Psifiste wre! Mou anoikse h oreksh tis teleytaies meres gia kati tetoia kai thelw na dw ka tin gnwmh sas!
Refuge denied, Into the mirror black(both Sanctuary, den xwrouse sto thema) h’ to Politics of ecstasy twn Nevermore??? Vote now!:!:
Μονο into the mirror black εχω και αφου ειναι και δισκαρα ψηφιζω αυτο…
Μας βαζεις ζορια τωρα,ζορικο poll!!!Παρλοαυτα επειδη οι Sanctuary ηταν απο τις πρωτες μπαντες που ακουσα στο metal και το Into The Mirror Black ειναι ο Θεος ο ιδιος…θα ψηφισω αυτο!!!
ΟΛΑ!!!
Όλα γαμάτα είναι αλλά ψήφισα το Refude Denied για τις μοναδικά καταραμένες συνθέσεις και ερμηνείες που έχει μέσα!Τρομακτική πόρωση!
To να συγκρίνεις Refuge Denied με Into The Mirror Black πάει κι έρχεται, οι Νevermore δεν μπορώ να καταλάβω πού κολλάνε…
Κολλάει στο ότι είναι ένας γαμάτος δίσκος με πολλά κοινά στοιχεία με τους άλλους δύο και ο οποίος είναι φτιαγμένος από κάποιους μουσικούς οι οποίοι συμμετέχαν και στις δύο μπάντες!Είμαι σίγουρος οτι θα κράξεις τα κοινά στοιχεία αλλά προσωπικά πιστεύω ότι άμα δεν αλλάζαν οι sanctuary το όνομα τους πάλι τους δίσκους των nevermore θα βγάζαν.Πολλά εξάλλου τραγούδια απο τον 3ο δίσκο των sanctuary που δεν βγήκε ποτέ βρίσκονται σε δίσκους των nevermore!Το μόνο που άλλαξε δυστηχώς είναι το στυλ που τραγουδάει o Dane o οποίος δεν θα μπορούσε να τραγουδάει αιώνια έτσι μιας και είχε δυστηχώς γαμήσει την φωνή του!Απλά και να ήθελε να τραγουδάει όπως παλιά δεν μπορει:)
Αυτό ναι, το άλλο όχι!
μαλλον refuge. αν και nevermore ειναι τρέλα. με μεγαλη διαφορα μαζι με pantera οι μεγαλύτερες μεταλ δυναμεις των 90’ς για μενα.
Κολλάει στο ότι είναι ένας γαμάτος δίσκος με πολλά κοινά στοιχεία με τους άλλους δύο και ο οποίος είναι φτιαγμένος από κάποιους μουσικούς οι οποίοι συμμετέχαν και στις δύο μπάντες!Είμαι σίγουρος οτι θα κράξεις τα κοινά στοιχεία αλλά προσωπικά πιστεύω ότι άμα δεν αλλάζαν οι sanctuary το όνομα τους πάλι τους δίσκους των nevermore θα βγάζαν.
εισαι παρα πολυ σωστος. και βασικα η συγκριση στεκει και πολυ μάλιστα, αφου οι warrel, jim και jeff ήταν και στους sanctuary. οποτε…οχι απλα καποιοι μουσικοι. εδω αλλες μπαντες εχουν λιγοτερα αυθεντικα μελη και παλι συνεχιζουν με το ιδιο ονομα.
μπορει ο jeff να ηταν τοτε εποχη sanctuary ως touring guitarist, αλλα όταν μιλάνε οι κιθάρες του στους nevermore τότε η μισή σκηνη κάνει τουμπεκι…
εντιτ: το μονο ακυρο ειναι οτι εχει μονο ενα νεβερμορ στο πολλ επειδη με την ιδια λογικη θα επρεπε να βαλεις και τα αλλα…δηλάδη ή ολα ή καθόλου για μενα. γιαυτο ψηφισα ρεφιουτζ.
Δε’νομίζω να άλλαξε μόνο το στύλ των φωνητικών. Το μόνο άλμπουμ το οποίο σε σημεία του θυμίζει κάπως Sanctuary, είναι το ομώνυμο. Το Politics… το οποίο είναι από τα αγαπημένα μου albums ηχητικα δεν συνδέεται με τα 2 Sanctuary, όπως και ότι έκαναν στη συνέχεια… Το ότι παίζουν οι ιδιοι μουσικοί δεν σημαίνει κάτι…
Και στους Metallica π.χ στο …And Justice For All και στο Load τα ίδια μέλη παίζουν…
Υ.Γ. Πιο σωστό θα μου φαινόταν ένα poll αν προτιμάμε Sanctuary η Nevermore παρα αυτό.
Συμφωνώ έμμεσα με τον από πάνω δλδ…
Σε παρεξήγησα:)
Οι Nevermore δεν μου αρέσουν! [-X
Το “Refuge / Denied” των Sanctuary έχει κάποια έπη, αλλά και κάποια που δεν μου αρέσουν! :-k
Το “Into The Mirror Black” έιναι ανυπέρβλητη δισκάρα και μου αρέσουν τα πάντα που περιέχει!
Δεν υπάρχει δυσκολία στην επιλογή μου…
Έλα ρε σύ! Ποιά είναι αυτά; :-k
Βασικά, την πρώτη μεριά του δίσκου (κυρίως το “Die For My Sins” και “Battle Angels”) την έχω πολύ ψηλά!
Τα tracks της δεύτερης μεριάς, ανάμεσα στα σημεία που μου αρέσουν, έχουν και μέρη που τα βρίσκω κάπως αταίριαστα! :dunno:
Με άλλα λόγια, με χαλάει που δεν υπάρχουν στο album πολλά κομμάτια σαν το “Die For My Sins”… :roll:
Οι Nevermore είναι από τις ΑΓΑΠΗΜΈΝΕΣ μου μπάντες οποτε η 4ύφος μου πάει στο The Politics Of Ecstacy
Eimai sigouros oti pleon sta polls boroume na sygrinoume mono ton Asiastiko me ton Afrikaniko elefanta. Ola ta alla einai ksekarfwta…
Symfwnw me ayta pou les Angmar. Pragmatika katapliktikos kitharistas o Loomis, foveros kai sta rythmika kai sta leads kai fainetai poso poly douleia kanei kai sto Dead heart in a dead world(tin prwth fora egrapsa “Dead winter dead”:lol: ,allo kollima kai oi Sava!) pou einai o monadikos kitharistas! Ta ypoloipa den ta evala giati:1. Exw se prwth kai deyterh thesi antistoixa ta Dead heart… kai Dreaming… giati… den kserw alla ta exw poly psila se sxesh me ta ypoloipa! Oxi pws den einai albumares! Meta epontai ta 3 pou evala sto poll kai meta ooola ta ypoloipa twn Nevermore.