Κορυφαίο κομμάτι Sabbath εποχής Dio

Heaven and Hell σίγουρα και πολλά άλλα, αλλά αυτό είναι το πλέον αγαπημένο…

φιλε το κορυφαιο ειναι το children of the sea…απιστευτη εισαγωγη με ακουστικη κιθαρα…ριφαρες…κορυφαιο ρεφραιν…και η φωνη του dio απο αλλο πλανητη να μεταλλασσετε απο απαλη σε περισσοτερο σκληρη…

ΕΠΟΣ…

die young.

heaven and hell .εχει και πολλες αλλαγες μεσα.

Heaven and hell
Childern of the see
Lady of Evil
Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα
Τα λατρεύω και τα 3 για διαφορετικούς λόγους το καθένα

Heaven and hell ( αλλα εμ δυσκολο να διαλεξεις η αληθεια ειναι …:-k )

Πολύ προβλεπόμενο αλλά θα πω Heaven And Hell. Κάτι που λατρεύω τα μεγάλα επικά τραγούδια με αυτές τις απίστευτες κλιμακώσεις, κάτι που ο Dio είναι μανούλα σε κάτι τέτοια, κάτι που οι στίχοι είναι απίστευτοι, κάτι που καταλληλότερος άνθρωπος για να τους τραγουδήσει από τον Dio, χμ νομίζω ότι με πιάνετε.

Το heaven and hell and neon knights

Children Of The Sea

Heaven and hell στον κύβο…

Τρελο μανικι! Ειμαι αναμεσα στα H&H και Children of the sea αλλα δεν μπορω να αποφασισω για την ωρα.

Παντως το H&H (album) θα μπορουσε να ηταν το best of πολλων μεγαλων συγκροτηματων.

Περα απο τα δύο κλασικά εγω ψηφίζω Falling of the edge of the world

Sign of the Southern Cross…Επος!!!Και μαζι με την λαιβ εκτελεση με το ντιο που προσθεσαν το black shape white shape…πω ρε μου σηκωθηκε η τριχα

‘‘Children of the sea’’. Ίσως και το αγαπημένο μου κομμάτι Sabbath γενικά.

+1 αλλά όχι το αγαπημένο μου γενικά.

Ρε παιδια!!!Die Young ρεεεεεεεεεεεε!!!:metal:

Δύσκολα Children Of the Sea γιατί είναι ΓΑΜΑΤΟ! Από κοντά H & H, Falling…, Mob Rules, Voodoo

sign of the southern cross για μενα…αυτο το κομματι τα εχει ολα…αλλα πολυ κοντα το heaven and hell

Children of the sea άνετα