Sabaton/Blind Guardian @Release Athens Festival 21/07/2022

Τι λετε ρε μαλακες.

Εκει που ελεγα να γλιτωσω κανα φραγκο βλεπω το σετλιστ Μανογουωρ και μετα αυτο.

Πωωωω

Μια από τα ίδια.
Για combo με βλέπω.

Θα περιμένω βέβαια να δω ότι συνεχίζουν να παίζουν όλο το somewhere και στην υπόλοιπη περιοδεία.

Και στην Ισπανια ολο το somewhere.

6 Likes

Ερχεται το εγκεφαλικο

2 Likes

Αν παιξουν οντως κι εδω αυτο το setlist και δειτε καποια να κλαιει, εγω θα είμαι :’)

1 Like

Για εμάς που θα πάμε κυρίως για τους Γερμανούς βαρδους, αλλά θα κάτσουμε και με τη νεολαία μετά έφτιαξα ένα playlist με κάποια κομμάτια που παίζουν συχνά live τον τελευταίο καιρο (από το setlist.fm)

8 Likes

Μια χαρα θα ειναι λαηβ το παουερ τυρακι των Σαμπατον. Φυσικα θα προτιμουσα να παιζανε πιο πολυ ωρα οι Γκαρντιαν αλλα οκ σιγα, καλα θα πεερασουμε.

Χτες στο Χελφεστ παλι το ιδιο σετλιστ παιξανε. Ολο το Somewhere δηλαδη. Ω ρε μανα μου.

2 Likes
6 Likes

Γαμαει το σετλιστ αλλά ρε γαμωτο θα πει κανείς πόσο χάλια φροντμαν είναι ο χανσι; φωνητικά είναι σούπερ. Σαν φροντμαν διασκεδαστης ξερωγω λέω με ξενερώνει. Ας μην είναι Ντίκινσον τουλάχιστον δώστε του ένα μπάσο.

2 Likes

Αντύπα του metal τον λέω εγώ!! Τις προάλλες έβλεπα αυτό . Σκηνή 2x2 και τρομερό performance από την μπάντα. Εντάξει, έχουν περάσει τα χρόνια, βαραίνουν και αυτοί και εμείς αλλά ρε γαμωτο… ένας Marcus απέμεινε να κοπανιεται. Έχει και η πιστότητα των εκτελέσεων θα μου πείτε το κόστος της. Ας μην ήταν τόσο χειρουργείο η φάση.

2 Likes

Πωπωωωωωω δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό τι βίντεο. Μ έφτιαξες την μερα. Κάπου εκεί μπροστά σε χανσι βρίσκεται κ ο εαυτός μου.
Θενξ.

1 Like

15€ off (δηλ 35€) για Judas η Guardian σε όσους είχαν πάρει εισιτήριο για Manowar. Χμμμ

Λοιπον τους ειδα και τους 3 Hellfest και θα τους ξαναδω εδω.

Sabaton καθομουν μακρια γιατι ειχα στηθει για Metallica στη διπλα στη σκηνη οποτε δεν ειδα αναλυτικα και πολλα πραγματα.Απειρο σοου και μπαμ μπουμ.Μια χαρα περασα ομως.

Blind Guardian παααρα πολυ καλοι,εκπληκτικος ηχος.Ο καλυτερος απ οσους ειδα μαζι με Μetallica(και ειδα παρα πολλους).Hansi φωνη τα ιδια και τα ιδια αυτος ο ανθρωπος μια ζωη,απιστευτη δηλ.Γενικα τρομερη εμφανιση.

Μ αυτους που επαθα πλακα πιο πολυ απ ολους γενικα στο φεστιβαλ ηταν οι Epica ομως(Δεν τους ειχα ξαναδει,τους αλλους 2 τους ειχα δει)Μιλαμε τρομερη ενεργεια,διαθεση και χημεια μεταξυ τους.Το χαιρονται απιστευτα αυτο που κανουν.Οι τυποι αφηνουν την ψυχουλα τους στο stage.
Ελπιζω να εχουν ανταποκριση απο κοσμο αν κ το φοβαμαι γτ θα περιμενουν ολοι Guardian.Κριμα θα ειναι παντως…

Guardian και Epica υπαρχουν youtube οι εμφανισεις τους.Ηταν live streaming.Αξιζει να ριξει καποιος μια ματια.

ΥΓ.Μου πεσαν τα σαγονια με ομορφια Simone…γιατι καθομουν μπροστα μπροστα.

9 Likes
2 Likes

Βασικα Epica ειναι η μονη μπαντα που μπορω να ακουσω με ουρλιαχτα. Ειναι η δευτερη αγαπημενη μπαντα μετα τους Nightwish. Το κοβω να τους δω την ανοιξη ειτε Τσεχια ειτε Αυστρια.

Ο τελευταιος δισκος που βγαλανε παιζει να ειναι ο καλυτερος στην ιστορια τους.

Απο εκει και περα Simone μονο καρδουλες!!! <3 <3

2 Likes

Συμφωνώ σε όλα,θα τους δω και Tilburg στο επετειακό αν το επιτρέψει ο covid.

Ωραιος αφου προλαβες να αγορασεις εισιτηρια πριν το sold out :slight_smile:

1 Like

Έχεις κάποιο λινκ για αυτό? Ευχαριστώ!

Το μόνο που έχω είναι αυτό το screenshot που μου έστειλε ένας φίλος, ελπίζω να ισχύει!

1 Like

Έχει στείλει το release σχετικό μέηλ σε όσους αγόρασαν για Manowar, δύο φορές μάλιστα.