Sabaton - Carolus Rex

Άρχισαν τις ηχογραφήσεις του νέου άλμπουμ τους οι Σουηδοί, το οποίο θα κυκλοφορήσει το Μάη του 2012!!! :drunk::yahoo::yahoo::yahoo:

Αχ τους άτιμους!!! Δεν μας έκαναν τη χάρη να μας επισκεφτούν για το Coat of arms γκρρρρρρρρρ :evil: ελπίζω φέτος να επανορθώσουν!!!

Κομμάτι του δίσκου στα Σουηδικά… τολμηρή η κίνησή τους!

Ναι και πριν 2 μερες αποφασισαν να το διαλυσουν και εμεινε πλεον μονο ο Broden και ο Sundstrom.

edit:
Το κομματι πολυ καλο!
Ο δισκος νομιζω θα βγει σε 2cd εκδοση που θα περιεχει και τις 2 γλωσσες

Ναι ξέρω! Βασικά η διάλυση φημολογούνταν εδώ και αρκετό καιρό, πριν 3-4 μέρες ανακοινώθηκε επίσημα. Μου είπαν ότι πήραν τον κιθαρίστα των Nocturnal Rites.

Ισχύει! Είπαν θα το βγάλουν και στα αγγλικά.

Επιτέλους και το αγγλικό!!!

[SPOILER]Μηδενική κίνηση το thread… τι έγινε που πήγαν όλοι οι φανς?:-k[/SPOILER]

έχει ήδη κυκλοφορήσει στα γνωστά online στέκια.δεν έχω βρεί τον χρόνο να το ακούσω όσες φορές ήθελα,αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι κάτι παραπάνω απο θετικές.Χαίρομαι ιδιαίτερα που ενώ έδωσαν παραπάνω βάση στα ορχηστρικά μέρη,το άλμπουμ παραμένει πάνω από όλα heavy metal και δεν χάνεται καθόλου η δύναμη και η ενέργεια που παραδοσιακά βγάζουν οι Sabaton στη μουσική τους.Άξιος διάδοχος του “coat of arms”,το οποίο παίζει ασταμάτητα στο repeat σπίτι μου εδώ και πολύ καιρό.Στα επερχόμενα live,φαντάζομαι την σφαγή που θα γίνεται από κάτω στο άκουσμα του ρεφρέν του “Carolus rex” και μου ανοίγει η όρεξη να τους δώ.Πιο επικό,δεν γίνεται!

Λεγε τετοια !!! =P~=P~=P~

το αλμπουμ το εχω λιωσει εδω και ενα μηνα περιπου που το εχω. το μεγαλο πλεονεκτημα του ειναι τα κομματια εχουν μεσω ορο 4,5 λεπτα και τα ρεφρεν των κομματιων ειναι απιστευτα χορωδιακα και σου καρφωνονται στο μυαλο!! επιτελους περνουν την θεση που τους αξιζει στον χωρο του ευρωπαικου μεταλ. και ετοιμαζουν και επισκεψη στην ελλαδα. λιγο υπομονη και θα τα μαθουμε ολα!

Βαράει ωραία, όντως.