Και γω το ιδιο
Τους Sava τους λατρευω σε ολες τους τις περιοδους.Ωστοσο σε επετειακη περιοδεια τοσα χρονια μετα η επιλογη να βασιστουν τοσο μονοπαντα στην υστερη τους φαση ηταν φαουλ.Στην μπαντα μεχρι το 93 επαιζε ο σπουδαιοτερος metal κιθαριστας ever και το σετλιστ επιβαλονταν να παρουσιασει εκτενεστερα την μουσικη του κληρονομια.Νομιζω η μεγαλη επιτυχια των TSO στις ΗΠΑ και η μεγαλη εξοικειωση της παρουσης συνθεσης του γκρουπ με αυτο το στυλ τους οδηγησε σε αυτη την επιλογη.
Ελπιζω φετος να αλλαξει καπως αυτο.Αν και στην Πομπηια που σκοπευω να τους δω θα συνοδευονται απο ορχηστρα οποτε…
Κανω λιγο hijack το θεμα, αλλα πώς εχετε κανονισει (οσοι πατε/παμε) τη μετακινηση απο/προς τα εκει; Εχω κλεισει ξενοδοχειο στην Πομπηια επειδη δεν μπορω να βρω τροπο να επιστρεψω στη Ναπολη.
Ναι ειναι θεμα η επιστροφη το βραδυ στη Ναπολη.
Εγω επειδη την εχω γυρισει ούτως η αλλως δεν το πολυεψαξα…Θα μεινω επισης Πομπηια αλλα ενδιαμεσα (γιατι εχω και για marillion) θα κατεβω με τρενακι σαλερνο.
Εγώ περιμένω την προσφορά που θα γίνει τράμπα ο headliner για να ψηθώ να ανέβω…
Ιδανικά να μπουν και οι Epica 2οι
Κομπλε. Καλα, κι εγω εχω γυρισει τη Ναπολη (αλλα ειναι κακασχημα πανεμορφη). Δεν σκεφτηκα καποια εναλλακτικη ομως, οπως π.χ. το Σαλερνο.
Δεν χωθηκα για Μαριλιον διοτι πολλα εχουμε χαλασει φετος στα εξωτερικα, οποτε Κυριακη Ναπολη και Δευτερα Πομπηϊα. Το θεμα ειναι το ταξιδι της επιστροφης την επομενη μερα, διοτι προφανως πεταμε απο Ναπολη και ποτε δεν νιωθω ανετα οταν ειμαι “μακρια” (οκ, δεν θα ειναι η πρωτη φορα που θα χασω αεροπλανο), διοτι παιζουν αδειες στη δουλεια και δεν με παιρνει να μην γυρισω ον ταιμ.
Τα λεμε εκει, με οσους και οσες…
Μια επιτρεπεται μονο ![]()
Ηταν παλια αυτο. Τελευταια δεν εχασα αεροπλανο, Idles εχασα.
Τσεκαρω ηδη το ενδεχομενο του Σαλερνο…
Οποίος θέλει τους 2 κωδικούς μου για 40ευρα εισιτήρια, ας μου στείλει PM.
Update: έφυγαν και οι 2 κωδικοί.
Επειδη δεν το εχω πολυψαξει…για ενα εισιτηριο που με ενδιαφερει γινεται; η πανε πακετο και τα 2;
Η προσφορα ειναι για εισιτηρια των 40 η των 55 ευρω?
Εχω μπερδευτει λιγο.
(αν κατάλαβα καλά) αν έχεις πάει οποιαδήποτε μέρα στο release μπορείς να αγοράσεις με 55. Αν έχεις εισιτήριο για Sabaton συγκεκριμένα όμως μπορείς να πάρεις για τους δικούς σου φίλους με 40.
Επειδη εχω μπερδευτει. Θελω να παω Σαβατατζ. Θελω να παω μονος μου. Αν εχει καποιος κωδικο να μου στειλει που να μπορω να χρησιμοποιησω ας μου στειλει ενα πμ πρητη πλιζ ![]()

Νικόλας Ράπτης πολυθεσίτης, εκτός από την τηλεόραση βγαίνει και στη σκηνή και τραγουδάει με τους Sabaton.
Παράκληση, αν υπάρχει διαθέσιμος κωδικός δεύτερου εισσητηρίου, στείλτε και σε εμένα. Ευχαριστώ πολύ!
Edit: Τελικά μου έστειλαν! Σας ευχαριστώ πολύ όλους!
Καλημέρα. Έχεις pm
Καλησπερεεςςς
Πήγα Graspop με headliner την τελευταία μέρα
Sabaton. οι τύποι είναι απίστευτοι τρέλα ο Ιωακείμ, ενέργεια φουλ σε όλο το λάιβ και φοβερό performance.
Epica του είδα τον Απρίλιο στην περιοδεία τους εντάξει Simone έρωτας και φωνάρα όσο πάει και καλυτερεύουν στη σκηνή και έχουν βάλει νέα σκηνικά στο stage (τώρα αργά απόγευμα δεν νομίζω να είναι εμφανές στο release
Τουλάχιστον για αυτές τις 2 μπάντες αξίζει με χίλια.
Αν δεν είχα ταξίδι εκείνη την περίοδο θα ερχομουν Αθήνα απο Μάλτα να τους δω
Καθόλου βλάκες δεν νιώθουμε με τις προσφορές όσοι τρέξαμε για τα early bird, θα τρέξουμε σίγουρα και του χρόνου.
Βλέπω setlist, ρε σεις γιατί τόσα από το Wake…;;; ΓΤΧΜ τόσες δισκάρες έχετε πριν από αυτό! Μετά θα αναρωτιόμαστε γιατί στους Sabaton γίνεται χαμός ![]()
Edit: ντάξει το περσινό έβλεπα ![]()
ΠΑΙΖΕΙΣ ΝΕ ΤΙΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ?
γιες δις ις α κομπλιτ σεντενς.