Κλείδωμα topic in 3, 2, 1…
Ειναι προσεγγιση νδ - οπως η εκκενωση.
Απλα μην τον κανετε flag και αγνοηστε τον.
Εσυ τι λες?
Δεν ειμαι σιγουρος, γιωτομπαλα, νεολαρα, τυριλα , ιδιο επιπεδο μου κανουν
Ελπιζω να μη γινουμε ρεζιλι αυριο με τπτ περιεργες αντιδρασεις σε Epica και Sabaton απο Guardian Ultras(λατρευω Guardian)Γιατι εχω τρομαξει μ αυτα που διαβαζω εδω και μερες στα social.
Το νεολερα το εγραψα χιουμοριστικα (σιγα το εγκλημα ε?) και η τυριλα δεν ειναι απαραιτητα κακο.
Σκεψου οτι ψιλο-γουσταρω Sabbaton Ανετα τους εβλεπα λαηβ, πιστευω θα ειναι γαματος χαβαλες.
Εντάξει κάτι σχόλια ανάλογα υπήρχαν επίσης στο Rockwave του 2017. Γιατί να είναι headliners οι Evanescence και να μην είναι οι Gojira.
Τι αντιδράσεις φοβάσαι δηλαδή; Να πέσει κανα κουτάκι μπύρα στους Epica? Ε, ας πέσει. Βασικά δεν θα πέσει, τίποτα δεν θα γίνει.
Για δωσε feedback για μας τους μη έχοντες. Τι λέγεται;
Ξυλικι σε μεταλ συναυλία. Τελεια. Θα ηθελα να δειρω εναν οπαδο των guardian για τοτε που εκραζε ο χανσι τους χελογουιν.
“Ε ας πεσει κουτακι μπυρα στους Epica”??Οντως?Οχι τπτ αλλο δινουν και τα μπουκαλακια νερο με καπακι εκει.Πιο πολυ τους Sabaton θαβουν.Δεν εχω ξαναδει τετοιο θαψιμο βασικα.Λες και φταινε αυτοι που ειναι headliner.Για τους Epica δε λενε κατι,εκει φοβαμαι την ανυπομονησια τους μονο.Για μενα και γιουχα να πεσει ντροπη ειναι.Αλλα μπορει να τα βλεπω εγω διαφορετικα.
Είναι χουλιγκάνι ο μπόστονφλες, μην τον ξεσυνερίζεσαι.
Τι να πω και εγω που προτιμω απο τους 3 τους Epica ?
Θα τους δω λογικα τον Μαρτιο ειτε Τσεχια ειτε Αυστρια
Τα ιδια διαβαζαμε και το 17 που οι accept ηταν support στους sabaton. Πηγα για accept ( λογω ηλικιας ) και περασα μια χαρα και με sabaton. Ετσι θα γινει και αύριο. Το νοημα των φεστιβάλ ειναι να δεις και κατι που ισως μα μην πηγαινες αν ηραν μονο του. Εξάλλου στο release βλέπουμε σχεδον full set απο τα δυο μεγαλα καθε μέρα.
Ε ναι , έτσι είναι …συμφωνώ απόλυτα
Βασικά εγώ θα έφευγα μετά τους Guardian. Δεν γουστάρω Sabaton με την καμία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τους πέταγα το οτιδήποτε. Πιάστε κάγκελο για την Σιμόν. Αυτά
Θα ηθελα να ξαναζησω την μυθικη συναυλια των Guardian στην Αθηνα το 2007 (στο παλιο Fuzz), τοτε που το κοινο δεν αφηνε την μπαντα να τραγουδησει απο τις ιαχες. Καθε τραγουδι και φωνες. Προφανως βοηθησε ο κλειστος χώρος και οτι οι οπαδοι ηταν μονο για Guardian αλλα και ιδιες συνθηκες να ειχαμε, τετοια δυναμικοτητα δεν θα μπορουσε να έχει οπως παλια.Η νεολαια πλεον δεν φωναζει και το χειροτερο ολων στα encore απλα περιμενουν να ξαναβγουν.
Κάπως έτσι θα έρθω κι εγώ. Από Sabbaton δεν έχω ιδέα. Το hype είναι ότι θα δω επιτέλους Blind Guardian για πρώτη φορά.
Κι εγώ για Guardian θα σκάσω, ειδικά αφού τιμούν το αγαπημένο μου Somewhere Far Beyond σε αυτή την περιοδεία. Θα κάτσω να ακούσω και Sabaton, δεν ξέρω αν θα τους αντέξω μέχρι τέλους, αλλά σίγουρα θα κάτσω κάποια ώρα να τους χαζέψω.
Αξιζουν οι Sabaton συναυλιακά, να καθιστετε. Ηρθαν και επαιξαν μπροστα σε 100 ατομα το 2009 στην Αθηνα και πλεον εφτασαν headliners.