Santa

Δεν είπα ότι είναι κακοί οι πρίγκηπες… Αμέσως να προβοκάρεις κόντρα με τον Ανδρέα… ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
Απλά δεν είναι ροκ…
Γουστάρεις και τα λεφτά του Jon;[/quote]

Διαφωνώ κάθετα! Νομίζω ότι οι αληθινοί πρίγκιπες έχουν ροκ ψυχή!

Τα λεφτά δεν με αφορούσαν ποτέ, αλλιώς σίγουρα θα είχα ήδη βολευτεί σ’έναν γάμο γλυκέ μου! Δεν είναι ότι δεν μ’αρέσουν (όπως σε όλο τον κόσμο) αλλά δεν είναι και κριτήριο ευτυχίας! Μ’αρέσει να έχω αρκετά για να κάνω αυτά που γουστάρω (για να μαζέψω ούτε συζήτηση, είμαι πρότυπο σπατάλης!)

Μαζί με τα φράγκα του Jon θα πάρεις πρόικα κι ένα κέρατο δύο χιλιόμετρα

Έχω παράξενες αντιλήψεις για τα κέρατα ξέρεις. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος ούτως ή άλλως δεν είναι μονογαμικό ον! Φυσικά όλοι οι άντρες συμφωνούν μαζί μου, όμως μόνο για το αντρικό φύλλο! Ανώτερα όντα βλέπεις! :wink:

Αυτή η ανωτερότητα τους κάνει αξιαγάπητους? :evil:

Αυτή η ανωτερότητα τους κάνει αξιαγάπητους? :evil:[/quote]

Ναι τα χρυσά μου, είναι τα τέλεια pet!

Σε βρίσκω λίγο ισοπεδωτική ?
Τι φταίνε τα καημένα τα pet? και τα βάζεις στο ίδιο τσουκάλι;

Δεν υπάρχουν ανώτερα όντα… Και οι γυναίκες συμφωνούν στην πολυγαμικότητα, αλλά δεν το λένε φανερά… Νόνο στις κολλητές τους…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σε βρίσκω λίγο ισοπεδωτική ?
Τι φταίνε τα καημένα τα pet? και τα βάζεις στο ίδιο τσουκάλι;[/quote]

Δίκιο έχεις! :smiley: :smiley: :smiley:

Τέλη, εγώ είπα απλά την άποψή μου και αυτή των φίλων μου! Διαφωνίες δεκτές (κατόπιν συμφωνίας!).

Δεν είπε κανείς πως δεν συμφωνούνε? [καλά, όχι όλες] απλά σε μια σχέση [άντρα- γυναίκα] δεν το δέχονται τόσο εύκολα οι άντρες? αν και θέλουν το δεχτεί η γυναίκα?

Δεν είπε κανείς πως δεν συμφωνούνε? [καλά, όχι όλες] απλά σε μια σχέση [άντρα- γυναίκα] δεν το δέχονται τόσο εύκολα οι άντρες? αν και θέλουν το δεχτεί η γυναίκα?[/quote]

Γιατί διευκρινίζεις άντρα-γυναίκα? Νομίζεις ότι είναι πιο εύκολο σε μια σχέση γυναίκα-γυναίκα?

Γιατί μιλήσαμε για άντρες και γυναίκες?
Και δεν νομίζω τίποτα? τις σχέσεις γυναίκα- γυναίκα, ζω εδώ και χρόνια? άρα, τα βλέπω? αλλά εκεί δεν παίζει το σκηνικό: «εγώ είμαι άντρας και μπορώ να κάνω ό,τι θέλω ενώ εσύ που είσαι γυναίκα κάτσε και περίμενε

[quote=“deathbitch”]

Γιατί μιλήσαμε για άντρες και γυναίκες?
Και δεν νομίζω τίποτα? τις σχέσεις γυναίκα- γυναίκα, ζω εδώ και χρόνια? άρα, τα βλέπω? αλλά εκεί δεν παίζει το σκηνικό: «εγώ είμαι άντρας και μπορώ να κάνω ό,τι θέλω ενώ εσύ που είσαι γυναίκα κάτσε και περίμενε?»[/quote]

Σωστό!

Πάντως το καλοκαίρι που ήμουνα στην Ερεσσό της Λέσβου και έτυχε να βρεθώ μπροστά σε πολλά καυγαδάκια, δε νομίζω να είναι τοσο ειδυλλιακές οι σχέσεις γυναίκας με γυναίκα…

Καθε σχεση εχει τα προβληματα της ειτε αφορα φιλικη , εππαγγελματικη , ερωτικη . Το θεμα ειναι οτι αν καποια στιγμη δεν αντεχεις φευγεις και αλλαζεις περιβαλλον.
Και δεν ειναι φυσιολογικο να μην υαπρχουν μικροπροβληματα , γιατι αλλοιως η σχεση αυτη ειναι αρρωστημενη.

Όλες οι σχέσεις ίδιες είναι? άντρα- γυναίκας, γυναίκας- γυναίκας, άντρα- άντρα?
Και ειδικά στους καυγάδες?
Η μόνη διαφορά είναι πως δεν υπάρχουν ?ρόλοι?? καλά? έστω, δεν είναι τόσο εμφανείς?

Πράγματι… Σ’όλες τις σχέσεις παίζονται παιχνίδια δύναμης, κι αυτό δεν έχει καμμία σχέση με το φύλο. Είναι απλά θέμα επιβολής.

Δεν είναι ίδιοι οι ρόλοι σε όλες τις σχέσεις…

Συμφωνώ. Ακόμα κι ο ίδιος άνθρωπος μπορεί να υιοθετήσει διαφορετικό ρόλο σε κάθε σχέση.

Sorry που διακόπτω την κουβεντούλα σας, αλλά εγώ θέλω ο Santa να μου φέρει καινούργια drums…Γίνεται;; :roll:

Εξαρτάται? ποιον ρόλο θα κρατήσουν στην σχέση τους?;