Saint Vitus

ρε δεν υπαρχει θρεντ για τους θεους saint vitus;;
πρωτεργατες του doom metal με εξαιρετικες και ποιοτικοτατες κυκλοφοριες…προσωπικα δεν μπορω να διαλεξω αγαπημενο δισκο…ισως το ομονυμο αλλα και το V να ξεχωριζουν αλλα ολα τους τα αλμπουμ ειναι ακρως πορωτικα…
βασικα αν θελετε μπορουμει να μετατρψουμε το τοπικ αυτο και ως χωρο συζητησης γενικα για ολες τις μπαντες του Wino…

φίλε rocking monster οι SV δεν είναι μπάντα του wino. είναι μπάντα του chandler. έτσι όπως το είπες είναι σαν να μην υάρχει ο θεούλης scott reagers

εχεις απολυτο δικιο κυριε τραμπακουλα…
το εθεσα τελειως λαθος…απλα επρεπε να πω ‘‘να μιλησουμε και για αλλες μπαντες που εχει συμμετασχειι ο wino’’

νο χαρντ φηλινγκς αδερφέ :smiley:
η γνώμη μου είναι να το κρατήσουμε το θέμα καθαρά γιά SV. είναι θέουλες και αξίζουν να το έχουν όλο δικό τους. από την άλλη καλό θα ήταν να ανοίξει και ένα Wino topic εάν δεν υπάρχει ήδη.

Ωραίο γκρουπ κι ακόμα πιο ωραίοι live.

Οι Saint Vitus είναι μεγάλη συγκροτηματάρα αν και πρέπει να πω ότι ΧΩΡΙΣ τον Wino μου αρέσουν περισσότερο. Όλα τα cd τους δυσεύρετα και πανάκριβα, ενώ τα 2 τελευταία τους COD και Die Healing μόνο σε κάνα bootleg περιοδικό τα βρίσκεις. Τουλάχιστον θα επανακυκλοφορήσουν τα πρώτα 4 στην SST σύντομα…ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω το λόγο του να γίνει αυτό το thread “ένα θρεντ για τις μπάντες του Wino”.

Ζombie Hungerrr !!!

Συγκρότημα με ανυπολόγιστη επίδραση στο σκληρό ήχο γενικά. Πριν προλάβει κάποιος να με χαρακτηρίσει υπερβολικό, ας σκεφτεί ότι στην ουσία ήταν αυτοί που άνοιξαν το δρόμο για όλη τη “σύγχρονη” σαπίλα του sludge, του drone κτλ. που ως γνωστόν κυριαρχεί στο χώρο του doom metal πλέον και άλλωστε έχει ξεπεράσει τα όριά του. Και αυτό το λέει κάποιος που τάσσεται ανεπιφύλακτα υπέρ της “άλλης” σχολής του doom (ξέρετε ποιά εννοώ, την πιο “μεταλλάδικη”), αλλά κάποια πράγματα δε γίνεται να μην αναγνωρίζονται.

Born Too Late ΌΛΑ τα λεφτά.

νταξ μια μαλακια ειπαμε, σχολιαστηκε οκ… τελος

Εσύ θίγεσαι από αυτό όμως. Ντάξει χαλάρωσε δε σε είπαμε και καμπούρη…

bump!

O Armando Acosta πλεον τζαμαρει με τους αλλους ψηλους εκει ψηλα. Καλο ταξιδι μαν…

Μου κατσε λιγο περιεργα, επειδη το πρωτο live των Vitus που ειδα ηταν με αυτον στα τυμπανα. Ισως περνουσε προβληματα υγειας, εξ ου κι ο λογος της αποχωρησης λιγους μηνες μετα…

Όχι ρε πούστη τί λες τώρα?
RIP μεγάλε…

http://www.doommantia.com/2010/11/rip-armando.html

R.I.P.

rip σε αλλον ενα μεγαλο που μας την εκανε νωρις φετος

Raise your body from the dead
Cold gray haze will never stay
Don’t ever let’em take your strength away

[B]\m/[/B]

Έλα ρε πούστη, κρίμα. Μορφάρα.

R.I.P.

Πω ρε γαμώτο! Τώρα το είδα στην κεντρική! Κρίμα…:frowning:

Το πρώτο κομμάτι που άκουσα σαν πιτσιρίκος πριν από πολλά χρόνια όταν άρχιζα να μπουσουλάω στα true doom μονοπάτια ήταν το “The Troll” από το “Mournful Cries” album του '88.
Το πρώτο πράμα που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν το ασύλληπτα αργό tempo και το λιτό, βαρύ & ασήκωτο drumming ακριβείας του Acosta. “Δεν είναι δυνατόν!” έλεγα από μέσα μου… Που να’ξερα ο κακομοίρης!
Αφού το άκουσα τότε στο ραδιόφωνο κι έμεινα μ@λ@κ@ς, το απέκτησα μετά από ενδελεχές ψάξιμο σε παζάρι δίσκων στο Ρόδον (:cry:).
Πολύ υποτιμημένος δίσκος btw…

Τί να πει κανείς…

[B]R.I.P.[/B]

http://www.youtube.com/watch?v=LQNhs-cXGak

http://www.youtube.com/watch?v=dZW2U9kDiyU

R.I.P
Η Heaven’s Band ολο και μεγαλώνει…

Δεν ξέρω αν είναι κουφό που άκουσα την μπάντα πρώτα χωρίς τον Wino, αλλά όπως και να χει το[B] “Die Healing”[/B] είναι ένας εξαιρετικός, πολλά βαρύς ντουμ δίσκος.

[I]Beware…the SLOTH![/I]

ρε παληκαρια,απο ενα αμερικανο φιλο μου ,φανατιλα των vitus που μαλιστα τους ειδε στο λαιβ οπου ανεβηκε και ο reagers στη σκηνη να τραγουδησει,εμαθα οτι του καναν και του σκοτι προταση για λαιβ μαζι τους στην ευρωπη αλλα ο θεος δεν την παλευει.δουλευει σε 2 δουλειες για να τα βγαλει περα και πρεπει να χει καμια 5 - 6 παιδια.κριμα.αλλα παιζει να συμμετασχει στον επερχομενο δισκο τους σε κανα τραγουδι.κριμα γιατι για μενα ειναι απο τις πιο χαρακτηριστικες φωνες γενικα στο μεταλ.μορφη ο wino αλλα λατρεια ο scottie.

ακουστε και κλαψτε το επος.

Έπος…κόλησα μιλάμε:):!: