

Δύο ώρες ανάμεσα σε αυτούς και Σάμπατον σημαίνει άνετα 90 λεπτά συναυλίας Guardian

1 Like

75 λεπτα Epica
90 Guardian
Sabaton δεν ξερω γιατι παει αργα και δεν ξερω αν εχουν θεμα με την ωρα πλεον.

Γιατι τοση γκρινια, μισος, γουατεβα για τους Sabaton βρε παιδιά εδω μεσα; Ειναι σαν να μην εχετε ακουσει ουτε ενα τραγουδι τους. Τοσο πολυ σας χαλανε οι στιχοι που πραγματευονται ιστορικα γεγονοτα απ’ολο τον κοσμο; Και οχι, δεν ειναι φασιστακια επειδη επιλεγουν τετοια θεματα λολ! Ουτε κι εμεις που γουσταρουμε. Το λεω γιατι εχει βγει παραεξω μια τετοια γελοια φημη. Αν ειναι δυνατον να μας παιρνει ολους η μπαλα…

Επισης, τι να κανουμε, ειναι οι headliners στη συγκεκριμένη συναυλια! Αυτο σε καμια περιπτωση δεν υπονομευει την αξια των πολυαγαπημενων μας Guardian και δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης των δυο συγκροτηματων. Εκαστος στο ειδος του. Προσωπικα αν και μεγαλωσα με Blind Guardian (και φυσικα τους εχω ηδη δει live) θα απολαυσω εξισου και τα δυο συγκροτηματα, θα παω αποψε και θα περασω σουπερ.

Ασχετο XD μολις συνειδητοποίησα οτι ειμαι μελος στο rocking εδω και 12 χρονια…γερασαμεεεεε!

9 Likes

Eγω πολλές φορές αναρωτιέμαι αν την μιρλα πού βγάζει ο μέσος οπαδός, εκ τού συναισθήματος ορμώμενος, την βγάζουν καί οι μπάντες. Αν δηλαδή κάθονται backstage οι BG την ώρα που θα παίζουν οι Epica και λένε, “ααααχ, οι άλλοι έπρεπε να βγούνε μετα, όχι εμείς”.

2 Likes

Εδώ μέσα δε θα έλεγα ότι υπάρχει κάποια φοβερή γκρίνια, απλώς δεν είμαστε πολλοί που ακούμε Sabaton για να μας αρέσουν ιδιαίτερα, αλλά δε βλέπω να υπάρχουν παράπονα, το αντίθετο.

Αληθεια ευχομαι να μη γινει καμια μαλακια με κραξιμο στους Sabaton επειδη ειναι “απο πανω” απο τους BG.

Ok, αλλο το να μην τρελαινεσαι για ενα γκρουπ και αλλο η ασεβεια

1 Like

Καμία γκρίνια δεν θα υπάρξει, πολύ απλά γιατί οι περισσότεροι θα πάνε για Sabaton, συγγνώμη που σας το χαλάω αλλά μην κρίνετε από τον μικρόκοσμό σας.
Έτσι έγινε και με Accept, με το που βγήκαν οι Sabaton έγινε χαμός. Προσωπικά δεν μου αρέσουν και τόσο αλλά έχουν και σοου και κάποια καλά κομμάτια που βγαίνουν ωραία στο live.
Δεν θα πάω ωστόσο, γιατί κάπου όπα φέτος, πολλές συναυλίες,ακρίβεια κτλ

3 Likes

Simone αγαπη μου ελα παρε με απο δω!!Περα απ την πλακα συμφωνω 100%

Μα δεν είπε κανείς το αντίθετο, φυσικά οι περισσότεροι πάνε για Sabaton, για εμάς στο forum λέμε τώρα

ναι εμείς εδώ είμαστε και λίγο δεινόσαυροι… γράφουμε σε forum, go figure :stuck_out_tongue:

Ωστόσο για να κλείσω, το ότι δεν παίζουν οι Guardian headliners είναι πρωτίστως αποτέλεσμα των δικών τους επιλογών. Τους έφαγε η μεγαλομανία.

6 Likes

Μεγαλομανία; Δηλαδή; Εννοείς που το γύρισαν στο πιο συμφωνικό στυλ κλπ; Συμφωνώ. Εγώ δε θυμάμαι από πότε έχω να ακούσω ολόκληρο άλμπουμ τους.

1 Like

Ακριβώς, μία από τα ίδια κι εγώ. Έχασαν χρόνο και φανς…

1 Like

Δεν παίζει με τίποτα να παίξουν 90’.
75’ να παίξουν και ευχαριστημένοι να είμαστε.

Οσο και να παιξουν καλα να περάσουμε.

Ουσιαστικα μετα τον υπερδισκαρο το At the edge of time (12 χρονια πριν, πως περασαν ε) εχουν δωσει μονο το Red Mirror (που ηταν καλουτσικο) και το συμφωνικο, το οποιο ειναι παρα πολυ ωραιο, αλλα λογω της φυσης και της διαρκειας του καπως δυσκολο και δυσκολο να κανει και γκελ σε πολυ κοσμο.

Αυτο που συνεβη ισως ολα αυτα τα χρονια ειναι πως δεν τραβηξαν ιδιαιτερα πολυ νεο κοινο, σε αντιθεση με τους Sabaton που προσωπικα θα χαρω πολυ να δω 20χρονους να “τα σπανε”

Ακριβως ετσι ειναι. Δεν ειναι καθολου τυχαιο που η μεγαλη πλειοψηφια ειμαστε 30-45, ειναι η ηλικια που αντιστοιχει σε αυτο.

( Καλα περιμενω πως και πως τη στιγμη που θα βγουν οι βαρδοι στη σκηνη λιγοτερο απο 10 ωρες εμειναν :heart_eyes: )

4 Likes