Sabaton , Savatage , Epica @ Release Athens 25 July

Kαμία σχέση. Δεν έχει να κάνει με το ντύσιμο και το όλο στήσιμο. Απλά έχουν πιο πιασάρικα τραγούδια που μπορούν να συνδεθούν και μη μεταλάδες. Τέτοια μπάντα είναι και οι Nightwish.

Κανονικά θα έπρεπε να μην υπάρχει gatekeeping, γιατί με την επιτυχία που έχουν τέτοια συγκροτήματα φέρνουν κόσμο και στο πιο σκληρό ήχο, αλλά εντάξει τι άλλο να γράψω, φαίνεται ότι έχεις τις προκαταλήψεις σου και δεν αλλάζει αυτό.

Ποιο μέλος κ απο ποιά μπάντα εχει onlyfans;
Για ενα φιλο ρωταω…

1 Like

Στο μεταξύ λέει τους Leprous που έρχονται σχεδόν κάθε χρόνο, και τον Γενάρη έχουν διπλό σόου

Μας κάλυψε

1 Like

Εγώ πάλι περιμένω αυτό με αγωνία. Μας έχει κάνει τα @@ ζεπελιν και δυστυχώς δεν είναι οι Led. Αν μιλούσε με ωραίο τρόπο, θα ήταν αποδεκτή η επανάληψη, αλλά ως τώρα λέει τις ίδιες μλκς σε κάθε νημα, για να επιβεβαιώσει το confirmation bias. Ελπιζω σε τύχη ακαου clairvoyant, αλλα ως τοτε καλη εβδομάδα :heart: Ελπίζω να μην είναι πολύ γκει η καρδούλα

2 Likes

Ποτέ δεν κατάλαβα αυτά τα σχόλια προς τους Σαμπατον από την συντριπτική ομολογουμένως πλειοψηφία εδώ μέσα

Μια χαρά θα περάσεις, όσες φορές τους εχω δει ηταν ένα ανελέητο brainless power metal παρτυ και τους κατατάσσω και στις καλύτερες εμφανίσεις της εκάστοτε χρονιάς

ΑΝ τυχον κάποιος είναι ντεμί, αρχικά μη σχηματίσει άποψη ΜΟΝΟ από 100 άτομα σε ένα φόρουμ και σίγουρα όχι από τους δισκους τους καθώς μπάντες τύπου Sabaton, Powerwolf κλπ ούτε εμένα μου κάνουν κλικ δισκογραφικά αλλά σε λαιβ σοου θα πηγαίνω πάντα γιατί περνάω τέλεια

Τύποι που το 2009 έπαιζαν στο texas και το 2022 στο Release με αρκετό κόσμο σημαίνει ότι έχει πέραση και ότι θα τα βγάλει τα λεφτά της ( για να τους ξαναφέρνει φαντάζομαι )

Βασικά όλη εκείνη η μέρα θα είναι ένα power metal πάρτυ

5 Likes

Ρε πουστη μου, 30 χρόνια οι ίδιες ηλίθιες συζητήσεις, Έλληνας χατζημεταλλας αθάνατος.

2 Likes

ποππυ και μπειμπιμέταλ στο ριπιτ να εξιλεωθώ. να μας αξιώσουν να τους δούμε και πάνω απο μεταλλικα κάποια μέρα γιατί όχι. καλύτερα παίζουν όλοι οι μουσικοι των μπειμπιμέταλ εξάλλου. και μην ακούω ου. γιατι είστε γκειτκιπερ, γκολκιπερ, ισαποστάκηδες, μπούμερ με μπίας.

Είχαμε κανά νεότερο;

Πόση ώρα θα παίζουν οι Savatage? Και χωρίς Oliva απ’ότι φαίνεται.

Έχω κάνει subscribe