Μάλιστα…! Αν κάποιος θέλει τον κωδικό μου ας μιλήσει, πρηστ δεν μπορώ να πάω και για γκάρντιαν (και ουχί σάμπατον) το έχω ήδη κανονίσει, επομένως μου περισσεύει η έκπτωση.
Αν βρει καποιος προγραμμα για ώρες, ας το γραψει. Ευχαριστώ
Τετάρτη λογικά θα το μάθουμε.
Επειδή θα βγάλω -αν βγάλω- εισιτήριο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, μπορεί κι απ’τα ταμεία (περιμένω τις ώρες των συγκροτημάτων, ωστε να δω τί θα προλάβω μιας καί σχολαω 21:00 καί δουλεύω Ρέντη), έχει τεθεί ζήτημα sold out; Τους Epica δηλαδή θα τους χάσω σίγουρα. Καί μέρος του set των BG ενδεχομένως.
Δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα
Ωραία άρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πάμε για full set Guardian.
Ε οχι και το φουλ φουλ σετ απλα απλα δε θα ειναι πολυ κουτσουρεμενο
Παίζει να ακυρωθεί τίποτα με τις φωτιές; Μπα ε;
Αν παιξουν >=1:15h οι Guardian, ευχαριστημένοι να ειμαστε.
Το φουλ σετ που παιξαν πριν 3-4 μερες (συμφωνα με setlist.fm) χλωμο.
Ρε μωρακια, επειδή έχω να πάω από το 19 εκεί κάτω, πού παρκάρουμε; Απέναντι πέριξ τού Νιάρχος και περνάμε απέναντι με τα πόδια; Εγώ υπολογίζω να είμαι εκεί 21:37 καί την μεγάλη μου αμαρτία να την πω μου αρέσουν οι Blind Guardian αλλά η προσμονή μου για Sabaton είναι μεγαλύτερη
Αν είσαι 21.37 εκεί, λογικά παρκάρεις κάπου Θησέως και περπατάς μετά. Εκτός αν είσαι πολύ, μα πολύ τυχερός και βρεις γύρω από Νιάρχο.
Πάω καρφί για Ναυάρχου Βότση.
Φιλόδοξος και αποφασιστικός.
H Εσπλαναδα ηταν κλειστη στους JP, οποτε να υπολογισετε οτι περπατατε προς το Ταε Κβο Ντο και πατε γυρω γυρω.
Αν σου περισσεύουν 5-6 ευρω στο πάρκινγκ του νιαρχου
(post deleted by author)
Δεν το θεωρω καν support ετσι οπως ειναι η φαση.
Με διαλειμμα 2 ωρες ενδιαμεσα, θα παιξουν ανετα μιαμιση ωρα οι Guardian, full set.
Τους εβαλαν στις 21:00 το βραδυ γιατι απευθυνονται σε αυτους που μεσανυχτα θα βρισκονται ηδη στο κρεβατι για υπνο, μιας και τους λατρεψαν πριν 25-30 χρονια.
Και οι Σαμπατον μια χαρα θα παιξουν στις 23:00 για τη νεολερα που τους γουσταρει και για τους τιμιους που γουσταρουν το τυρακι.
Ο ιδιος εγραψε τα δυο αποπανω ποστ;