Samsara Blues Experiment 13-15/1/12 six d.o.g.s & 8ball

ποια παρανοια μωρε, μια παρατηρηση εκανα, πω πωωωω

και γω … :stuck_out_tongue:

[SPOILER]δεν ηταν προσωπικο … 5-6 ασχολουνται με αυτο αν παρατήρησες [/SPOILER]

Τελικά φίλε τέλειωσε 01.00+. Κακός προγραμματισμός για Κυριακή βράδυ. Και 3 support too much. Όσο να ναι κουράζεσαι. Αν βάλεις και την κλασσική καθυστέρηση της έναρξης ήμαστε 2 1/2 ώρες στο πόδι μέχρι να βγούν οι Samsara. Είναι που είναι δύσκολη η μουσική δεν χρειαζόταν κατά την γνώμη μου τόση αναμονή…Πάντως ίσως ήταν η καλύτερη value for money συναυλία που έχω πάει.

1 και 20 βγηκα απο το οχταμπαλο. Δε βαριεσαι. Ηταν τελειοι οι σαμσαραιαοι. Ταξιδι κανονικο μας πηγαν…ευγε cts για το τικετιο, πολυ καλη κινηση, ανταποκριθηκε νομιζω ο κοσμος.

Ναι,ηταν λιγο too much τα 3 support,1.20 τελειωσαν οι Σαμσαρα,δημιουργει προβλημα για αρκετο κοσμο,και για εργαζομενους και για οσους δεν εχουν μεταφορικο μεσο και θελουν λεωφορειο.

Τελοσπαντων,εξαιρετικοι οι Σαμσαρα,και μου φανηκε και αρκετα καλος ο ηχος.Επισης,στα περιεργα,αρκετα περισσοτερος κοσμος απ’οτι περιμενα,σχεδον γεμισε το eightball.

συνήθως η CTS είναι καλή στον προγραμματισμό … σιτ χαπενς

merch ειχαν τελικα αυτα που τους έμειναν απο εδώ ή ειχαν και extra κρυμμένα και δεν μας το παν ?

Η μπαντα ειπε στο τελος οτι εχουν μεινει καμια 10αρια CD και LP στον παγκο,αρα λογικα κατι λιγο θα κρατησαν και για εδω

Εξαιρετικό το live… τραβηγμένο το ωράριο όπως ειπώθηκε ήδη…αλλά χαλάλι… Samsara μας αποζημίωσαν και με το παραπάνω…Κόσμος κοντά 250 άτομα περίπου… πολύ όμορφο live…

μεγάλο ρισπέχτ στην CTS και Lovelight για την διοργάνωση…

Τελικά μπλουζάκια δεν είδα πουθενά μόνο CD και LP’s το οποίο και τσίμπησα…

χαλαλι η κουραση, αποτι καταλαβαινω απο τα γραφομενα ολοι με το ρολοϊ ημασταν :stuck_out_tongue: (οντως 1:20 τερματισαν). Κορυφη οι σαμσαρα, εντελως μεταλλαδικο στησιμο(!!!), αχρειαστα τα 3 support, ειδικα για κυριακη(ή οποιαδηποτε αλλη καθημερινη).

ανελπιστα πολυς κοσμος, μακαρι να ζεσταθει ο lovelight και η CTS να ανεβασουν και Sungrazer τον μαρτιο :please:

Επειδή όλοι (μαζί και εγώ) σπεύσαμε να διαμαρτυρηθούμε για την ύπαρξη 3 support groups θέλω να ξεκαθαρίσω την θέση μου. Τα παιδιά ήταν μια χαρά. Ειδικά οι High Noon με τα δύο πρώτα κομμάτια που έπαιξαν ήταν καταπληκτικοί. Με το πρόγραμμα τα έχω.

Απ τα 3 σαπόρτ μόνο οι High Noon μ άρεσαν σε σημεία.Οι πρώτοι με το “πιο Gallagher ανασταίνεσαι” rock τους ήταν παντελώς άκυροι με τη φάση και οι Hogg ενδιαφέροντες αλλά θα θελα μεγαλύτερη ποικιλία στις συνθέσεις.

Οι Samsara ήταν καθηλωτικοί,αν και αρκετά πιο “μεταλλάδες” απ όσο περίμενα και θα ήθελα.Έφυγα λιγάκι πριν τελειώσουν λόγω ώρας(ψιτ guys,υπάρχουν και μερικοί απο μας που δουλεύουν σήμερα ε…),παρόλα αυτά μου άρεσαν πολύ.Τελευταία στο 8ball βγάζουν αξιοπρεπέστατο ήχο οι περισσότεροι εντωμεταξύ και πολύ χαίρομαι,γιατί είχαν θαφτεί πολλές μπάντες με τον σκατένιο ήχο που είχε μέχρι πρότινος.

Ο πρώτος πιτσιρικάς που πράγματι θύμιζε πολύ Rory ήταν πολύ άγουρος και οι συνθέσεις δεν είχαν καθόλου όγκο.Ειδικά σε κάποια σημεία που έπαιζε στην κιθάρα ένα ακόρντο κάθε 2-3 δευτερόλεπτα οι παύσεις ήταν θανατηφόρες. Παρόλα αυτά όμως η προσπάθεια εκτιμάται ως θετική.

Συμφωνω απολυτως για τους welcome home. ωραιος παικτης απ οτι φαινεται, αλλα ηθελε οντως περισσοτερο ογκο το περφορμανς. Εν τω μεταξυ οι high noon, εμενα δεν μ αρεσουν. Κυριως λογω τραγουδιαρη. 2-3 φορες τους εχω δει και χανουν υπερβολικα λογω τραγουδιστη. Κερδιζει λογω σκηνικης παρουσιας, αλλα απο φωνη μηδεν ο τυπος, τελειως ξεψυχισμενος κατα τη γνωμη μου…Αντιθετως οι Hogg με ενθουσιασαν σε σημεια, αν και οντως οπως ειπε ο χοκαμ, δεν θα πειραζει λιγη περισσοτερο ποικιλια. Να πω ξανα κατι για Σαμσαρα. Μου φαινεται οτι μπαντες σαν αυτους, προτιμω να τις βλεπω λαηβ, παρα να τους ακουω σπιτι ρε παιδι μου. Πραγματικα σε παρα πολλα σημεια με μαγεψαν, απιστευτη ψυχεδελια και ογκος, το μεγαλυτερο μερος του σετ τους το περασα με κλειστα ματια να φανταστειτε…

Δεν μπορώ να διαφωνήσω για τον τραγουδιστή των high noon. Θέλει πολύ δουλειά ακόμη αλλά κατά την γνώμη από τεχνικής άποψης (αναπνοές, ένταση κλπ).Ένας λόγος παραπάνω που χτυπιέται έτσι πάνω στη σκηνή. Θέλει τρομερή εξάσκηση για να μπορείς να τραγουδάς σωστά και να χτυπιέσαι κιόλας. Γι αυτό και ακούγεται ξεψυχισμένος (όταν ακούγεται δηλαδή). Άσε που έχω και μια υπόνοια ότι μπορεί χθες να ήταν και θέμα ηχοληψίας αφού στη αρχή δεν τον άκουγα καθόλου. Κατά τα άλλα τα δύο πρώτα κομμάτια επαναλαμβάνω ότι μου άρεσαν πολύ από συνθετική αλλά και εκτελεστική άποψη. Το δε τέταρτο πρέπει να το ξαναακούσω. Είχε καλές στιγμές αλλά έκαναν πολύ θόρυβο γύρω μου και δεν το παρακολούθησα σωστά.Θεωρώ ότι και με άλλα τέτοια τραγούδια αξίζουν να κυκλοφορήσουν ένα CD. Θα έπαιρνα και το EP τους χθες αλλά επειδή αργήσαμε πολύ έφυγα τρέχοντας.

Η CTS είχε την διοργάνωση της Αθήνας, στην Θεσσαλονίκη η Lovelight

[B]Samsara Blues Experiment in Athens[/B]
:wink: \m/

σκατοήχος… κρίμα γιατί είναι ωραίο βιντεάκι…