Sabaton/Blind Guardian @Release Athens Festival 21/07/2022

Γενικώς τα τελευταία μπουκάλια που εγω θυμάμαι, έπεσαν στο κωλόπαιδο τον Ντάνι το 2001 με αφορμή το ποδοσφαιρικό σχόλιο για το Ελλάδα-Αγγλία και φυσικά αιτια ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΑΒΑΤΑΤΖ :exclamation:

Όποιος έχει μεταγενέστερη σχετική εμπειρία ας την παραθέσει.

5 Likes

Το μπουκάλι που έφαγε ο John Lydon το 2008 στους sex pistols

1 Like

Δεν πιάνεται το πανκ, εκεί είναι παράδοση.

3 Likes

Γιατι πουλανε περισσοτερο. Next.

1 Like

Αν σαν ποδοσφαιρικο σχολιο εννοεις το “you greeks are not so good on football” το ειπε αφου ειχε φαει πολλα μπουκαλια ηδη απο τα πηθικοειδη και με αφορμη οτι ειχαν αστοχησει ολα.

3 Likes

Σωστός, πάει και 20ετία πια.
Οπότε κρατάμε την αιτία πολέμου (ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΒΑΤΑΤΖ ΡΕΕΕΕ!).

1 Like

Θυμαμαι τον πολεμο στα γραμματα του Χαμμερ σαν χτες, αααχ.

Επισης ειχαμε και πολλους ουγκανους ΧΕΒΗ ΜΑΙΤΑΛ ΡΑΙ ΜΟΥΝΟΙΑ οπαδους των Priest εκεινη την ημερα, κακος συνδυασμος.

Συμφωνώ, έκανα μια γενίκευση αυθαιρετη, αλλά διαβάζοντας σχόλια στο φβ κάτω από κάθε ανακοίνωση και την συμπεριφορά ορισμένων διοργανωτών λαμβάνω vibes απαρχαιωσης και ας είναι το μεγαλύτερο σύνολο υγιές

1 Like

Ελπίζω δεν αναφέρεσαι σε μένα επειδή δεν έχω καμία σχέση με αυτό που γράφεις :stuck_out_tongue:

1 Like

Oχι βρε, σε αυτόν που απάντησες αναφέρομαι

2 Likes

Δεν ήξερα την προϊστορία αλλά με αυτό που διάβασα δεν μου κάνει και καμία εντύπωση

1 Like

Απο’τι θυμαμαι και το 2005 οι Dragonforce εφαγαν κανα 2 μπουκαλια . Eπαιζαν πριν τους ΜΑIDEN

Εγώ θυμάμαι τότε που πήγα fuzz να δω battlebeast και delain και μετά έφυγα .Λογικά το ίδιο θα παιχτεί και εδώ .

1 Like

Για Amon Amarth και Testament θα πηγαινα οταν εκλεινα εισητηριο το μακρινο 2019,οποτε not interested.Πουλάω τικετ στα 40ευρω. Οποιος ενδιαφερεται p.m

2 Likes

fixed

9 Likes

Super setlist. Ολο το somewhere!

6 Likes

Λέρωσα το βρακάκι μου με το σετλιστ.

Το Somewhere Far Beyond είναι ένα από τα αγαπημένα μου metal αλμπουμ όλων των εποχών.

2 Likes

Κίτρινο μπροστά, καφέ πίσω;

1 Like

χαχαχαχαχα.

Δεν έχω άλλα χρώματα στη παλέτα μου

1 Like