Δεν είπα ότι είναι κακοί οι πρίγκηπες… Αμέσως να προβοκάρεις κόντρα με τον Ανδρέα… ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
Απλά δεν είναι ροκ…
Γουστάρεις και τα λεφτά του Jon;[/quote]
Διαφωνώ κάθετα! Νομίζω ότι οι αληθινοί πρίγκιπες έχουν ροκ ψυχή!
Τα λεφτά δεν με αφορούσαν ποτέ, αλλιώς σίγουρα θα είχα ήδη βολευτεί σ’έναν γάμο γλυκέ μου! Δεν είναι ότι δεν μ’αρέσουν (όπως σε όλο τον κόσμο) αλλά δεν είναι και κριτήριο ευτυχίας! Μ’αρέσει να έχω αρκετά για να κάνω αυτά που γουστάρω (για να μαζέψω ούτε συζήτηση, είμαι πρότυπο σπατάλης!)
Έχω παράξενες αντιλήψεις για τα κέρατα ξέρεις. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος ούτως ή άλλως δεν είναι μονογαμικό ον! Φυσικά όλοι οι άντρες συμφωνούν μαζί μου, όμως μόνο για το αντρικό φύλλο! Ανώτερα όντα βλέπεις!
Δεν είπε κανείς πως δεν συμφωνούνε? [καλά, όχι όλες] απλά σε μια σχέση [άντρα- γυναίκα] δεν το δέχονται τόσο εύκολα οι άντρες? αν και θέλουν το δεχτεί η γυναίκα?
Δεν είπε κανείς πως δεν συμφωνούνε? [καλά, όχι όλες] απλά σε μια σχέση [άντρα- γυναίκα] δεν το δέχονται τόσο εύκολα οι άντρες? αν και θέλουν το δεχτεί η γυναίκα?[/quote]
Γιατί διευκρινίζεις άντρα-γυναίκα? Νομίζεις ότι είναι πιο εύκολο σε μια σχέση γυναίκα-γυναίκα?
Γιατί μιλήσαμε για άντρες και γυναίκες?
Και δεν νομίζω τίποτα? τις σχέσεις γυναίκα- γυναίκα, ζω εδώ και χρόνια? άρα, τα βλέπω? αλλά εκεί δεν παίζει το σκηνικό: «εγώ είμαι άντρας και μπορώ να κάνω ό,τι θέλω ενώ εσύ που είσαι γυναίκα κάτσε και περίμενε?»
Γιατί μιλήσαμε για άντρες και γυναίκες?
Και δεν νομίζω τίποτα? τις σχέσεις γυναίκα- γυναίκα, ζω εδώ και χρόνια? άρα, τα βλέπω? αλλά εκεί δεν παίζει το σκηνικό: «εγώ είμαι άντρας και μπορώ να κάνω ό,τι θέλω ενώ εσύ που είσαι γυναίκα κάτσε και περίμενε?»[/quote]
Πάντως το καλοκαίρι που ήμουνα στην Ερεσσό της Λέσβου και έτυχε να βρεθώ μπροστά σε πολλά καυγαδάκια, δε νομίζω να είναι τοσο ειδυλλιακές οι σχέσεις γυναίκας με γυναίκα…
Καθε σχεση εχει τα προβληματα της ειτε αφορα φιλικη , εππαγγελματικη , ερωτικη . Το θεμα ειναι οτι αν καποια στιγμη δεν αντεχεις φευγεις και αλλαζεις περιβαλλον.
Και δεν ειναι φυσιολογικο να μην υαπρχουν μικροπροβληματα , γιατι αλλοιως η σχεση αυτη ειναι αρρωστημενη.
Όλες οι σχέσεις ίδιες είναι? άντρα- γυναίκας, γυναίκας- γυναίκας, άντρα- άντρα?
Και ειδικά στους καυγάδες?
Η μόνη διαφορά είναι πως δεν υπάρχουν ?ρόλοι?? καλά? έστω, δεν είναι τόσο εμφανείς?