παράπονο ? οτι το ένα είναι ένα λυρικό γκρούπ με κομμάτια μοναδικά και μονάδες παιχταράδες.
οι άλλοι είναι μεν επαγγελματίες, αλλά ντάξ, μπουνταλάδες που παίζουν ενα μονοδιαστατο επικοπαουερ, που δεν πολυγουστάρουν ούτε οι επικάδες και που χωρίς τα πολύ ωραία πλήκτρα δεν λεει και πολλά, με τον τραγουδιστή να είναι ουσιαστικά ο ιδιοκτήτης, ο οποίος τραγουδιστής μπορεί ναναι διασκεδαστικός, αλλά απο ικανότητα … δεν λέει και πολλά. μπροστά του ο γκρείβ ντιγκερ είναι ερμηνευτικός ογκόλιθος και τιτάνας πάθους. δεν θα πήγαινα ούτε αν με πλήρωναν (που λέει ο λόγος), γιατί με αυτό τον τρόπο, ψήνεις τον εκάστοτε διοργανωτή να τους ξαναφέρει. σε μια εποχή που τα γκρουπ που με ενδιαφέρουν μειώνονται, και τα νέα δεν τα φέρνουν οι διοργανωτές, γιατί φοβούνται, (άλλα τπτ γερόντια στο φτηνό συμφέρουν για αρπαχτές) δεν θα ήθελα να γίνομαι κοινωνός της φάσης που υποβοηθά να φέρνουν τα ίδια και τα ίδια ανα δύο χρόνια. οι αγαπημένοι τάδε, για 10 φορά. για 20η φορά… ντάξ νισάφι.
Στην ανακοίνωση του Release:
Οι πηγες μου λενε για 80 λεπτα Savatage
Απο την αρχη ετσι αναφερονται στις ανακοινωσεις. Ενα 7:30 με 9 παντως θα ηταν εφικτο. Αν ξεκινησουν κ οι Επικα 6:15 οπως ο Μπαρλοου
Μακάρι να παίξουν 90 λεπτά, αν κι εγώ πιστεύω ότι θα παίξουν κάπου 75.
Αρχισανε τις κακογουστιες και τα τσεκουρωματα
Παιξανε χτες τo Taunting Cobras αντι των Follow me, Beyond The Doors of the Dark και του Unusual
Μου ήρθε χθες email για έκπτωση, επειδή δε θα πάω έχω 4 barcode διαθέσιμα αν θέλει κάποιος να του στείλω
Ok μιαμιση ωρα ειναι εφικτο αν θελουν ολοι τους. Αντε να δουμε και το χτεσινο σετλιστ απο Βουλγαρια να παρουμε μια ιδεα. Δεν εχει βγει ακομα
Συνήθως έχει γύρω στα 50 λεπτά κενό.
Βέβαια, οι Sabaton θα στήσουν πράμα υποθέτω…
Κι εγώ στη μια ώρα και 15’ το κόβω το σετ.
Στους Hellowen ειχε μικροτερα κενα. Μισαωρο απο Ashes of Ares σε Saxon και κανα 40λεπτο απο Saxon σε Helloween. Κριμα παντως πραγματικα
45’ και λίγο είχε. Δεν πιστεύω ότι θα έχει λιγότερο μεταξύ Savatage και Sabaton.
Βουλγαρία μπορείτε να δείτε το σετλιστ που είναι το ίδιο line up
είδα το setlist Βουλγαρία. Πφφ πολύ ξενέρα η φάση. Μακάρι να είχαν έρθει έτσι τα πράγματα και να είχαμε ένα δίωρο setlist ανάλογο με αυτό στη Τουρκία.
Ας μην βρεξει στην Πομπηια και εχουμε καμια ακυρωση, μπας και δουμε μεγαλο σετλιστ.
Ποση ωρα ειναι το σετλιστ της Βουλγαριας; Ενα 80λεπτο περιμενω να παιξουν εδω, λιγο παραπανω οι Σαββατον (sic).
Βουλγαρία savatage setlist
1-2 τραγουδια επιπλεον φανταζομαι οτι θα παιξουν. Ενιγουει, σε λιγοτερο απο 24 ωρες θα χοροπηδαμε, ο,τι κι αν ειναι.
Άντε ας μην γκρινιαξω…
Οποιος δεν εχει βγάλει εισιτήριο και θελει την έκπτωση που εχει βγάλει το release, να μου στείλει.