Sanctuary Σαλόνικα [24/9/2011] + Αθήνα [25/9/2011]

αφωνία μετά! ακούς W? :lol:

setlist απο χθες

http://www.setlist.fm/setlist/sanctuary/2011/center-stage-atlanta-ga-7bd02a04.html

Γαματο το setlist, ουσιαστικα αφηνουν απ’ εξω το Ascension to Destiny (κριμα…), το The Third War (ενταξει δεν κλαιω), το Epitaph (καλυτερα ειναι το μονο που βαριεμαι) και το Communion ([B]ΓΙΑΤΙ???[/B] αυτο ειναι[B] ΕΠΟΣ[/B]…). Καλη και η διασκευη στο Animal Magnetism, αν και φαντασιωνομαι να λεει και το Love Bites που επισης θα τα σπαει…

Οσο για την φωνη, ενα εχω να πω. [B][SIZE=“3”]ΚΑΥΛΑ[/SIZE][/B]… Αν ειναι σε τετοια επιπεδα την αλλη Κυριακη θα γινει μακελειο… Δεν τον περιμενα τοσο καλο…

So-so, ρε γαμώ, μέσα το Long Since Dark και έξω το ASCENSION TO DESTINY??? Μέσα το The Mirror Black αλλά δεν έχει το Epitaph. Πάντως, εκτός από τα πιο προφανή, χύνω από τώρα με Veil of Disguise. Βασικά κόψε τις μα’ακίες ρε Wally και παίχτα και τα δύο ολόκληρα…!

πω πω πω πω πω σετλιστ!!!
κλαμα καυλα ολα μαζι!!!
θα εχουμε πολλες μαχες σε πολλα τραγουδια!!!

πως να το πεί το Third War ρε παλικάρια… είναι όλο τραγουδησμένο στο θεό

Η διασκευη στο Αnimal Μagnetism τι χρειαζοταν κι επισης αυτο το Communion που πηγε οεο :-k? Ελπιζω να διορθωθει αυτο οταν ερθουν.

Ξερουμε τι ωρα θα βγουν ο Sanctuary??

δεν ειμαι διπλοπροφιλο :stuck_out_tongue:

τση πουτάνας θα γίνει :smiley:

Τι κοινό είναι αυτό ρε παιδιά? Χατζηγιάννης συναυλία? Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει εδώ! Πολύ καλή doomy εκτέλεση by the way!

Περνανε οι μερες, 5 ακομα… Εβλεπα διαφορα βιντεο το απογευμα και ειμαι πολυ “φτιαγμενος”. Εν τω μεταξυ στην συνεντευξη στο Rocking o Wally ειπε οτι θα μας παιξουν και 1 ή 2 καινουρια κομματια απο τον επερχομενο δισκο.

Χίλιες φορές καλύτερα, παρά να ακούσουμε τη διασκευή στους Scorpions!

Κανα setlist έχουμε στο περίπου τι θα παίξουν?Θα βαρέσει και epitaph?Όποιος έχει πληροφορίες να μας πει…

εχει σετλιστ στην προηγουμενη σελιδα!!και ειναι γαματοοο!!!
παρολο που δεν εχει epitaph δυστηχως…!!

Έχει veil of disguise άρα είμαι οκ εγώ…Εντάξει περιμένω μακελειό μάγκες.

εγω περιμενω κατι παραπανω απο μακελειο για τους θεους!! κολαση!!!

πηρα και γω εισητηριο σημερα!!!No 573.χαμος,απ’τα 3 πρωτα κομματια λεμε.

οι πρωτη 3αδα ειναι ολεθρος-φωτια-κολαση μαζι!!