Sabaton , Savatage , Epica @ Release Athens 25 July

Γιατι βλεπουμε το lineup του συγκεκριμενου δισκου.

Πήρατε χαμπάρι τι έγινε χθες στο temple??

Summary

7 Likes

Χωρίς αδέρφια Oliva είναι σα να βλέπεις Maiden χωρίς Harris. Γνωστή φόρμουλα πλέον σε πολλές μπάντες.

1 Like

Ε΄τσι είναι …εδώ έιδαμε pantera χωρίς Abbots !!
Ποιος θα το έλεγε
Δεν πάθαμε και κάτι (το αντιθετο …περάσαμε υπεροχα θεωρώ)

1 Like

Δεν είναι το θεμα οτι λειπουν τα αδέρφια (που είναι). Ειναι οτι το σετλιστ ειναι τραγικα ανισο και αδικεί την χρυση εποχή τπυ γκρουπ.

1 Like

Δεν πιστεύω ότι θα έχουν το ίδιο setlist με πέρυσι. Θα είναι μεγάλη μαλακια νναπαιξν τα ίδια.

Έχετε δει καθόλου setlistfm?

1 Like

best of θα είναι (όλα τα “χιτάκια”) είμαι σχεδόν βέβαιος

ναι το εχω αυτό το κουσουρι

νομίζω ότι και Αθήνα θα έχουν αυτό το σετλιστ που είναι στα 13 κομμάτια, ας πουμε 1:15 διάρκεια αφού δεν είναι headliners

1 Like

Ο Σάκης Φράγκος στο φατσαμπουκ κάτι λέει ότι στις πρόβες άκουσε κομμάτια που δεν τα έχουν ξαναπαίξει Ελλάδα. Οπότε εκτίμηση μου είναι 1,2 εκπλήξεις Δυστυχώς παίζουν σαπόρτ στα πανηγύρια(sorry not sorry) που σημαίνει αυτόματα μικρότερο σετλιστ .

3 Likes

Αν δεν κάνω λάθος είναι coheadliners. Τουλάχιστον αυτο ξερω από τη μέρα που έγινε η ανακοίνωση. Το 1. 15 είναι 75 λεπτά, κλασικός coheadline χρονος.

Το σετλιστ Κωνσταντινουπολη χτες καταπληκτικο για μενα. Καμια σχεση με το περσινο.

οποιος θελει να σποιλιεραστει
https://www.setlist.fm/setlist/savatage/2026/life-park-istanbul-turkey-734f9eb1.html

Η μλκ ειναι οτι θα ναι κουτσουρεμενο. Ελπιζω να παιξουν μια ωρα τουλαχιστον. Στην ανακοινωση τους εχει ως co-headliners οποτε μπορουμε να ελπιζουμε

9 Likes

Απίστευτο setlist. Δυστυχώς, λογικά εδώ θα παίξουν περίπου 13 τραγούδια, όπως στα προηγούμενα 2 festival.

1 Like

ανέκδοτο και αδιανόητο οτι θα παίξει το συγκρότημα θρύλος, κάτω απο κάτι κατσαπλιάδες. αν ισχύει το 75 λεπτά, κρίμα. αλλά όταν δεν ντρέπονται κάποιοι… πάλι καλά που πέρυσι κόψανε κ@λους και το είδαμε. αυτα είναι καλο να επαναλαμβάνονται, (*όχι κάθε χρόνο) και (όχι κουτσουρεμένα).

4 Likes

Καλα και εγω για savatage θα παω κυριως αλλα οι sabaton εκτος Ελλαδος τουλαχιστον ειναι πολυ μεγαλυτερο ονομα. Δε νομιζω να γινοταν να παιξουν πανω απο sabaton. Γενικα πολυ hate για sabaton βλεπω και δεν καταλαβαινω γιατι, εχουν πειραξει καποιον;

1 Like

Εγώ δεν γκρινιάζω για Σαμπατον, περνάω καλά μαζί τους και τους έχω δει 4-5 φορές

Απλά με στεναχωρεί που ο διοργανωτής έκρινε ότι οι Σαβαταζ δεν μπορούν να σταθούν στην Αθήνα ως πρώτοι, ωστε δούμε κι εμείς το από πάνω σετλιστ της Τουρκίας

Δεν χορταινω με τίποτα 75 λεπτά. Έκλεισα τις διακοπές μου Ελλάδα ακριβώς για να συμπεσω σε αυτή τη μέρα θυσιάζοντας πολλες άλλες λαιβαρες αν ερχόμουν πχ αρχές Ιουλίου

Έβαλα στο ζυγι όλα τα άλλα και τους Σαβαταζ και η καρδιά μου υπέδειξε αυτούς

4 Likes

Ειναι φιξαρισμεμο το 75 λεπτα; Το co headliners κανονικα σημαινει παρομοιο χρονο για τις δυο μπαντες. Μηπως πχ παιξουν απο μιαμιση ωρα κ οι 2

Δεν νομίζω να είναι θέμα διοργανωτή αλλά θέμα management καθώς θα παίξουν πιο νωρίς και στη Βουλγαρία με την ίδια σειρά.

Και θα δείτε και το σετλιστ τότε και πόση ώρα θα παίξουν και στην Ελλάδα

Στην Βουλγαρια ομως δεν τους γραφει για co headliners. Co headliners σημαινει συγκεκριμενα πραματα οταν αυτα τηρουνται και δεν ειναι επικοινωνιακο παραμυθι. Ελπιζω να μν ειναι κλασικη Ελληνικη πατεντα…

Πού είδατε ότι εδώ θα είναι coheadlines οι Savatage με τους Sabaton;

1 Like