Η τετραδα Tales-Somewhere-Imaginations-Nightfall δεν εχει ουτε ενα τραγουδι που να κανω σκιπ, μιλαμε για μνημεια.
Απο την αλλη δεν το καταλαβαινω το hate για τους Sabbaton, μια χαρα fun μουσικη ειναι για να περασεις καλα, και δεν ειμαι φαν τους ουτε καν μου αρεσει ιδιαιτερα αυτος ο ηχος, γιατι τετοιο μισος δεν καταλαβαινω.
Δεν πήγα το '04, μαλακία μου όπως δεν πήγα και το '11 που επίσης μου είπαν ότι ήταν εκπληκτικοί. Το '08 δε λέω καλά ήταν, αλλά παρασφιγγόταν ο Metal God.
Πραγματικά βρίσκω εντελώς ανούσια την διαδικασία μέτρησης “γνησιότητας” ενός συγκροτήματος σε βάση προσδιορισμού ενός συντελεστού… βαρύτητας κάθε μέλους ανάλογα με την παλαιότητα/ συνθετική συνεισφορά του κλπ, θα αρκεστώ λοιπόν να πω ότι, έχοντας δει ζωντανά τους Priest το 2001 και το 2011, όσο καλοί κι αν ήταν την πρώτη φορά, ο 60χρονος τότε Halford ήταν όχι απλώς καλύτερος, αλλά μια κλάση ανώτερος σαν σκηνική παρουσία από τον Owens.
Όσον αφορά τα φωνητικά, ο δεύτερος υπήρξε μια πολύ πιστή απομίμηση του πρώτου, αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε!
Edit: @nikosPL κανείς δεν τσιτώθηκε, αλίμονο αν εκνευριζόμασταν με τέτοια! Αυτό που είπα ήταν ότι δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να “ζυγίσω” αν οι Priest με Downing αλλά χωρίς Halford είναι πιο…Priest από τους Priest με Halford αλλά χωρίς Downing! Και μόνο που το διαβάζειςφαίνεται ότι στερείται νοήματος!
Same here, γουστάρεις Guardian και μετά πίνεις το σωματικό σου βάρος σε μπύρες αράζωντας πίσω ή φεύγεις. ίδια περίπτωση με Anthrax - Disturbed και Fu Manchu - 1000 mods.
“Αν ήθελα να παω Guardian, σίγουρα θα έκραζα και θα γιούχαρα οταν βγαίναν οι Sabaton, οπώς κάναμε και στους System Of a Down, οταν ήταν support στους Slayer”
Συγχαρητήρια φίλε, μόλις απέδειξες το μυαλό του μέσου μεταλλά.