Santa

Εξαρτάται? ποιον ρόλο θα κρατήσουν στην σχέση τους?;[/quote]

:smiley: :smiley: :smiley:

Σε γουστάρω γιατί έχεις φοβερές ατάκες!

:oops: :oops: :oops:

…Κι είσαι και μετριόφρων!

Και μια και είμαστε στο topic, στόλισε κανείς?

Περιμενω να μπει ο Δεκεμβριος δλδ στις 3 του μηνος θα το στολισω .

Τι ωραία! Κι εγώ κρέμασα ένα στολίδι έξω απ’την πόρτα μου για να κάνω την αρχή!

Θα κρεμάσω και κάλτσα φέτος για να μου βάλει μέσα ο Αι-Βασίλης τον πρίγκιπα που λέγαμε!

Εμείς λέγαμε να μην στολίσουμε φέτος? λόγο πένθους?
Αλλά τελικά θα στολίσει η αδερφή μου το άλλο σαββατοκύριακο?

Have a nice day

Σταρτ Φρομ Δε Νταρκ

Πριγκιπικό ροκ

Πριγκιπικό ροκ[/quote]

Τέλη με δουλεύεις ή μου φαίνεται?

Πριγκιπικό ροκ[/quote]

Τέλη με δουλεύεις ή μου φαίνεται?[/quote]

Σου φαίνεται γλύκα…

Θες ένας Ροκ πρίγκηπα… Πάρε τον Jon Bon Jovi… Κι επειδή είναι δύσκολο… Πάρε το νέο του cd που είναι και πολύ ωραίο…

Η αλήθεια και μόνο η αλήθεια είναι η κάτωθι:

“to bon jovi gemato mid tempo kai ballandes. 3 tragoudia axizoun mono”. Αυτό είναι SMS που έστειλε ο Τέλης στις 24/9. Κορίτσ(ι)α όπως καταλαβαίνετε σας παραμυθιάζει όλες… [-o<

Χο χο χο.

Εξαρτάται? ποιον ρόλο θα κρατήσουν στην σχέση τους?;[/quote]

Θα αναφερθώ στα τωρινά: Από μικρά που ήταν, δεν τους συμπεριφέρθηκα καλά. Τα χτύπαγα…Ενίοτε με δύναμη. Αυτό είχε σοβαρό αντίκτυπο στις σχέσεις τους.Είναι εσωστρεφή και κυκλοθυμικά. Βέβαια πάντα έχουν τον πρώτο λόγο σε μία σχέση. Δεν αφήνουν τους άλλους να ακούγονται. Δε στα συνιστώ…Εκτός αν σου αρέσουν οι σχέσεις με πολλές (συγ)κρούσεις.

:smiley:

Άσχετο: DB, ενδιαφέρον site!! (x-news) 8)

Ε, τότε δεν ξέρω αν είναι σωστό να πάρεις καινούρια?
Θα ζηλέψουν και ύστερα θα κάνουν ένα κίνημα και θα εναντιωθούν στα άλλα?
Ποιος θέλει αίματα στο σπίτι του;

Δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Τα καινούργια θα είναι αισθητά καλύτερα και πιο δυνατά, οπότε θα υπερυσχήσουν άνετα. Άσε που σκέφτομαι το ενδεχόμενο να αφήσω ελεύθερα τα παλιά πριν έρθουν τα καινούργια. Τόσα χρόνια τυραννίας είναι πολλά.
:-({|=

Ναι ναι ναι… :smiley:
Το σπιτι το εκανα σαν μαγαζι με Χριστουγεννιατικα. :oops:

Σαν να το βλέπω στις ειδήσεις: απελπισμένα drums απειλούν να πηδήξουν από την γέφυρα της Χαλκίδας?
Ή ακόμα χειρότερα? θα πάνε στον Μικρούτσικο?

Η αλήθεια και μόνο η αλήθεια είναι η κάτωθι:

“to bon jovi gemato mid tempo kai ballandes. 3 tragoudia axizoun mono”. Αυτό είναι SMS που έστειλε ο Τέλης στις 24/9. Κορίτσ(ι)α όπως καταλαβαίνετε σας παραμυθιάζει όλες… [-o<

Χο χο χο.[/quote]

Πεστα ρε Λιακο , γιατι το λεω αυτο απο τοτε που γνωρισα τον Τελη και καταλαβα πως το “παιζει” . Μαναβης απο τους λιγους …!!! Εμαθε απο μουσικη , στην λαχαναγορα μαζι με τα καφασια με τα πορτοκαλια . Ετσι για να μπαινουν τα πραματα στην θεση τους , και να καρφωνεται ο καθε κατεργαρης.

Ναι ναι ναι… :smiley:
Το σπιτι το εκανα σαν μαγαζι με Χριστουγεννιατικα. :oops:[/quote]

Να ερθω να ψωνισω απο εσενα δλδ ??? :roll: